Sabah benim dile getirmem de çok ilginçti değil mi? Hayal et ablam derken sana tam guvenmeliymişim.Sana kırmızı çok yakıştı
Dün gece özellikle senin için Kazen'e sordum.Oda veririz dedi
Böyle özel yarışmalarda genelde oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah benim dile getirmem de çok ilginçti değil mi? Hayal et ablam derken sana tam guvenmeliymişim.Sana kırmızı çok yakıştı
Dün gece özellikle senin için Kazen'e sordum.Oda veririz dedi
Böyle özel yarışmalarda genelde oluyor
Bunu istiyor olman beni mutlu etti.En azından pro üye oldun elbet 1. likte gelecekSabah benim dile getirmem de çok ilginçti değil mi? Hayal et ablam derken sana tam guvenmeliymişim.
Güzel Elam çok teşekkür ederim. Sebastian bizi yıktı geçti ama Nevrestecim sağ olsun o acıyı hiç hissettirmedi.Elhan canım kutlarım kırmızılar çok yakışmış
Harika bir duygu bilsen nasıl sevindim.Bunu istiyor olman beni mutlu etti.En azından pro üye oldun elbet 1. likte gelecek
Çok ama çok teşekkür ederim. gönül rahatlığıyla yapabilirsin bu tarifi. O kadar hafif ve lezzetli oldu anlatamam.
İnşaallah ablamHarika bir duygu bilsen nasıl sevindim.
Daha çok yarismalarimiz olur nasip olursa 1. lik heyecanını da yaşarız.
Tekrar teşekkür ederim.Ay var ya ekrandan bi çatal alasım geldi zaten bakarken Elinize sağlık. Ben böyle kıyma, yoğurt, sarımsak, dana etli, salçalı gibi baharatlı, tuzlu tarifleri seviyorum.
Aleykumselam canım:)Selamun aleyküm cümleten :)
kendim beceremediğim için oyumu gözlemeden yana kullandım
Herkes için hayırlısı olsun
Hoşgeldin nasılsın,nerelerdesin
oy oy oyJennacim benimkini de çaldı
Cokctsk ederim seni esrafa sorayım derkene msjinin gordum bugün tezgahaltindan zeyntinyag alırken aklıma geldin nedenseSelamun aleyküm cümleten :)
kendim beceremediğim için oyumu gözlemeden yana kullandım
Herkes için hayırlısı olsun
Benimki demi teşekkür ederimBu nasıl profesyonel bir sunum hayran kaldım
Valla hepsi bir birinden güzel oy vermekte zorlandım. Bir de ben kendimi güzel sunum yapar sanardımBenimki demi teşekkür ederim
Ne cevherler var gör gör iddian varsa bekleriz 2. Hafta da tarif alınıyor 2. Hafta başladı yarışmaValla hepsi bir birinden güzel oy vermekte zorlandım. Bir de ben kendimi güzel sunum yapar sanardım
Ben bir süre oy vermekle yetineyim. Sonra oy almazsam 1 hafta mutfağa girememNe cevherler var gör gör iddian varsa bekleriz 2. Hafta da tarif alınıyor 2. Hafta başladı yarışma
Valla ben ne sunumlarla oy aldım korkma senBen bir süre oy vermekle yetineyim. Sonra oy almazsam 1 hafta mutfağa giremem