bende merak ediyorum izlemeye alicamCheesecake ler sebastiyanlar profiterol Lee ne tatlılar ne tatlılar neler neler gelir var ya
İzlemekle kalmabende merak ediyorum izlemeye alicam
hayırı olsun yeni yarıma hatunlar.katılanlara bol şans şimdide.bilmem düşünmedim hiç.konunun içeriğine bakayım bi.bildiğimyerden se niye olmasınSUHAN yarışmayı gördün mü :)) katılacak misin ???
Cheesecake ler sebastiyanlar profiterol Lee ne tatlılar ne tatlılar neler neler gelir var ya
Bende öyleKanım kaynıyor bak tarifimi yapasim var elinizi çabuk tutun ilk yapmak istemiyorum
Bir yapasim geldi ki sorma evden cikmazsam yapicam bari yarın yapayım diyorumBende öyle
Sadece tatlı mıCheesecake ler sebastiyanlar profiterol Lee ne tatlılar ne tatlılar neler neler gelir var ya
Tarifini özelden bekliyorum:)Söyle bakalım kimse yapmıyor mu?Öyle ise sana vereyim:)Zamanında birşey denemiştim bakalım üşenmesem katılırım
Evet sponsorumuz pınar:)labne illa pınar mi olacak
Nette bir sürü tarif var:)valla akla hiç bi tarif gelmiyor
Olur tabi ki:)Netten bakın bir sürü tarif var:)merhaba,bana tatlı yasak olmasına rağmen aklıma sadece tatlı tarifleri geliyor.hatta alakasız tatlılara labne ekleyip yeni şeyler denemek. olur değil mi? ben yiyemesem de yediririm
Insallah canim aminÇok geçmiş olsun canım şifa diliyorum inşallah önemli birşey değildir❤
Ben bugün yapayım diyorum aksilik çıkmazsaBir yapasim geldi ki sorma evden cikmazsam yapicam bari yarın yapayım diyorum
Rabbim şifa versin canımInsallah canim amin
Akşam yaparım belki yarın da sunumBen bugün yapayım diyorum aksilik çıkmazsa
Okula gideceğim dönüşte yapmayı planlıyorum bakalım
yap kız bekleme kimseyi
Niye dolapta bekletmek mi gerekiyorAkşam yaparım belki yarın da sunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?