- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bu gazla mutfağı siler, bdv' ye girer oradan tüm kulübü temizlerim ne diyorsunEn son o yazmış
Sen onu gör 18 dersin taş hatun taaaşşşşş
Gördüm biliyorum ama olsun Zaten buraya taş olmayanı almıyorumEn son o yazmış
Sen onu gör 18 dersin taş hatun taaaşşşşş
Annemmm valla cok hastayim, mesaiden geldim cok da yorgunum sen soylemesen bilmeyecegim kac oldugumu
Geçmiş olsun canımAnnemmm valla cok hastayim, mesaiden geldim cok da yorgunum sen soylemesen bilmeyecegim kac oldugumu
Cok tesekkur ederim valla benim icin de zor bi anne ilgisi, biraz nazlanma iyi gelirdi simdiGeçmiş olsun canım
Annen için ne zor bir duurm sen hastasın o yanında değil
Biz hepiniz annen sayılırızAma buradan çorba kaynatamayız sadece severizCok tesekkur ederim valla benim icin de zor bi anne ilgisi, biraz nazlanma iyi gelirdi simdi
Hepinizi opuyorum ben de tek tek canimsinizBiz hepiniz annen sayılırızAma buradan çorba kaynatamayız sadece severiz
Yat dinlen,kendine sıcak bir şeyler yap ,üzerini ört iyileşirsinHepinizi opuyorum ben de tek tek canimsiniz
Prensesim geçmiş olsun kuzum...Annemmm valla cok hastayim, mesaiden geldim cok da yorgunum sen soylemesen bilmeyecegim kac oldugumu
Teşekkür ederim eski şampiyon geliyorummm çıkışta bekle beni
Cooook teşekkür ederiz ablaNevrestecim emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Arkadaşlarımı da senin nezdinde kutlarım. Oy veren parmaklar da sağ olsun. İnşallah okurlar bize bu heyecanı yasattiklari için hepsine sevgilerimi gönderiyorum. Bütün eserler birbirinden müthişti. Canfeb ve @Birtutammutluluk harikaydiniz. Hayatınız başarılarla dolu geçsin yuvanizdan mis kokular hiç eksilmesin. Seviyorum hepinizi hepimizi...İyi ki tanımışım sizi tatlı kişiliğinizi...Guzel bir aile ve ekibiz.
Teşekkür ederim canım oyun içinde@cabfeb tebrik ederim canim
Teşekkür ederim canım , ikram etmekte nasip olsun birgün inşallah
İnşallah canımTeşekkür ederim canım , ikram etmekte nasip olsun birgün inşallah ♥