- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saoğlasın canım benim,korktuğum rakiplerden biriydin,senin de ellerine sağlık
Oy veren parmaklarını yirim senin katılmaman da büyük şanstı benim içinElalis cnm tebrikler oyum sanaydı.. sunum ve tarifte efsaneydi..
Sunumunla ödümü patlatsan daElalis tebrikler canim
İyi yapmışsın teşekkür ederim kuzumElalis tebrikler kazanacagini bildiğimden vermedim cano nasıl olsa tüm kk elbirlik olacak dedim
Sebo artık ailemizin labnelisi teşekkür ederim canımElalis tebrikler, ailecek favorimizdin kk nın da favorisiymiş meğerse
Yok artık kimse yenemez seniYarın yenilirmişim rezillik
Nazari atmaya calisiyor uzerindenYok artık kimse yenemez seni
Gardas nerelerdesin senSelamun aleyküm cümleten :)
kendim beceremediğim için oyumu gözlemeden yana kullandım
Herkes için hayırlısı olsun
Tebrik ederim bebegim benim oyuma ihtiyacin olmadigin icin vermedim yooosam o sunum beni benden aldiSaoğlasın canım benim,korktuğum rakiplerden biriydin,senin de ellerine sağlık
Oy veren parmaklarını yirim senin katılmaman da büyük şanstı benim için
Sunumunla ödümü patlatsan da
Teşekkür ederim canım sen de harikaydın
İyi yapmışsın teşekkür ederim kuzum
Sebo artık ailemizin labnelisi teşekkür ederim canım
Bu sefer tabağı cekicem kazen taktiği
Cano senin sunumlar son zamanlarda harika ama nazar var sende kursun dokekBu sefer tabağı cekicem kazen taktiği
Sağol kuzum kime doktursek bir el atın banaCano senin sunumlar son zamanlarda harika ama nazar var sende kursun dokek
DiyosuunnnTebrik ederim bebegim benim oyuma ihtiyacin olmadigin icin vermedim yooosam o sunum beni benden aldi
Abla cok gecmis olsunSelamhanımlar annem hala yoğun bakımda tedavisi devamediyor.Basınçlı maske vardı bugün onu takmışlardı çok faydalı olmazsa yine ciğerlere tüp işlemi yapılacakmış yine.Uyutuyorlar zaten bu durımda bizde bişi yapamıyoruz 2 dakika görüp çıkıyoruz.Yarın eve dönecem hocayada sorduk siz dönün beklemeyin dedi.Abim burada nasılsa kliniğe çıktığı zaman gelecem yine.Durumlar böyle işte.
Çok sağol canım benimAbla cok gecmis olsun
Geçmiş Olsun abla,Allah şifa versinSelamhanımlar annem hala yoğun bakımda tedavisi devamediyor.Basınçlı maske vardı bugün onu takmışlardı çok faydalı olmazsa yine ciğerlere tüp işlemi yapılacakmış yine.Uyutuyorlar zaten bu durımda bizde bişi yapamıyoruz 2 dakika görüp çıkıyoruz.Yarın eve dönecem hocayada sorduk siz dönün beklemeyin dedi.Abim burada nasılsa kliniğe çıktığı zaman gelecem yine.Durumlar böyle işte.
Ne çıktı şimdiGel bak ben dokem
Eki Görüntüle 2588176
Ben dediydim ama dış çekimde az oy geliyor diyeSaoğlasın canım benim,korktuğum rakiplerden biriydin,senin de ellerine sağlık
Oy veren parmaklarını yirim senin katılmaman da büyük şanstı benim için
Sunumunla ödümü patlatsan da
Teşekkür ederim canım sen de harikaydın
İyi yapmışsın teşekkür ederim kuzum
Sebo artık ailemizin labnelisi teşekkür ederim canım