- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Fıslayınca hatırlatırsın noldu havana diyepek bir havalı gördüm seni
ellerine sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fıslayınca hatırlatırsın noldu havana diyepek bir havalı gördüm seni
ellerine sağlık
Ne diyeceğimi bilemedim, Rabbim merhameti ile muamele eylesin. Sizlere de güç versin.3 aydır başıma gelmeyen kalmadı canım:)
En önemlisi babamı kaybettim:/
Fıslayınca hatırlatırsın noldu havana diye
Sağlık olsun canım benim Sen sağlıklı ol elbet her şey olur:)İlaçlar ilaçlar
Kalp ameliyatından sonra bi ilaca başladım,kalp atışını 40-50 ye kadar düşürüyor.metabolizma yerlerde.
2 hafta hiç uyuyamadım uyku ilacı+2 xanax deli gibi iştah açıyor
Alerji ilacı zaten süründürüyo,bide üstüne antidepresan suyundan da koy modundayım
Martta bi kısmı kesilecek,bi kısmı dozaj düşecek inşallah
Sağol canım benimAnneme yar olmam için gelmişim canım:)Ben olmasam ne yaparlardı bilmiyorumNe diyeceğimi bilemedim, Rabbim merhameti ile muamele eylesin. Sizlere de güç versin.
Memlekete yerleşmen ailene yakın olman iyi gelecek diye düşünürken, daha fazla vakit geçirmene sebep olmuş.
Konuşuruz bir ara Nevoşum❤
Dediğim gibi canım önce can sağlığı.sen de kolay şeyler yaşamadınSağlık olsun canım benim Sen sağlıklı ol elbet her şey olur:)
İlaçlar öyle ya hem kilo yapıyor hem verdirmiyor
Benimde hareketsizlik yürüyüş falan yapamıyorum.Birde ortamdan kaynaklı yanlış beslenme:)6-7 kilo versem iyi olacak:)10 versem bomba olur:)
Ben zaten seni teyze sanıyordum gerçekler Tokat gibi çarpmıştıAl işte ben
Eki Görüntüle 2583353
Geçmişler olsun canım, ne kadar sorunlu bir yıl yaşamış herkesİlaçlar ilaçlar
Kalp ameliyatından sonra bi ilaca başladım,kalp atışını 40-50 ye kadar düşürüyor.metabolizma yerlerde.
2 hafta hiç uyuyamadım uyku ilacı+2 xanax deli gibi iştah açıyor
Alerji ilacı zaten süründürüyo,bide üstüne antidepresan suyundan da koy modundayım
Martta bi kısmı kesilecek,bi kısmı dozaj düşecek inşallah
Aynen biz onu yenerizMoralimizi bozmaya çalışıyor ama yemezler
O zaman şişkoydum bide kızaaammmBen zaten seni teyze sanıyordum gerçekler Tokat gibi çarpmıştı
Öyle canım zor günler geçiriyorum:)Dediğim gibi canım önce can sağlığı.sen de kolay şeyler yaşamadın
Atlatıcaz inşallah
Çıtır çıtırAynen biz onu yeneriz
Belki yaşlanmıştır ,artık beceremiyordurÇıtır çıtır
Katır kutur hemide
Bugünümüze şükür canımGeçmişler olsun canım, ne kadar sorunlu bir yıl yaşamış herkes
Şimdi nasılsın peki?
Belki yaşlanmıştır ,artık beceremiyordur
Büyüdük sanırımSağol canım benimAnneme yar olmam için gelmişim canım:)Ben olmasam ne yaparlardı bilmiyorum
3 ay önce başka Nevreste'ydim şimdi başka biriyim:)
Ne kaldı:)O zaman şişkoydum bide kızaaammm
Şimdi 69 a ne kaldı
Sabah konuyu açıyormuş1 hafta süresi var... bu yaşlılıkla eli yavaşlamıştır...
Tarife başlayıp yükleyene kadar oylama biter
Ahhah yaşlandıkça yemeğe düştüm e bi de malum nüfus çoğaldı.ooo ne tarifler ne tariflerBelki yaşlanmıştır ,artık beceremiyordur
0.9 kilocukNe kaldı:)