Aynen beni hasta ettiniz diye söyleniyor garibim, Sabah çarşafı değiştiriyorum hasta olmasın diye işten gelip yatacak, çocuğu da alıyor yanına
Kendisi istiyo napalim
Aynen canım bizimki sakinlesiyo hasta olunca , kucağımıza oturuyo kendini sevdiriyor normalde 2 dk durmaz yerindeAilece hasta olmak adettir
Çabucak iyileşirsiniz inşallah,en zoru çocukların hasta olması,biz bir şekilde atlatıyoruz ama hastalık çocukların huyunu suyunu bile değiştiriyor...
Aynen canım bizimki sakinlesiyo hasta olunca , kucağımıza oturuyo kendini sevdiriyor normalde 2 dk durmaz yerinde
Sağol canım aminn.sizin çalışmalar basladimiahh yavrum
Minicik vucudü hastalıkla savaşıyor,zayıf düşüyor,,,Allah şifa versin canım...Çabucak iyileşirsiniz inşallah
Sağol canım aminn.sizin çalışmalar basladimi
Regl e 3gun gün sayıyorum köprüden önce son çıkışyok canım
En son benim bağışıklık sistem çökmüştü...
Kan değerlerim düşmüştü...2-3ay ara vereceğim toparlanmam lazım
sende durumlar nasıl
Regl e 3gun gün sayıyorum köprüden önce son çıkış
Evet canım hayırlısı artıkBat 3 mü
Hadi bakalım hayırlısı
Sağol ablacım bal falan yiyorum ya zaten yutkunurken fena açıyor zor yiyorum yemeği falanda .sen napiyon nasılsınÇok geçmiş olsun kuzum. Zencefil, bal, limon hem iyilestiriyor hem koruyor tatlım.
Nasıl hissediyorsun kendiniEvet canım hayırlısı artık
Sağol ablacım bal falan yiyorum ya zaten yutkunurken fena açıyor zor yiyorum yemeği falanda .sen napiyon nasılsın
Bilmem hem istiyorum hem tek çocukla zor baş ediyorum olursa napicam bilmiyorumNasıl hissediyorsun kendini
Bilmem hem istiyorum hem tek çocukla zor baş ediyorum olursa napicam bilmiyorum
Sarılalım minnak boylular olarakBen olabilirim ooo1.63 ile
Hayırlı gecelerHadi iyi geceler heryerim agiriyo yatayim artık
Kısa olabiliriz ama aklımız kısa değil en azindanSarılalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?