• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Sefan olsun:)
Benimkiler okula başlasın :)Bizim okul hala tatil:)
O zaman nasıl olur bilmiyorum:)Bu dönem çoğunluk ben götüreceğim:)Kızların okul taşındı yakına geldiler:)

evet doğruya sizde tatildi...

depremden dolayı taşındılar değil mi?
Okul binasından kaynaklı?

evet doğruya sizde tatildi...

depremden dolayı taşındılar değil mi?
Okul binasından kaynaklı?
Yok canım benim kızların okul yeni açıldı.Bina eve çok yakın ama eksiklikleri olduğu için açılmamıştı.Sadece 9.sınıf var.O sınıflarda başka bir okulda bir dönem misafir kaldılar.Bu dönem okulumuz açılıyor ve yakına geldiler.Evden okul görünüyor.10 dk içinde hepsini bırakıp döneceğim:)Önce 40-45 dk sürüyordu:)

Yok canım benim kızların okul yeni açıldı.Bina eve çok yakın ama eksiklikleri olduğu için açılmamıştı.Sadece 9.sınıf var.O sınıflarda başka bir okulda bir dönem misafir kaldılar.Bu dönem okulumuz açılıyor ve yakına geldiler.Evden okul görünüyor.10 dk içinde hepsini bırakıp döneceğim:)Önce 40-45 dk sürüyordu:)
Büyük kolaylık olacak sana 🤩

hayırlı uğurlu olsun inşallah canım,
Allah zihin açıklığı versin...40-45 dakikalık mesafe çok çok uzak... Şimdi senin ve çocuklar için çok iyi olacak... 😊

hayırlı uğurlu olsun inşallah canım,
Allah zihin açıklığı versin...40-45 dakikalık mesafe çok çok uzak... Şimdi senin ve çocuklar için çok iyi olacak... 😊
Sağol canım benim:60:
Düşün otobüs falan yok ya servise verecektim ya ben götürecektim:)Serviste her ay bu hafta taşınacak bu hafta taşınacak diye bir dönem bitti:)

O hissiyat bende de hep var,sanki her şey kötü gitmek zorunda hep,öyle hissediyorum ,mutlu olmaya korkar olduk :KK43:
Aynen canım ya:(
Bunu başta çok istiyordum.Hemen taşınsın rahat edelim diye:)Ama korkar oldum.Hayırlısı olsun diyorum:)

O hissiyat bende de hep var,sanki her şey kötü gitmek zorunda hep,öyle hissediyorum ,mutlu olmaya korkar olduk :KK43:
Aynen canım ya:KK43:
Bunu başta çok istiyordum.Hemen taşınsın rahat edelim diye:)Ama korkar oldum.Bi

Hayırlı olsun ablacım 😍😘

Back