• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Elalis Elalis tebrik ederim canım 🥰
Efsane bir sunumdu😍
Saoğlasın canım benim,korktuğum rakiplerden biriydin,senin de ellerine sağlık 😍😘
Elalis Elalis cnm tebrikler 😍 oyum sanaydı.. sunum ve tarifte efsaneydi..
Oy veren parmaklarını yirim 😍 senin katılmaman da büyük şanstı benim için 😬
Sunumunla ödümü patlatsan da 😂
Teşekkür ederim canım sen de harikaydın 😍
Elalis Elalis tebrikler kazanacagini bildiğimden vermedim cano nasıl olsa tüm kk elbirlik olacak dedim 😂
😂😂😂İyi yapmışsın 😍 teşekkür ederim kuzum 😘
Elalis Elalis tebrikler, ailecek favorimizdin kk nın da favorisiymiş meğerse :KK45: :KK200:
Sebo artık ailemizin labnelisi 😂 teşekkür ederim canım 😘

Saoğlasın canım benim,korktuğum rakiplerden biriydin,senin de ellerine sağlık 😍😘

Tebrik ederim bebegim benim oyuma ihtiyacin olmadigin icin vermedim yooosam o sunum beni benden aldi:36:

Selamhanımlar annem hala yoğun bakımda tedavisi devamediyor.Basınçlı maske vardı bugün onu takmışlardı çok faydalı olmazsa yine ciğerlere tüp işlemi yapılacakmış yine.Uyutuyorlar zaten bu durımda bizde bişi yapamıyoruz 2 dakika görüp çıkıyoruz.Yarın eve dönecem hocayada sorduk siz dönün beklemeyin dedi.Abim burada nasılsa kliniğe çıktığı zaman gelecem yine.Durumlar böyle işte.

Sağol kuzum kime doktursek bir el atın bana:confused:
Gel bak ben dokem:70:
5c8e1a5545d2a05010dde7f4.jpg

Selamhanımlar annem hala yoğun bakımda tedavisi devamediyor.Basınçlı maske vardı bugün onu takmışlardı çok faydalı olmazsa yine ciğerlere tüp işlemi yapılacakmış yine.Uyutuyorlar zaten bu durımda bizde bişi yapamıyoruz 2 dakika görüp çıkıyoruz.Yarın eve dönecem hocayada sorduk siz dönün beklemeyin dedi.Abim burada nasılsa kliniğe çıktığı zaman gelecem yine.Durumlar böyle işte.
Abla cok gecmis olsun😔

Geçmiş Olsun abla,Allah şifa versin

Ben dediydim ama dış çekimde az oy geliyor diye 😂😂😂

Back