- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş buldum canım, bildiğin gibi. Hep koşturmaca, full koşturmaca. Mesailer bitecek diye beklerken, daha beter mesailere boğuldum. Artık uyku delisiyimHoşgeldin canım nasılsın neler yapıyorsun
PuahahahhahahahSalata ozaman
Bulamadim ben ya, hep pastali tarifler var
Hehhh, kesin bizim elalis . Acele sunum buysa, gerisini eskiler bilir
Allah kolaylık versin canımHoş buldum canım, bildiğin gibi. Hep koşturmaca, full koşturmaca. Mesailer bitecek diye beklerken, daha beter mesailere boğuldum. Artık uyku delisiyim
Sizler nasılsınız, sen nasılsın?
Elalis bizim elalis mi?
80 oldum da geldimGeri kilo mu aldın yoksa koruma mı:)Ben geri aldım nasıl vereceğim bilmem:)
Aylardır çoğunluk evdeyim hareket yok:)
İvit sizin elalisHoş buldum canım, bildiğin gibi. Hep koşturmaca, full koşturmaca. Mesailer bitecek diye beklerken, daha beter mesailere boğuldum. Artık uyku delisiyim
Sizler nasılsınız, sen nasılsın?
Elalis bizim elalis mi?
Gerçekten mi niye o kadar oldu80 oldum da geldim
Geçen sene martta 56 idim.sonrası çorap söküğü
Anlatmak istersen bir alo uzağındayım canım, ben hayli ayrı kaldım buralardan. Herkesten, her şeyden bi haberim biliyorsun.Allah kolaylık versin canım
Ben iyi sayılırım:)Biraz sıkıntılarım oldu atlatmaya çalışıyorum.Burası bana iyi gelecek:)
3 aydır başıma gelmeyen kalmadı canım:)Anlatmak istersen bir alo uzağındayım canım, ben hayli ayrı kaldım buralardan. Herkesten, her şeyden bi haberim biliyorsun.
Sende hoş geldin canımİvit sizin elalis
Her zaman olduğu gibipek bir havalı gördüm seni
ellerine sağlık
İlaçlar ilaçlarGerçekten mi niye o kadar oldu
Moralimizi bozmaya çalışıyor ama yemezlerHer zaman olduğu gibi
Hoşbuldum kuzum,aileme dönmek gibiSende hoş geldin canım
Biliyoh guruba atmistin