Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Sana kırmızı çok yakıştı
Dün gece özellikle senin için Kazen'e sordum.Oda veririz dedi
Böyle özel yarışmalarda genelde oluyor
Sabah benim dile getirmem de çok ilginçti değil mi? Hayal et ablam derken sana tam guvenmeliymişim.

Sabah benim dile getirmem de çok ilginçti değil mi? Hayal et ablam derken sana tam guvenmeliymişim.
Bunu istiyor olman beni mutlu etti.En azından pro üye oldun elbet 1. likte gelecek

Çok ama çok teşekkür ederim. gönül rahatlığıyla yapabilirsin bu tarifi. O kadar hafif ve lezzetli oldu anlatamam.

Ay var ya ekrandan bi çatal alasım geldi zaten bakarken Elinize sağlık. Ben böyle kıyma, yoğurt, sarımsak, dana etli, salçalı gibi baharatlı, tuzlu tarifleri seviyorum.

Ay var ya ekrandan bi çatal alasım geldi zaten bakarken Elinize sağlık. Ben böyle kıyma, yoğurt, sarımsak, dana etli, salçalı gibi baharatlı, tuzlu tarifleri seviyorum.
Tekrar teşekkür ederim.
İnşallah tez zamanda çok lezzetli bir Alinazik yemek nasip olsun size.

Valla hepsi bir birinden güzel oy vermekte zorlandım. Bir de ben kendimi güzel sunum yapar sanardım
Ne cevherler var gör gör iddian varsa bekleriz 2. Hafta da tarif alınıyor 2. Hafta başladı yarışma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…