- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
İns sorun çıkmaz cnmBen hastaneye gittim geldim. Kolon için röntgen çekip,duruma göre diğer testleri de yapıp gün verecekler inşallah. Haftaya Salı röntgen günü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İns sorun çıkmaz cnmBen hastaneye gittim geldim. Kolon için röntgen çekip,duruma göre diğer testleri de yapıp gün verecekler inşallah. Haftaya Salı röntgen günü.
Bizim urfada da 4 iranlı varmış. Test sonucu bekleniyorduEvet canım kötü bir his:)
Oğlumun sınıf grubunda yazmışlar hastanede bir hastayı karantinaya almışlar.Virüs varmış.
Yaaaa geçmiş olsun abla hem deprem içinEvet canım kötü bir his:)
Oğlumun sınıf grubunda yazmışlar hastanede bir hastayı karantinaya almışlar.Virüs varmış.
Inşallah canım, dua et banaİns sorun çıkmaz cnm
Tabiki ne demek dualarim seninleInşallah canım, dua et bana
Allah korusunEvet canım kötü bir his:)
Sağol canım benimTabiki ne demek dualarim seninle
Sağol güzelciğimHakkında hayırlısı canım
Yaaaa geçmiş olsun abla hem deprem için
Hem de bu virüs için
Sonunda Türkiye'ye de getirmeyi başardılar off Allahım yaa
Hepsine kapıları kapatmak lazm
Hic söylemiyorlar hala turkiyede yok diyip duruyorlar kesin varmiymissEvet canım kötü bir his:)
Allah beterinden korusunDepremi takip edenler görüyor.
Canım siz yıkımları bile bilmiyorsunuz.
8000 bina burada yıkıldı veya yıkılacak haberiniz yok.
Peki şikayetlerin devam ediyor muOnu unuttum ya ,gerginlikten :/
O kadar var mı gerçektenDepremi takip edenler görüyor.
Canım siz yıkımları bile bilmiyorsunuz.
8000 bina burada yıkıldı veya yıkılacak haberiniz yok.
Uydurma haber olmasınEvet canım kötü bir his:)
Yok yok ,mor ama acımıyor AllahtanPeki şikayetlerin devam ediyor mu
Metroda herkes maske takıyordu bugünBugün bir yazı paylaşılmış bizim spor grubunda illaki insanla taşınmaz
Gocen kuşlardan
Havadan sudan yagmurlarla da taşınır bu virüs başka ülkelere diyordu gerçekten bu da olabilir...
Ve stok yapın maske alın diyorlardı ..bizim okilda net 20 çocuk maskeli dolaşıyor :/
Hangi şehir?Evet canım kötü bir his:)