Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MalatyaHangi şehir?
İyi akşamlar
Hayirli aksamlarYakşamlar
Nasılsın canım?Hayirli aksamlar
İyy cnm cekirdek citliyorumm zipzip duymasin sen nasilsin bakalimNasılsın canım?
Her tür çıtırtıyı duyar diyollaİyiyim ben de canım,aldım bir bakayım diye :)İyy cnm cekirdek citliyorumm zipzip duymasin sen nasilsin bakalim
Kesin duydu cok fena dilimi ısırdımHer tür çıtırtıyı duyar diyollaİyiyim ben de canım,aldım bir bakayım diye :)
Ah bu telefon Geldim yazıyorum,aldım diye algılıyor Geldiğine göre kesin almıştır diyor herhaldeKesin duydu cok fena dilimi ısırdım
Neyi aldın cnm anlamadım
Ayy,geçmiş olsun :/Kesin duydu cok fena dilimi ısırdım
Neyi aldın cnm anlamadım
Telefon lep demeden leblebiyi anliyor baksanaAh bu telefon Geldim yazıyorum,aldım diye algılıyor Geldiğine göre kesin almıştır diyor herhalde
Var dediler canımHic söylemiyorlar hala turkiyede yok diyip duruyorlar kesin varmiymiss
Sağol canım umarım asılsızdırYaaaa geçmiş olsun abla hem deprem için
Hem de bu virüs için
Sonunda Türkiye'ye de getirmeyi başardılar off Allahım yaa
Saol cnm az keyif yapayim dedim aninda ısırdım braktim yemiyom küstümAyy,geçmiş olsun :/
Canım 29 okul yıkılıyor.Kızların konula yıkılacak bir okulu misafir gönderdilerO kadar var mı gerçekten
Yaaa nolucak simdi cocuga karantinaya alındı dimiVar dediler canım
Zipzip'in gazabıSaol cnm az keyif yapayim dedim aninda ısırdım braktim yemiyom küstüm
Malatya canım:)Hangi şehir?
Çocuk değil canım büyük ....Bilmiyorum canım gizliyorlar.Yaaa nolucak simdi cocuga karantinaya alındı dimi
Ama yanlış anlıyorTelefon lep demeden leblebiyi anliyor baksana
Sağol canım:)Geçmiş olsun abla dünya dan habersiz ben