• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Selam hanımlar ankaradayım annem hastanede yoğun bakımda.Yarın daha iyi olursa kliniğe alacaklar bakalım.Ben kalacam yanında çok kötü halde getirmiş kardeşim bilinci kapanmış.Uyutmuşlar ciğere tüp sokmuşlar nefes olayı için.Durımlar böyle bugün gittim gördüm hastaneye uyandırmuşlardı çok az konuşabildi.
Çok geçmiş olsun ablacım Rabbim şifa versin:(
Allah kolaylık versin :KK200:

Selam hanımlar ankaradayım annem hastanede yoğun bakımda.Yarın daha iyi olursa kliniğe alacaklar bakalım.Ben kalacam yanında çok kötü halde getirmiş kardeşim bilinci kapanmış.Uyutmuşlar ciğere tüp sokmuşlar nefes olayı için.Durımlar böyle bugün gittim gördüm hastaneye uyandırmuşlardı çok az konuşabildi.
Geçmiş olsun abla Allah şifa versin inşallah 🙏

Geçmiş olsun Hanimcim. İnşallah tez zamanda güzel haberlerini alırsın. Az da olsa konuşması ümit verici . Allah acil şifalar versin.

Sana kötü dileklerde bulunmamıştım canımcım:KK74:

kesin nana ve elalisin işi bunlar😂
Olabilir canım tam ocaktaydi kapı çaldı yanmasın diye açtım koştum mutfağa misafirlere siz geçin ben geliyorum dedim:KK70: