Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'ım sen yardımcıları ol inşallah yandı okadar yürek . Rabbim düşmana fırsat vermesinOlmaması mümkün değil ki, milleti alıştıra alıştıra sayıyı yükselecekler sabaha kadar
amin aminAllah'ım sen yardımcıları ol inşallah yandı okadar yürek ☹. Rabbim düşmana fırsat vermesin ☹
tamam cekelimEl kahhar çekelim dua edelim kahrolsun şerefsizler. Böyle çaresizlik ne kötü☹Aileleri ne durumda Allah'ım sabır versin ☹
Bu 2020 felaketleri beraberinde getirdi resmenburaya yemek için yazıyorduk şimdi
ya deprem ya şehit ya çığ ya virüs
evett 'yaBu 2020 felaketleri beraberinde getirdi resmen ☹
Görümcem 45 kiloydu1.65 olaydim iyidi
Sen kac kilosun baci
Ben de 1-2 kilo almak isterim aslinda
Gece yatmak bilmiyosunuz
Sabah kalkmak
Günaydın
Günaydın
Ne kadar ayabilirse o kadar aydı. GünaydınGünaydın
Ben eşim aradı da öyle haberim oldu benim de haberim yoktuKimsenin yazası yok
33 şehit. Allah rahmet eylesin. Rabbim ailelerine sabır versin. Başımız sağ olsunNe kadar ayabilirse o kadar aydı. Günaydın
Açıklanan o da gerçek sayı kaç Allah bilir. Amin amin,hepimizin başı sağolsun.33 şehit. Allah rahmet eylesin. Rabbim ailelerine sabır versin. Başımız sağ olsun
Başka ağır yaralı asker yokmuş. Sağlık durumları iyiymiş deniyorAçıklanan o da gerçek sayı kaç Allah bilir. Amin amin,hepimizin başı sağolsun.
Ben nedense hic güvenmiyorum. ilk andan itibaren en az 60 deniyordu ,yavaş yavaş o sayıyı bulacak gibi geliyor. Inşallah bulmaz tabiiBaşka ağır yaralı asker yokmuş. Sağlık durumları iyiymiş deniyor