• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Sagol.canim yatiyrm 5 gundur 2 defa fenalastm bel omur merkezli bir agriyla amblansla falan mudahele edildi yatiyrm bugun aksam sonuclar gosterilerck bakalim ne cikacak
Çok geçmiş olsun canım şifa diliyorum inşallah önemli birşey değildir❤️

Hoşbuldum abla. sormadım kusura bakma nasılsın? Depremden çok korktuk annemler orda teyzemler ablam var birde. Yüreğim ağzımda telefon bekledim. Gurbette olmak çok zor bee😔
Canim nasilsin🤗
Mimoza salatası var birde azerin yapsa keşke ona da kullanılır aslında
Ona oy vermezler ki simdi🤔
BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 bu hafta katilamam dedi sanırım ucuzlerin dogum günü varmış ..benim herifin de var yıllar sonra anası coştu kutlamak için bu arada 🥺
Dun dugun vardi kanka bu gun oglanlarin kresine pasta goturucem dogum gunlerini kutlicaz,yarin gercek dogum gunleri onun icin de hazirlik neyim yapicam🙄evi gorseniz sanki dugun evi bizim evdi:70:

Canim nasilsin🤗

Ona oy vermezler ki simdi🤔

Dun dugun vardi kanka bu gun oglanlarin kresine pasta goturucem dogum gunlerini kutlicaz,yarin gercek dogum gunleri onun icin de hazirlik neyim yapicam🙄evi gorseniz sanki dugun evi bizim evdi:KK70:
Hadi bakalım nice güzel yaşları olsun paşaların :KK68:
Günaydın canım 😍
nasılsın 🤓
Günaydın minik :KK28:
nasılsın lolitam :))
170 Gr 7.50 liraydı bu daha uyguna geliyor aslında nda :))