- 8 Nisan 2017
- 56.968
- 300.059
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 gundur yatiyorum.canim 2 defa atak gecirdim.omurla alakali bisey sanirim fitik diyolar ama dr aksini iddia ediyor ptesi sonuclar gelecek 2 sefer ambulansla kaldirildim agir ilaclarla agrilarim kesildi suan desteksiz yuruyup kalkamiyorum
Evet canim sagolasin insallahAllah şifa versin. Hem fiziksel,hem ruhsal olarak çok zor bir durum,iyi bilirim.
Sagol.kuzum.Yok canim yani bilmiyorum ptesi aksam sonuclari gosterecegiz bakalim ne cikacak bi dogrulsamGeçmiş olsun kuzum acaba önceki tüpler sebep olmuş olabilir mi
Amin canm insallahGecmis olsun cnm Rabbim şifa versin
Sagol canim.benimçok güzel
hadi yine iyisin
Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce iyileşirsin. Sonuçlarında iyi çıkar.4 gundur yatiyorum.canim 2 defa atak gecirdim.omurla alakali bisey sanirim fitik diyolar ama dr aksini iddia ediyor ptesi sonuclar gelecek 2 sefer ambulansla kaldirildim agir ilaclarla agrilarim kesildi suan desteksiz yuruyup kalkamiyorum
Bizim zaten dogal yoldan olmuyor. İkisi de tüp bebekTüyo versene emekliliği nasıl başardın
Nen var kuzum güzelmişNuri seksigüzel
Allah sağlıklı ömür versin onlara yeter iki taneBizim zaten dogal yoldan olmuyor. İkisi de tüp bebek
Tüyo versene emekliliği nasıl başardın
10 güne oldu oldu yoksa bende emekliliğe geciyoreIkinciyi dusunyonmu sen
Gene gelmişler sana10 güne oldu oldu yoksa bende emekliliğe geciyore
Bam bam ne yapıyorsunuz, banada anlatın.
İyidir bebişim sen nasılsınNasılsın canm _CaNanSu_
İyiyim canım misafirler vardı şimdi gittiler azcık uzanayım dedim biraz pertim çıktıİyidir bebişim sen nasılsın
Sınavın nasıl geçti?
İyiyim canım misafirler vardı şimdi gittiler azcık uzanayım dedim biraz pertim çıktı
Sınav çok şükür iyi geçti bakalım inşallah sonuç iyi olur
Sagol.canim.benimevlaefe çok geçmiş Olsun canım