Yani kkde olmayan bisey bakiyorum amaNasıl birşey ariyorsun
Aaa kilomu aldinSükür cnm iyim bende memleketteyim carsamba istanbula dönuyorum gidince 5 kilo fazlami vermek istiyorumm takima gelirim belki
Sağol canımŞimdiden şifa diliyorum .
4 gundur yatiyorum.canim 2 defa atak gecirdim.omurla alakali bisey sanirim fitik diyolar ama dr aksini iddia ediyor ptesi sonuclar gelecek 2 sefer ambulansla kaldirildim agir ilaclarla agrilarim kesildi suan desteksiz yuruyup kalkamiyorumneyin var canım? Hasta mısın
ellerine emeğine sağlık
Allah şifa versin. Hem fiziksel,hem ruhsal olarak çok zor bir durum,iyi bilirim.4 gundur yatiyorum.canim 2 defa atak gecirdim.omurla alakali bisey sanirim fitik diyolar ama dr aksini iddia ediyor ptesi sonuclar gelecek 2 sefer ambulansla kaldirildim agir ilaclarla agrilarim kesildi suan desteksiz yuruyup kalkamiyorum
Gittiği yere kadarSonsuza kadar saklayamazsın
çok güzelİkisi de
hadi yine iyisinSağolun canlarım iyi geçti şükür
Çok geçmiş olsun4 gundur yatiyorum.canim 2 defa atak gecirdim.omurla alakali bisey sanirim fitik diyolar ama dr aksini iddia ediyor ptesi sonuclar gelecek 2 sefer ambulansla kaldirildim agir ilaclarla agrilarim kesildi suan desteksiz yuruyup kalkamiyorum
Pınar Labnesi olan kazansınGittiği yere kadar
Dogumdan sora eski kiloma donemedim bi turlü artık taktikleri verirsinnAaa kilomu aldingel tabiki her zaman beklerim canim
Gecmis olsun cnm Rabbim şifa versin4 gundur yatiyorum.canim 2 defa atak gecirdim.omurla alakali bisey sanirim fitik diyolar ama dr aksini iddia ediyor ptesi sonuclar gelecek 2 sefer ambulansla kaldirildim agir ilaclarla agrilarim kesildi suan desteksiz yuruyup kalkamiyorum
Fazla kilon yok diye aklimda kalmis nedense zayif olarak hatirliyordumDogumdan sora eski kiloma donemedim bi turlü artık taktikleri verirsinn
52 53 kilo arasiyim 48 olsam yeterFazla kilon yok diye aklimda kalmis nedense zayif olarak hatirliyordum
Sen gel taktikleri veririz
Ahh ahh keske 52 kilo olsam52 53 kilo arasiyim 48 olsam yeter
Tüyo versene emekliliği nasıl başardınBen artık emekliye ayrıldım. Çocuk defteri kapandı
Boyda olmuyuncaa 52 kilo bile goze batiyoAhh ahh keske 52 kilo olsam
Musluk suyu kk da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?