• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pınar Labne Tarifler Yarışması(4.Hafta)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.454
  • Anket Kapalı .
Annemmm valla cok hastayim, mesaiden geldim cok da yorgunum sen soylemesen bilmeyecegim kac oldugumu :hasta::hasta:
Geçmiş olsun canım:(
Annen için ne zor bir duurm sen hastasın o yanında değil:cry:

Annemmm valla cok hastayim, mesaiden geldim cok da yorgunum sen soylemesen bilmeyecegim kac oldugumu :hasta::hasta:
Prensesim geçmiş olsun kuzum...:KK200:
Elhan teyzen bak ne diyor ...Ayaklarını tuzlu sıcak suya koy... Ihlamur veya taze zencefil var mı evde bal da ekle dinlenirken yudum yudum iç...

Nevrestecim emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Arkadaşlarımı da senin nezdinde kutlarım. Oy veren parmaklar da sağ olsun. İnşallah okurlar bize bu heyecanı yasattiklari için hepsine sevgilerimi gönderiyorum. :KK68: Bütün eserler birbirinden müthişti. Canfeb Canfeb ve @Birtutammutluluk harikaydiniz. Hayatınız başarılarla dolu geçsin yuvanizdan mis kokular hiç eksilmesin. Seviyorum hepinizi hepimizi...İyi ki tanımışım sizi tatlı kişiliğinizi...:KK200:Guzel bir aile ve ekibiz. :halay::halay::halay::halay:
Cooook teşekkür ederiz abla ♥️:KK68:

Back