- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
Seni de yirimmmHı hıı kesin yapıyordur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni de yirimmmHı hıı kesin yapıyordur
Vay süpersin ben de keşke o kiloda olsam:)Bugün 66.3 ile izne ayrıldım
1.5 gündür görüşmüyozTöbe töbe duyanda görüşmüyoz sanır
Afferim.darısı geri şişmemeyeBugün 66.3 ile izne ayrıldım
Kız sen benden zayıftın bi ara,aldın mıVay süpersin ben de keşke o kiloda olsam:)
4-5 aydır ya evdeyim ya araba ile çıkıyorum:)Kız sen benden zayıftın bi ara,aldın mı
Önce sağlığın, huzurun kuzum gerisi kolay4-5 aydır ya evdeyim ya araba ile çıkıyorum:)
Havalar yeni ısındı yürüyüşe başlarsam vereceğim inşaallah:)70 oldum ya:)
Ben söylerim senin yerine de şişman olmam buna asla mani olamazNeyse şişko biri olarak bana laf düşmez
Kuşum nasıl oldunBen söylerim senin yerine de şişman olmam buna asla mani olamaz
Birde benim tiroid ve kansızlık problemim var yine çok almadım :)Yazın 66-67 falandım sonra 68-69:)Önce sağlığın, huzurun kuzum gerisi kolay
O araba çok tehlikeli ya,ben de arabadan sonra aldım
Tamam o zaman anlaştık:)Ben söylerim senin yerine de şişman olmam buna asla mani olamaz
Ooo troid var senin evet yine bile iyisin aslında.kansızlık ilaçları da cabasıBirde benim tiroid ve kansızlık problemim var yine çok almadım :)Yazın 66-67 falandım sonra 68-69:)
65 olsam yeter ötesini istemiyorum:)
Araba hep var ya mecburen yetişmeye çalışıyoruz bir yerlere yürüyerek çıkamıyorum:)
1.5 gündür görüşmüyoz
Sana çok gelmedi mi
1.5 gündür görüşmüyoz
Sana çok gelmedi mi
Balon gibiyim . kafam topaç gibi oldu.bacağıma bastırıyom oyuk gibi çukur oluyo .ödemden ölcem.ne zaman geçcek bu ilacın etkisi beKuşum nasıl oldun
Yürümeyince hemen alıyorum canım ya:)Bünyem böyle:)Ben mecbur çıkıyorum:)Ooo troid var senin evet yine bile iyisin aslında.kansızlık ilaçları da cabası
Ben yürümeyeli ohoooo,eşim diyo benzine işaret koyucam
Ne ilacı canım:)Balon gibiyim . kafam topaç gibi oldu.bacağıma bastırıyom oyuk gibi çukur oluyo .ödemden ölcem.ne zaman geçcek bu ilacın etkisi be
Balon gibiyim . kafam topaç gibi oldu.bacağıma bastırıyom oyuk gibi çukur oluyo .ödemden ölcem.ne zaman geçcek bu ilacın etkisi be
Yok bu öyle bi şişlik değil bakteri enfeksiyonu geçiriyorum canım.antibiyotik falan kullandım.aşırı yan etki yaptı ilaçlar.doktor hepsini bıraktırdı başka başka ilaçlar yazdı.o da son 4 gündür topaça çevirdi beni.hem çok susatıyo hem şişiriyo.yürüyen bidon gibiyimNe ilacı canım:)
Ben de bu sıra şişiyorum sabah kalkıyorum yüzüğüm parmağıma oturmuş:)
Çok geçmiş olsun canım yaYok bu öyle bi şişlik değil bakteri enfeksiyonu geçiriyorum canım.antibiyotik falan kullandım.aşırı yan etki yaptı ilaçlar.doktor hepsini bıraktırdı başka başka ilaçlar yazdı.o da son 4 gündür topaça çevirdi beni.hem çok susatıyo hem şişiriyo.yürüyen bidon gibiyim