- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.759
- 60
Ederim şekerciğim Sen de dikkat et
Sağol şekercim
Abla ülke genelinde değişim şart keşke bir sihirli değnek ile olsa ama mümkün değil :/
Değnek bizde olsa neler yaparızda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ederim şekerciğim Sen de dikkat et
Abla ülke genelinde değişim şart keşke bir sihirli değnek ile olsa ama mümkün değil :/
Geçmiş olsun canım. İnşallah artık eski sağlığına kavuşursunBen hastaneye gittim geldim. Kolon için röntgen çekip,duruma göre diğer testleri de yapıp gün verecekler inşallah. Haftaya Salı röntgen günü.
Sağol canım benim Amin,inşallahGeçmiş olsun canım. İnşallah artık eski sağlığına kavuşursun
Hadi iy haberler alırsın umarımBen hastaneye gittim geldim. Kolon için röntgen çekip,duruma göre diğer testleri de yapıp gün verecekler inşallah. Haftaya Salı röntgen günü.
Sagol canim benimCanım tebrikler balbocuuu
Sen de sağol canımSagol canim benim
İnşallah bundan sonra iyi olacakHadi iy haberler alırsın umarım
Kolun için ne dedi doktor jennamSen de sağol canım
Evet canım kötü bir his:)Allah korusun yaa. Deprem insanda kötü bir his bırakıyor neye üzüleceğimizi şaşırdık
Virüste kapıya kadar dayandı
Hakkında hayırlısı canımBen hastaneye gittim geldim. Kolon için röntgen çekip,duruma göre diğer testleri de yapıp gün verecekler inşallah. Haftaya Salı röntgen günü.
İyiyiz canım alıştık ne yapalım:)Nevreste nasıl oldunuzz
Sağol canımÇok geçmiş olsun Nevreste
Insallah olucakİnşallah bundan sonra iyi olacak
Hic haberlerde falanda gostermiyor ustünde durmuyorlar sen demesen hic haberim olmuycaktı belkide.İyiyiz canım alıştık ne yapalım:)
Depremi takip edenler görüyor.Hic haberlerde falanda gostermiyor ustünde durmuyorlar sen demesen hic haberim olmuycaktı belkide.
Sağol canım
Amin aminInsallah olucak
Geçmiş olsun abla dünya dan habersiz benDeprem uyandırdı bizi
Onu unuttum ya ,gerginlikten :/Kolun için ne dedi doktor jennam