- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Hem griBen de aynı şeyi soracaktım
Hem Abdullah
Hem 31
Çok yaratıcı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem griBen de aynı şeyi soracaktım
Aynen ya çok gıcık oluyorumBir de bu profil sınırlama evlere şenlik,kim kimdir çözemiyorum.
Özellikle numarası takdire şayan Gizemli ApoHem gri
Hem Abdullah
Hem 31
Çok yaratıcı
Günahını alma kız belki 31 yaşındadırÖzellikle numarası takdire şayan Gizemli Apo
Gizlilik ıyidir diyorsun Benim takip ettiklerime açıkAynen ya çok gıcık oluyorum
Ama benimki de kapalı
Ben ne dedim ki ?Güzelmiş dedim Kesin yaşıdırGünahını alma kız belki 31 yaşındadır
Aslında yeni üyelere bu özellik verilmemeliGizlilik ıyidir diyorsun Benim takip ettiklerime açık
Kaçırdık gül gibi kardeşimiziBen ne dedim ki ?Güzelmiş dedim Kesin yaşıdır
En azından bir tanıyalım,sonra yapabilsinler ,güzel fikirAslında yeni üyelere bu özellik verilmemeli
Ah ben napam,nerelere gidemKaçırdık gül gibi kardeşimizi
Fikirlerimiz yakın seninleGül bülbül
Gel bana yardım et, dizlerim ağrıyo temizlik yapalımAh ben napam,nerelere gidem
FarkettimFikirlerimiz yakın seninle
Ben ameliyat olup düzeleyim, sonra istedigin yardimi yaparim Az beklersen olabilir yaniGel bana yardım et, dizlerim ağrıyo temizlik yapalım
Farkettim
Hayır zaten ömrün kısa olacak,ne diye yemek topiğinde harcarsınGezme ceylan bu daglarda seni avlarlar sarkisini giden arkadasa ithaf ediyorum
Bak ,gittin ,yoksun ,değdi mi ?Hayır zaten ömrün kısa olacak,ne diye yemek topiğinde harcarsın