- 8 Nisan 2017
- 56.961
- 299.824
- 698
tembelligindenAt kız daha bu sabah yazdiydim nasıl mutlu oldum... Deynepnazcim niye katılmıyor ki...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tembelligindenAt kız daha bu sabah yazdiydim nasıl mutlu oldum... Deynepnazcim niye katılmıyor ki...
Yaşlandı iyice diyorlar deynepnaz için ununu elemiş eleğini asmış diyolarAt kız daha bu sabah yazdiydim nasıl mutlu oldum... Deynepnazcim niye katılmıyor ki...
Keyfime keyif yok bugünBiraz heyecan katalım
Hayırlı olsunNoldu ki derkene anam o ney... sarhoş oldum resmen nolur beni biri çimdiklesin
Gercek mi bu... Nevreste canım yaaaaa
Tatlım sen nasıl bir insansın çok teşekkür ederim.
en virussuzundenKeyfime keyif yok bugün
Çin yemekleri bile yaparım bu saatten sonra.
Sen katıl her seferinde,elbet sana da denk gelirHiç o konu hakkında bilgi vermiyirlar
Bı de en böcüksüzündenen virussuzunden
O mümkün muBı de en böcüksüzünden
Ben katılaana kdr tarifler bitiyorSen katıl her seferinde,elbet sana da denk gelir
Nevreste sana ayarlar:)Ben katılaana kdr tarifler bitiyor
Evet diğer kategori için sorayım bakayımNevreste sana ayarlar:)
Ekmeğe sürecektin üzerine zeytinyağ pulbiber üzerine yazacaktin catkapi ikramlıkBen katılaana kdr tarifler bitiyor
Bdv den dolayı mı sabah buradaydi. K....n ismini o kadar tekrar etti ...sadece oyu değil ismini de fazla dile getirmemek lazımmış demek.@Blue0Pink de pro olmuş
Dün başladı,hemen sorEvet diğer kategori için sorayım bakayım
En güzel şey dimiEkmeğe sürecektin üzerine zeytinyağ pulbiber üzerine yazacaktin catkapi ikramlık
Yok ondan değildir öyle olsa ben banlanirdim ben dedim kazenin oyvverdigi kazanamıyor diyeBdv den dolayı mı sabah buradaydi. K....n ismini o kadar tekrar etti ...sadece oyu değil ismini de fazla dile getirmemek lazımmış demek.
Yani bir hamilenin yapacagi en pratik tarifEn güzel şey dimi
Lezzetli ve pratikti de hiç aklıma gelmemis
Nevrestecim çok teşekkür ederim.Elhan ablam Sana kırmızı çok yakıştı