Ne diyeceğimi bilemedim, Rabbim merhameti ile muamele eylesin. Sizlere de güç versin.
Memlekete yerleşmen ailene yakın olman iyi gelecek diye düşünürken, daha fazla vakit geçirmene sebep olmuş.
Konuşuruz bir ara Nevoşum
İlaçlar ilaçlar
Kalp ameliyatından sonra bi ilaca başladım,kalp atışını 40-50 ye kadar düşürüyor.metabolizma yerlerde.
2 hafta hiç uyuyamadım uyku ilacı+2 xanax deli gibi iştah açıyor
Alerji ilacı zaten süründürüyo,bide üstüne antidepresan suyundan da koy modundayım
Martta bi kısmı kesilecek,bi kısmı dozaj düşecek inşallah
Sağlık olsun canım benim Sen sağlıklı ol elbet her şey olur:)
İlaçlar öyle ya hem kilo yapıyor hem verdirmiyor
Benimde hareketsizlik yürüyüş falan yapamıyorum.Birde ortamdan kaynaklı yanlış beslenme:)6-7 kilo versem iyi olacak:)10 versem bomba olur:)
Ne diyeceğimi bilemedim, Rabbim merhameti ile muamele eylesin. Sizlere de güç versin.
Memlekete yerleşmen ailene yakın olman iyi gelecek diye düşünürken, daha fazla vakit geçirmene sebep olmuş.
Konuşuruz bir ara Nevoşum❤
Sağlık olsun canım benim Sen sağlıklı ol elbet her şey olur:)
İlaçlar öyle ya hem kilo yapıyor hem verdirmiyor
Benimde hareketsizlik yürüyüş falan yapamıyorum.Birde ortamdan kaynaklı yanlış beslenme:)6-7 kilo versem iyi olacak:)10 versem bomba olur:)
İlaçlar ilaçlar
Kalp ameliyatından sonra bi ilaca başladım,kalp atışını 40-50 ye kadar düşürüyor.metabolizma yerlerde.
2 hafta hiç uyuyamadım uyku ilacı+2 xanax deli gibi iştah açıyor
Alerji ilacı zaten süründürüyo,bide üstüne antidepresan suyundan da koy modundayım
Martta bi kısmı kesilecek,bi kısmı dozaj düşecek inşallah