• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Hoşgeldin canım nasılsın neler yapıyorsun:KK60:
Hoş buldum canım, bildiğin gibi. Hep koşturmaca, full koşturmaca. Mesailer bitecek diye beklerken, daha beter mesailere boğuldum. Artık uyku delisiyim 😁
Sizler nasılsınız, sen nasılsın?

Elalis Elalis bizim elalis mi?

Puahahahhahahah
Bak en son yaptığım tarif,hem de acele bacı sunumu 😈
Screenshot_20200130-123316.png

Hoş buldum canım, bildiğin gibi. Hep koşturmaca, full koşturmaca. Mesailer bitecek diye beklerken, daha beter mesailere boğuldum. Artık uyku delisiyim 😁

Allah kolaylık versin canım:60:
Ben iyi sayılırım:)Biraz sıkıntılarım oldu atlatmaya çalışıyorum.Burası bana iyi gelecek:)

İvit sizin elalis :KK74:

Allah kolaylık versin canım:KK60:
Ben iyi sayılırım:)Biraz sıkıntılarım oldu atlatmaya çalışıyorum.Burası bana iyi gelecek:)
Anlatmak istersen bir alo uzağındayım canım, ben hayli ayrı kaldım buralardan. Herkesten, her şeyden bi haberim biliyorsun. 😘🥰🎈

Anlatmak istersen bir alo uzağındayım canım, ben hayli ayrı kaldım buralardan. Herkesten, her şeyden bi haberim biliyorsun. 😘🥰🎈
3 aydır başıma gelmeyen kalmadı canım:)
En önemlisi babamı kaybettim:/

Gerçekten mi niye o kadar oldu:KK43:
İlaçlar ilaçlar :(
Kalp ameliyatından sonra bi ilaca başladım,kalp atışını 40-50 ye kadar düşürüyor.metabolizma yerlerde.
2 hafta hiç uyuyamadım uyku ilacı+2 xanax :( deli gibi iştah açıyor
Alerji ilacı zaten süründürüyo,bide üstüne antidepresan suyundan da koy modundayım 🙈
Martta bi kısmı kesilecek,bi kısmı dozaj düşecek inşallah

Back