- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Bende öyle yapıyorum diye diye olacak inşallahŞükür kuzum,iyi diyelim,iyi olalım ❤♥
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle yapıyorum diye diye olacak inşallahŞükür kuzum,iyi diyelim,iyi olalım ❤♥
İnşallah kuzum ya,niye olmasın ki ?Bende öyle yapıyorum diye diye olacak inşallah ❤❤
Olur herhaldeİnşallah kuzum ya,niye olmasın ki ?
Biz umalım da ,inşallah olsunOlur herhalde
Sagol.canim yatiyrm 5 gundur 2 defa fenalastm bel omur merkezli bir agriyla amblansla falan mudahele edildi yatiyrm bugun aksam sonuclar gosterilerck bakalim ne cikacakGeçmiş olsun canım hayırdır
Sagol canansum❤çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım şifa diliyorum inşallah önemli birşey değildirSagol.canim yatiyrm 5 gundur 2 defa fenalastm bel omur merkezli bir agriyla amblansla falan mudahele edildi yatiyrm bugun aksam sonuclar gosterilerck bakalim ne cikacak
pahalı ya
Canim nasilsinHoşbuldum abla. sormadım kusura bakma nasılsın? Depremden çok korktuk annemler orda teyzemler ablam var birde. Yüreğim ağzımda telefon bekledim. Gurbette olmak çok zor bee
Ona oy vermezler ki simdiMimoza salatası var birde azerin yapsa keşke ona da kullanılır aslında
Dun dugun vardi kanka bu gun oglanlarin kresine pasta goturucem dogum gunlerini kutlicaz,yarin gercek dogum gunleri onun icin de hazirlik neyim yapicamevi gorseniz sanki dugun evi bizim evdiBirTutamMutluluk20 bu hafta katilamam dedi sanırım ucuzlerin dogum günü varmış ..benim herifin de var yıllar sonra anası coştu kutlamak için bu arada
Tarif ayirtman lazım canım haberin olsun :)) ve cumartesi ye kadarZamanında birşey denemiştim bakalım üşenmesem katılırım
Hadi bakalım nice güzel yaşları olsun paşalarınCanim nasilsin
Ona oy vermezler ki simdi
Dun dugun vardi kanka bu gun oglanlarin kresine pasta goturucem dogum gunlerini kutlicaz,yarin gercek dogum gunleri onun icin de hazirlik neyim yapicamevi gorseniz sanki dugun evi bizim evdi
nasılsınGünaydın canım
nasılsın lolitam :))Günaydın minik
170 Gr 7.50 liraydı bu daha uyguna geliyor aslında nda :))pahalı ya
Gecen gordum bizim burda 15 lira gibi bi fiyataydineysem sponsoru gommeyelim simdipahalı ya
Sagolasin teyzeleriHadi bakalım nice güzel yaşları olsun paşaların
nasılsın
nasılsın lolitam :))
170 Gr 7.50 liraydı bu daha uyguna geliyor aslında nda :))
torku var ayni fiyata 10,95 gelecek a 101 deGecen gordum bizim burda 15 lira gibi bi fiyataydineysem sponsoru gommeyelim simdi
Pınar sponsor ya hani o yüzdenlabne illa pınar mi olacak