- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Ama sütaş İn sucuk falan yok olan ürünleri yollamıştı evet Pınar daha karlıPınar daha cömert geldi bana ,vardı ödüllerde. Elalis koymuştu resim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama sütaş İn sucuk falan yok olan ürünleri yollamıştı evet Pınar daha karlıPınar daha cömert geldi bana ,vardı ödüllerde. Elalis koymuştu resim
sanada hayırlı gecelerHayırlı geceler
Bir bize nasip olmadiAma sütaş İn sucuk falan yok olan ürünleri yollamıştı evet Pınar daha karlı
Hayırlı geceler canım ❤Hayırlı geceler
Onun oğlu beyaz tenli bende ortancayi mi kullansam kız esmer geldiİşin formulünü bulmusun senn
Ahh ahhh neler yapıyor hangi ufurukcuye gidiyor bilmemBir ara kayboldu ya öğlen o zaman şüphelendim ben
Sanada canım Allah rahatlık versinHayırlı geceler
Adile naşit geldi aklımaevin dört köşesineAhh ahhh neler yapıyor hangi ufurukcuye gidiyor bilmem
Sarımsaklar tütsülerAdile naşit geldi aklımaevin dört köşesine
Benimde karnım acıktı yaBenim oğlan bu saatte sarımsaklı yoğurtlu makarna yiyor Allah öğretmene sabır versin
Benim oğlan hastaydı kaç gündür uyku düzeni sıfır öğleden sonra 4 saat uyudu akşam uemeginde uyuyordu anca biseuler yiyor şuan ne zaman yatacagiz ne zaman kalkacagiz bilmiyorimBenimde karnım acıktı ya
Bende sabah okula gideceğim oğlanın deney yapmayaBenim oğlan hastaydı kaç gündür uyku düzeni sıfır öğleden sonra 4 saat uyudu akşam uemeginde uyuyordu anca biseuler yiyor şuan ne zaman yatacagiz ne zaman kalkacagiz bilmiyorim
5 te eşim için uyanıyorum birde
Neye karar verdin :))Bende sabah okula gideceğim oğlanın deney yapmaya
Bu başka ya ben mari usulü çikolata eritecekmişim öğretmen öyle dediNeye karar verdin :))
Doğru ne yapayım diye soran başka biriydi ben karıştırdım :)) şimdiBu başka ya ben mari usulü çikolata eritecekmişim öğretmen öyle dedi
Tam bizlik nereye dokeceksiniz sonraBu başka ya ben mari usulü çikolata eritecekmişim öğretmen öyle dedi
Merak etim bana at mutlakaBirgün o bahçenin tamamını aticam da büyüsü bozulacak diye korkuyorum