- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Senin takvimin neden yok1 hafta süresi var... bu yaşlılıkla eli yavaşlamıştır...
Tarife başlayıp yükleyene kadar oylama biter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin takvimin neden yok1 hafta süresi var... bu yaşlılıkla eli yavaşlamıştır...
Tarife başlayıp yükleyene kadar oylama biter
Kız bugün doğum günüm.diyetteyim diye dışarıdan almayalım dedim ben yaparım.allahtan yapmamışımSabah konuyu açıyormuş
Dikenleri gördük gülün açmasını bekliyorum canım:)Büyüdük sanırım
Büyük acılar insanın dönüm noktası oluyor, Rabbim anacığınızı size bağışlasın. Eksikliğini göstermesin inşallah ❤
Senin takvimin neden yok
Doğum günün kutlu olsun arkadaşımSağlıklı daha nice ,uzun,mutlu yıllar geçirirsin inşaallahKız bugün doğum günüm.diyetteyim diye dışarıdan almayalım dedim ben yaparım.allahtan yapmamışım
Ciddi misinYa kusura bakma farketmedimHakkınızda hayırlısı olsun canım benimkimyasal gebelik oldu canım o yüzden
iyi ki doğdun mutlu yaşlarKız bugün doğum günüm.diyetteyim diye dışarıdan almayalım dedim ben yaparım.allahtan yapmamışım
KaçalımAhhah yaşlandıkça yemeğe düştüm e bi de malum nüfus çoğaldı.ooo ne tarifler ne tarifler
Neyyyyyyyy, ben şoklardan tansiyonumu fırlatacağım yineesanırım. Yavaş yavaş gelin anacımkimyasal gebelik oldu canım o yüzden
Aynı kilodayız o zaman:)0.9 kilocuk
Ciddi misinYa kusura bakma farketmedimHakkınızda hayırlısı olsun canım benim
Yaa çok üzgünüm canım başın sağolsun hayırlı zaman da hayırlı sağlıklı bir Evlat versin Allah inşallah, nasılsın peki?kimyasal gebelik oldu canım o yüzden
Allah yeniden bağışlasın kuzumkimyasal gebelik oldu canım o yüzden
Öyle canım hayırlısıhayırlısı canım,üzülmedim hiçhayırlısı deyip geçtim,kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz
Amiinnn canımın içi dualarınız yeterDoğum günün kutlu olsun arkadaşımSağlıklı daha nice ,uzun,mutlu yıllar geçirirsin inşaallah
Neyyyyyyyy, ben şoklardan tansiyonumu fırlatacağım yineesanırım. Yavaş yavaş gelin anacım
Sağolasın canımmiyi ki doğdun mutlu yaşlar
2020 fena geliyorsakin ol bebişim
Sen hiç gelmiyorsun gelişmelerden birhabersin
Daha da gelmesin nevoşum ya yetti gayrı elhamdülillah2020 fena geliyor