Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi geçmiş olsun inşallah sifani bulacaiksinBen hastaneye gittim geldim. Kolon için röntgen çekip,duruma göre diğer testleri de yapıp gün verecekler inşallah. Haftaya Salı röntgen günü.
Ben hastaneye gittim geldim. Kolon için röntgen çekip,duruma göre diğer testleri de yapıp gün verecekler inşallah. Haftaya Salı röntgen günü.
Baktım da abla deprem merkezine 80-85 km var sanırım aranda bayağı yakın yani
Bizim buradaki deprem merkezine ben 30 km yakınım
Fay hattının geçişine göre ve evin altındaki toprağın yapısına göre daha çok hissediliyormus ://
Dünden beri yok abla olmasın inşallah ama oldumu arka arkaya olur bak bugün kesin olurÇok çok geçmiş olsun hayırlısı olsun şimdiden.
Orda durum nasıl miniğim sallanıyormu yine .
Dünden beri yok abla olmasın inşallah ama oldumu arka arkaya olur bak bugün kesin olur
Çünkü fazla Aralık vermiyor
Abla en az 2-3 ay daha sürecek diyorlar ...A man aman allah saklasın olmasın bir daha
Abla en az 2-3 ay daha sürecek diyorlar ...
Hayır uzmanlar şuan diyor ki 5-6 yıldır inceliyoruz biz 7 üzerinde bekliyorduk diyorAnladım ufak ufak olsa enerfisi azalır hiç değilse.
Geçen gazetede yazdı çok oldu ya enerfi azalıyor diye.
Hayır uzmanlar şuan diyor ki 5-6 yıldır inceliyoruz biz 7 üzerinde bekliyorduk diyor
Madem böyle bişey var neden söylenmedi ya 7 şiddetinde olsaydı bu şekilde değil de hiç bir önlem alınmadı yani
Yok abla köy evleri ağır hasarlı Kırkağaç ve Akhisar'da musalar köyü ve Karakurt köylerinde evler kötü bayağıO kadarıda yüksek yani,herhangi br yıkım filan yoktur umarım orada.
Yok abla köy evleri ağır hasarlı Kırkağaç ve Akhisar'da musalar köyü ve Karakurt köylerinde evler kötü bayağı
Soma da da eski bir okul lojmanı için yikim kararı alındı
Koy evler de beton olmuyor zaten abla keşke hepsi kaliteli yapılmış olsa :/Onlarda kerpiç ev flansa hasar çok olur tabi.
Sağolasın minikHadi geçmiş olsun inşallah sifani bulacaiksin
Sağol şekerciğim:)Çok çok geçmiş olsun hayırlısı olsun şimdiden.
Orda durum nasıl miniğim sallanıyormu yine .
Koy evler de beton olmuyor zaten abla keşke hepsi kaliteli yapılmış olsa :/
Sağol şekerciğim:)
Ederim şekerciğim Sen de dikkat etDikkar et kendine şekercim.
Abla ülke genelinde değişim şart keşke bir sihirli değnek ile olsa ama mümkün değil :/Ahhh keşkede zamanında yapılmış o evlerde maalesef.