- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
İşlerine ne gelirse o olacak. Türkiye'ye destek olacak hiç kimse yok benceBakalım NATO nun tutumu ne olacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşlerine ne gelirse o olacak. Türkiye'ye destek olacak hiç kimse yok benceBakalım NATO nun tutumu ne olacak.
Kınama ile kalmasınlar inşallah..İşlerine ne gelirse o olacak. Türkiye'ye destek olacak hiç kimse yok bence
Bakalım NATO nun tutumu ne olacak.
Bende öyle düşünüyorum oradaki konumumuzdan dolayı.Kendi topraklarımıza saldırıya uğramadığımız için bişi yapmazlar bence.
Bende öyle düşünüyorum oradaki konumumuzdan dolayı.
Rusya amerika hepsi suriyenin arkasında simdi yanımizda gibi gozükselerde hepsi yalan bnceİşlerine ne gelirse o olacak. Türkiye'ye destek olacak hiç kimse yok bence
Rusya amerika hepsi suriyenin arkasında simdi yanımizda gibi gozükselerde hepsi yalan bnce
Yanlış politikalar maalesef.
Niye yanlış politikaymış? Adamın ilk defa dedigiyle yaptığı tutuyor. Sehitler tepesi boş kalmayacak dedi , dediginide yapıyor. Eee adam bunu derken kimin sesi çıkıyordu?
En basit örneği sen karada askerleri topla savunmasız birak hop havadan vursunlar. Hepimiz böyle sonuçlanacağını biliyorduk. Şimdi uyuyamiyoruz işte...
O tepe boş kalsın bu şaertlarda.
Adamlar hava sahasını kapatmış üstelik.
Ne işimiz vardı orada diyoruz şimdide.
Işte biz onu baştan beri diyorduk. Havadan müdahale edemediğin yerde, karada ne işin var?
Kuyruklu yalan hem deRusya amerika hepsi suriyenin arkasında simdi yanımizda gibi gozükselerde hepsi yalan bnce
İyi akşamlar canım.Herkese iyi akşamlar dilerim tabi mümkünse
Senin tarifte foto var mı?Herkese iyi akşamlar dilerim tabi mümkünse
Artık var:)Senin tarifte foto var mı?
Bende sadece tarif görünüyor foto yok
Gelecek tarif var mi ?Artık var:)
Onun resimleri genelde ben ekliyorum:)
Demek ki beceriksiz,at gitsinArtık var:)
Onun resimleri genelde ben ekliyorum:)
Gelecek tarif var mi ?
Yok değil gerekçeleri var:)Demek ki beceriksiz,at gitsin