- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Bu gece zaten hep üstüme oynuyor sen de hissettin dimiama yildiramazsin beni @Nevrestebu kavgada bile söylenmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gece zaten hep üstüme oynuyor sen de hissettin dimiama yildiramazsin beni @Nevrestebu kavgada bile söylenmez
Buralardayim sen nerdesin :)Dahliadivin nerdesin bacı :))
Ben unuttun sandım nevo tarif aldı dedi hadi hayırlı olsun :))Buralardayim sen nerdesin :)
benide tutmadı yaBen unuttun sandım nevo tarif aldı dedi hadi hayırlı olsun :))
Bende buralardayım uyku tutmadi
Ayenn öyle girip çıkıp son depremler e bakıyorum eşim de yokvallah korkuyoruz ya depremden
bende bakıyorum malesefAyenn öyle girip çıkıp son depremler e bakıyorum eşim de yok
sen nerde oturuyorsunAyenn öyle girip çıkıp son depremler e bakıyorum eşim de yok
Manisa abla olan depremin merkezine çok yakınım bir onlar kadar hissediyoruzsen nerde oturuyorsun
il olarak
anladim orda bayağı salanıyorManisa abla olan depremin merkezine çok yakınım bir onlar kadar hissediyoruz
Evet abla ve fay kiriginin bize doğru geleceği söyleniyor Balıkesir Bigadiç Sındırgı tam fay üzerinde evimanladim orda bayağı salanıyor
Şuan Türkiye nin her yerinde var zaten uzmanlar tüm faylar aktif diyor şuan korkutan da o zatenanladim orda bayağı salanıyor
evetŞuan Türkiye nin her yerinde var zaten uzmanlar tüm faylar aktif diyor şuan korkutan da o zaten
Sağol ablacımNevreste tekrardan başın sağ olsun mekanı cennet olsun babanın
Abla varmış bir hayır bu saate kadar uyumadım şuan yeni deprem oldu
Evet gordum aldim bitane zor oldu bulmam ama Benim bebegim gece zirt pirt emmek icin uyaniyo o eanada girip bakiyorum heryere yatana kadarBen unuttun sandım nevo tarif aldı dedi hadi hayırlı olsun :))
Bende buralardayım uyku tutmadi
Genemi deprem oldu valla Allah hepimizi korusun surekli depremAbla varmış bir hayır bu saate kadar uyumadım şuan yeni deprem oldu
Geçmiş olsun canım ya Allah'ım korusunAbla varmış bir hayır bu saate kadar uyumadım şuan yeni deprem oldu