• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
3 aydır başıma gelmeyen kalmadı canım:)
En önemlisi babamı kaybettim:/
Ne diyeceğimi bilemedim, Rabbim merhameti ile muamele eylesin. Sizlere de güç versin.
Memlekete yerleşmen ailene yakın olman iyi gelecek diye düşünürken, daha fazla vakit geçirmene sebep olmuş.
Konuşuruz bir ara Nevoşum❤️

İlaçlar ilaçlar :KK43:
Kalp ameliyatından sonra bi ilaca başladım,kalp atışını 40-50 ye kadar düşürüyor.metabolizma yerlerde.
2 hafta hiç uyuyamadım uyku ilacı+2 xanax :KK43: deli gibi iştah açıyor
Alerji ilacı zaten süründürüyo,bide üstüne antidepresan suyundan da koy modundayım 🙈
Martta bi kısmı kesilecek,bi kısmı dozaj düşecek inşallah
Sağlık olsun canım benim :60:Sen sağlıklı ol elbet her şey olur:)
İlaçlar öyle ya hem kilo yapıyor hem verdirmiyor:(
Benimde hareketsizlik yürüyüş falan yapamıyorum.Birde ortamdan kaynaklı yanlış beslenme:)6-7 kilo versem iyi olacak:)10 versem bomba olur:)

Ne diyeceğimi bilemedim, Rabbim merhameti ile muamele eylesin. Sizlere de güç versin.
Memlekete yerleşmen ailene yakın olman iyi gelecek diye düşünürken, daha fazla vakit geçirmene sebep olmuş.
Konuşuruz bir ara Nevoşum❤
Sağol canım benim:60:Anneme yar olmam için gelmişim canım:)Ben olmasam ne yaparlardı bilmiyorum:(
3 ay önce başka Nevreste'ydim şimdi başka biriyim:)

Sağlık olsun canım benim :KK60:Sen sağlıklı ol elbet her şey olur:)
İlaçlar öyle ya hem kilo yapıyor hem verdirmiyor:KK43:
Benimde hareketsizlik yürüyüş falan yapamıyorum.Birde ortamdan kaynaklı yanlış beslenme:)6-7 kilo versem iyi olacak:)10 versem bomba olur:)
Dediğim gibi canım önce can sağlığı.sen de kolay şeyler yaşamadın :(
Atlatıcaz inşallah 🥰

İlaçlar ilaçlar :KK43:
Kalp ameliyatından sonra bi ilaca başladım,kalp atışını 40-50 ye kadar düşürüyor.metabolizma yerlerde.
2 hafta hiç uyuyamadım uyku ilacı+2 xanax :KK43: deli gibi iştah açıyor
Alerji ilacı zaten süründürüyo,bide üstüne antidepresan suyundan da koy modundayım 🙈
Martta bi kısmı kesilecek,bi kısmı dozaj düşecek inşallah
Geçmişler olsun canım, ne kadar sorunlu bir yıl yaşamış herkes🙄
Şimdi nasılsın peki?

Dediğim gibi canım önce can sağlığı.sen de kolay şeyler yaşamadın :KK43:
Atlatıcaz inşallah 🥰
Öyle canım zor günler geçiriyorum:)
Benim birde tiroid ve talasemi var oda metabolizmayı yavaşlatıyor:)Yine iyi gidiyorum:)

Sağol canım benim:KK60:Anneme yar olmam için gelmişim canım:)Ben olmasam ne yaparlardı bilmiyorum:KK43:
3 ay önce başka Nevreste'ydim şimdi başka biriyim:)
Büyüdük sanırım🙄
Büyük acılar insanın dönüm noktası oluyor, Rabbim anacığınızı size bağışlasın. Eksikliğini göstermesin inşallah ❤️

Back