• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Sana kırmızı çok yakıştı:KK60:
Dün gece özellikle senin için Kazen'e sordum.Oda veririz dedi:KK60:
Böyle özel yarışmalarda genelde oluyor:KK60:
Sabah benim dile getirmem de çok ilginçti değil mi? Hayal et ablam derken sana tam guvenmeliymişim. :KK200::KK200::KK200::KK200:

Sabah benim dile getirmem de çok ilginçti değil mi? Hayal et ablam derken sana tam guvenmeliymişim. :KK200::KK200::KK200::KK200:
Bunu istiyor olman beni mutlu etti😘.En azından pro üye oldun elbet 1. likte gelecek😍

Çok ama çok teşekkür ederim. :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: gönül rahatlığıyla yapabilirsin bu tarifi. O kadar hafif ve lezzetli oldu anlatamam.

Ay var ya ekrandan bi çatal alasım geldi zaten bakarken :D Elinize sağlık. Ben böyle kıyma, yoğurt, sarımsak, dana etli, salçalı gibi baharatlı, tuzlu tarifleri seviyorum.

Ay var ya ekrandan bi çatal alasım geldi zaten bakarken :KK70: Elinize sağlık. Ben böyle kıyma, yoğurt, sarımsak, dana etli, salçalı gibi baharatlı, tuzlu tarifleri seviyorum.
Tekrar teşekkür ederim. :KK68:
İnşallah tez zamanda çok lezzetli bir Alinazik yemek nasip olsun size.

Valla hepsi bir birinden güzel oy vermekte zorlandım. Bir de ben kendimi güzel sunum yapar sanardım😅
Ne cevherler var gör gör iddian varsa bekleriz 2. Hafta da tarif alınıyor 2. Hafta başladı yarışma

Back