- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Haşt etmiş o benim yanımda atomu parçalamak kolay sıkıyorsa gelsin kumbara yapsınKoptum yine dalgalanıyorum ben,yeni yeni sevdalanıyorum ben Einstein duysa mezarında takla atar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haşt etmiş o benim yanımda atomu parçalamak kolay sıkıyorsa gelsin kumbara yapsınKoptum yine dalgalanıyorum ben,yeni yeni sevdalanıyorum ben Einstein duysa mezarında takla atar
HiçAtomu herkes parçalar, icat etmişte nolmus, hıhHaşt etmiş o benim yanımda atomu parçalamak kolay sıkıyorsa gelsin kumbara yapsın
B. Eltime çıkmıştım derken canım sen döndünmü gurbeteYazdım,görmedin Eltime cikmistim ,telefon aşağıdaydı:)Kolay gelsin kuzum.
Yalandan işler başımızaHiçAtomu herkes parçalar, icat etmişte nolmus, hıh
Eltim burda canim :)B. Eltime çıkmıştım derken canım sen döndünmü gurbete
Yani,kimse benim kuzumun eline su dökemezYalandan işler başımıza
Canım kuzum bir sen anlıyorsun bendeki cevheriYani,kimse benim kuzumun eline su dökemez
Onu yapamayan da var. Güzel fikir. Eşim 5 litrelik şişeye 1.500 lira biriktirmiştiCanım kuzum bir sen anlıyorsun bendeki cevheri
Dimi ama canımOnu yapamayan da var. Güzel fikir. Eşim 5 litrelik şişeye 1.500 lira biriktirmişti
YaniDimi ama canım
İyiyim canım. Çocukları yatırdım. Bebe uyudu, büyük olanda uyursa rahatlayacagım
Birazdan gelir yatmadıysa_CaNanSu_ hanımefendi nerde acaba ayran mı içtik en son
Oh ne güzel uyur o da hemen inşllahİyiyim canım. Çocukları yatırdım. Bebe uyudu, büyük olanda uyursa rahatlayacagım
Bu saatte yatmaz oBirazdan gelir yatmadıysa
İyi yapmışsın :)Çok yorgunum kafa yoramıyorum :)
Yok canım başka sponsorumuz yok:)Nevreste bizim yağ reklamı neden çıkıyor. Yeni kategori bizim yağ mı olacak?
Seni bir ben anladim,ben de dogru anladimCanım kuzum bir sen anlıyorsun bendeki cevheri