- 16 Ağustos 2010
- 293.026
- 602.889
- 43
İnşaallah canım kısmet:)nasipse uygun kategoride yine ben yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah canım kısmet:)nasipse uygun kategoride yine ben yaparım
çok isteremİnşaallah canım kısmet:)
İşte onu uygun kategoride vermiyorum 1. oluyor diye burada olsun istemiştim:)Şansıda vardı:)çok isterem
Bombaları patlattınızEn guzel tariflerin ve sunumlarin son haftaya kalmasi
beni tahrik etme bak yarın yaparımİşte onu uygun kategoride vermiyorum 1. oluyor diye burada olsun istemiştim:)Şansıda vardı:)
Neydi acabaİşte onu uygun kategoride vermiyorum 1. oluyor diye burada olsun istemiştim:)Şansıda vardı:)
Ama öyle ne yapayım:)Kategorisinde kimseye vermem:)beni tahrik etme bak yarın yaparım
Evet canım tahmin ettimElalis eşim evde oluyor cuma cumartesi uzun uzun konu açmak zor oluyor o günler
Bugün nette de sıkıntı vardı sürekli
Kaçmasın yaaaslında yaptım ama sunumda labneyi kullanmayı unuttum zaten sonuydu labnenin bitti diye çöpe attım çoook sonradan dank etti kural, sonra çıkıp almaya üşendim bugünde böyle olunca tüm hevesim kaçtı gitti
napem ben de başka şeyler yaparımAma öyle ne yapayım:)Kategorisinde kimseye vermem:)
hadi yaa yalnız olmadığıma sevindimKaçmasın yaa
Geçen hafta da aynı haltı ben yedim
Tamam sen bilirsinnapem ben de başka şeyler yaparım
Ben de böyle tahrik olup sabahın 7 sinde yapmıştım yenidenbeni tahrik etme bak yarın yaparım
neden ağlıyorsun canısı?Tamam sen bilirsin
O yeniden yaptı :)Ekledi konuya hatta onun gibi 3 kişiydi galiba yeniden yaptılarhadi yaa yalnız olmadığıma sevindim
Duygu sömürüsü yapıyorumneden ağlıyorsun canısı?
gerçekten modum düştü yapmam gari bi daha ki maçlara artık. hem sıkı rakipler var gözlerim korktuBen de böyle tahrik olup sabahın 7 sinde yapmıştım yeniden
Başkaları da mı vardıO yeniden yaptı :)Ekledi konuya hatta onun gibi 3 kişiydi galiba yeniden yaptılar
Var tabi sen sonra yaptın:)Ama en son sensinBaşkaları da mı vardı