- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
İnşaallah azalarak kesilir gider.
inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah azalarak kesilir gider.
Sefan olsun:)
Benimkiler okula başlasın :)Bizim okul hala tatil:)
O zaman nasıl olur bilmiyorum:)Bu dönem çoğunluk ben götüreceğim:)Kızların okul taşındı yakına geldiler:)
Yok canım benim kızların okul yeni açıldı.Bina eve çok yakın ama eksiklikleri olduğu için açılmamıştı.Sadece 9.sınıf var.O sınıflarda başka bir okulda bir dönem misafir kaldılar.Bu dönem okulumuz açılıyor ve yakına geldiler.Evden okul görünüyor.10 dk içinde hepsini bırakıp döneceğim:)Önce 40-45 dk sürüyordu:)evet doğruya sizde tatildi...
depremden dolayı taşındılar değil mi?
Okul binasından kaynaklı?
Büyük kolaylık olacak sanaYok canım benim kızların okul yeni açıldı.Bina eve çok yakın ama eksiklikleri olduğu için açılmamıştı.Sadece 9.sınıf var.O sınıflarda başka bir okulda bir dönem misafir kaldılar.Bu dönem okulumuz açılıyor ve yakına geldiler.Evden okul görünüyor.10 dk içinde hepsini bırakıp döneceğim:)Önce 40-45 dk sürüyordu:)
Yok canım benim kızların okul yeni açıldı.Bina eve çok yakın ama eksiklikleri olduğu için açılmamıştı.Sadece 9.sınıf var.O sınıflarda başka bir okulda bir dönem misafir kaldılar.Bu dönem okulumuz açılıyor ve yakına geldiler.Evden okul görünüyor.10 dk içinde hepsini bırakıp döneceğim:)Önce 40-45 dk sürüyordu:)
Aynen canım umarım hayırlı olur:)Sevinmeye korkar oldumBüyük kolaylık olacak sana
Minik SüleymanoğluBen neyim o zaman
O hissiyat bende de hep var,sanki her şey kötü gitmek zorunda hep,öyle hissediyorum ,mutlu olmaya korkar oldukAynen canım umarım hayırlı olur:)Sevinmeye korkar oldum
O hissiyat bende de hep var,sanki her şey kötü gitmek zorunda hep,öyle hissediyorum ,mutlu olmaya korkar oldukAynen canım umarım hayırlı olur:)Sevinmeye korkar oldum
Sağol canım benimhayırlı uğurlu olsun inşallah canım,
Allah zihin açıklığı versin...40-45 dakikalık mesafe çok çok uzak... Şimdi senin ve çocuklar için çok iyi olacak...
Aynen canım yaO hissiyat bende de hep var,sanki her şey kötü gitmek zorunda hep,öyle hissediyorum ,mutlu olmaya korkar olduk
İyi yine,benden uzunsunBende varım 166
Aynen canım yaO hissiyat bende de hep var,sanki her şey kötü gitmek zorunda hep,öyle hissediyorum ,mutlu olmaya korkar olduk
Hayırlı olsun ablacımYok canım benim kızların okul yeni açıldı.Bina eve çok yakın ama eksiklikleri olduğu için açılmamıştı.Sadece 9.sınıf var.O sınıflarda başka bir okulda bir dönem misafir kaldılar.Bu dönem okulumuz açılıyor ve yakına geldiler.Evden okul görünüyor.10 dk içinde hepsini bırakıp döneceğim:)Önce 40-45 dk sürüyordu:)
İyi yine,benden uzunsunBende varım 166
Canım benim,insallah bundan sonra her şey güzel gider ❤Aynen canım ya
Bunu başta çok istiyordum.Hemen taşınsın rahat edelim diye:)Ama korkar oldum.Bi
Sağol canım benimHayırlı olsun ablacım
Hepimiz için canım inşaallahCanım benim,insallah bundan sonra her şey güzel gider ❤♥
Aynen canım gitmiyorSitede sorun var bende. Zor yaziyorum