Olabilir:)Evet yoruldular galiba okulun ilk günü diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir:)Evet yoruldular galiba okulun ilk günü diye
Çok geçmiş olsun ablacım Rabbim şifa versinSelam hanımlar ankaradayım annem hastanede yoğun bakımda.Yarın daha iyi olursa kliniğe alacaklar bakalım.Ben kalacam yanında çok kötü halde getirmiş kardeşim bilinci kapanmış.Uyutmuşlar ciğere tüp sokmuşlar nefes olayı için.Durımlar böyle bugün gittim gördüm hastaneye uyandırmuşlardı çok az konuşabildi.
Geçmiş olsun abla Allah şifa versin inşallahSelam hanımlar ankaradayım annem hastanede yoğun bakımda.Yarın daha iyi olursa kliniğe alacaklar bakalım.Ben kalacam yanında çok kötü halde getirmiş kardeşim bilinci kapanmış.Uyutmuşlar ciğere tüp sokmuşlar nefes olayı için.Durımlar böyle bugün gittim gördüm hastaneye uyandırmuşlardı çok az konuşabildi.
Olabilir:)
Çok geçmiş olsun ablacım Rabbim şifa versin
Allah kolaylık versin
Geçmiş olsun abla Allah şifa versin inşallah
Geçmiş olsun abla Allah şifa versin inşallah
Geçmiş olsun Hanimcim. İnşallah tez zamanda güzel haberlerini alırsın. Az da olsa konuşması ümit verici . Allah acil şifalar versin.Selam hanımlar ankaradayım annem hastanede yoğun bakımda.Yarın daha iyi olursa kliniğe alacaklar bakalım.Ben kalacam yanında çok kötü halde getirmiş kardeşim bilinci kapanmış.Uyutmuşlar ciğere tüp sokmuşlar nefes olayı için.Durımlar böyle bugün gittim gördüm hastaneye uyandırmuşlardı çok az konuşabildi.
Beni buldu misafir geldiNe durumdasın?
inşallah tüm aksilikler Seni bulmuştur
Yarın ben de tarifimi yapıp ekleyeceğim. Şimdiden kolay gelsin. Sorunsuz bir şekilde yaparız inşallah.Selams kizlar tarifim iddali degil ama yarin yapip yukliycem ins :)
Sağol nevoşum daha iyi olacak inşallah dün çok kötüymüş dr hazırlıklı olun demiş.
İnşaallahBen kardeşimdeyim yarın hastaneye gidecem görüşürüz herkese iyi geceler
aghhh yavrum kıyamamHevesim kaçtı Elalis sağolsun kalkıp devam etsem mi etmesemmi tarifime bilemedim
Gel beraber ağlayalimaghhh yavrum kıyamam
ağlama kız benide ağlatacaksın
Sana kötü dileklerde bulunmamıştım canımcımBeni buldu misafir geldi
Kız gardını düşürmeGel beraber ağlayalim
Olabilir canım tam ocaktaydi kapı çaldı yanmasın diye açtım koştum mutfağa misafirlere siz geçin ben geliyorum dedimSana kötü dileklerde bulunmamıştım canımcım
kesin nana ve elalisin işi bunlar
Sunumun çıtasını daha ne kadar yukseltebilirz acaba deniz kenarında mı çeksem