Tuzlu yapican yaniBana verecek sanırım (sus diyen smile)
Nasıl da kandinTuzlu yapican yani
Bilmiyorim canım yarın belli olur durumlar biraz söylenti var binalar hakkında ama tabi yetkili kişiler de bir açıklama yok dahaYaa sizin oraya cadirkent kursalar keşke insanlar bir kendine gelene kadar yaşar orda
Şimdi çocuk yanımda uyuyor yarın izliyim haberleri çığ olmuş birde sanırımBilmiyorim canım yarın belli olur durumlar biraz söylenti var binalar hakkında ama tabi yetkili kişiler de bir açıklama yok daha
Evet orda da ölenler var herşey üstü üste gelebilir mi bu kadar yaaaŞimdi çocuk yanımda uyuyor yarın izliyim haberleri çığ olmuş birde sanırım
Ben hiç uyumuyorum sayılırAnaa siz burdamiydiniz ,bende geziniyom kimse yok diye bildirim gelmiyor
Bende burdayımBen hiç uyumuyorum sayılır
DepremzedelerBende burdayım
Bildirimi açarken bunu yazmayı düşünüyordumDepremzedeler
Komşum geçmiş olsunDaha bugünkü depremin merkezinden bir komşumu aradım abla nasılsın diye bayağı konuştuk kapatmadan önce hakkını helal et dedi tutamamdim kendimi ağladım abla inşallah biseu olmayacak helal olsun falan dedim konistim
Onun helalklik istemeis beni mahvetti bugün
Kola ekmek ne hatırlatıyor sana
Hiç özlemedin mi beni
Günaydın canım:)Günaydın
TontişKilo? Şişman? Tontiş?
Hep biz ozleyelim zaten
Afet yılı bu yılEvet orda da ölenler var herşey üstü üste gelebilir mi bu kadar yaaa
çok sağol canım ya benimkiler de uyumak istemedi siz bilirsiniz dedim uyuyakaldilar tabi :/Komşum geçmiş olsunbiz de çok hissettik burda çocukların psikolojisi bozuldu.annemden dönerken arabayı kaç kere durdurdu bana anne deprem oluyo diye
Şükür canım iyiy sayılırız sen nasılsın gozbebekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?