Ben de hiç kalkmak istemedim ama mecburen:)Annem kuzenime gidecekmiş sen de gel dedi:)Ona giderim belki:)Tuhafiye dükkanı var.Ondan uyumadım yoksa gelince 2 saat uyurdum işim de yok:)günaydın canım o kadar yorgunum ki bugün de bir sürü iş var ama hala kalkasım yok
Görüşürüz canımsağol canım
Akşam görüşürüz
Ooh hadi bakalım gidin gezin anne kızBen de hiç kalkmak istemedim ama mecburen:)Annem kuzenime gidecekmiş sen de gel dedi:)Ona giderim belki:)Tuhafiye dükkanı var.Ondan uyumadım yoksa gelince 2 saat uyurdum işim de yok:)
Tembellik yapma o zaman kalk işine başla :)Hadi benden sana bir nescafe
Sağol canımOoh hadi bakalım gidin gezin anne kız
Bak ya sen izin verdin ama evde nescafe kalmamış
İşte hayattaki şansım
Bizim buralar kuru soğuk,yağmur bile yok. Yağmur bari yağsaydı :)Allah iyilik versin canım ❤İyiyim canım sağolÇocukları bırakıp geldim.Dışarı çok fena her yer kar,buz:)
Sağol canım benim:)Yıllardır böyle kar görülmemiş canım:)3-5 gün daha erimez:)Bizim buralar kuru soğuk,yağmur bile yok. Yağmur bari yağsaydı :)Allah iyilik versin canım ❤♥
Hey maşallah:)Burda yalandan 3-5 beyazlık attı,sevindi herkesSağol canım benim:)Yıllardır böyle kar görülmemiş canım:)3-5 gün daha erimez:)
Mevsim kaydı sanki:)Bu zamanlar genelde hava düzelirdi:)Ben geldim burada her şeyi değiştirdimHey maşallah:)Burda yalandan 3-5 beyazlık attı,sevindi herkes
Neyse Türk kahvesi var ama sigaram bitmiş en iyisi bakkala inmekSağol canım
Oyyyy kıyamamO zaman türk kahvesi iç açılırsın:)Oda yoksa çaya talim:)
Her şeyi değiştiren kadınMevsim kaydı sanki:)Bu zamanlar genelde hava düzelirdi:)Ben geldim burada her şeyi değiştirdim
Bizde de kar yok ama soğuğu varSağol canım benim:)Yıllardır böyle kar görülmemiş canım:)3-5 gün daha erimez:)
Sonumuz hayır olsun canımHer şeyi değiştiren kadın
Biz niye böyleyizMevsim kaydı sanki:)Bu zamanlar genelde hava düzelirdi:)Ben geldim burada her şeyi değiştirdim
Bir kahveye yok demem bendeNeyse Türk kahvesi var ama sigaram bitmiş en iyisi bakkala inmek
Önce çok soğuk oldu,öyle böyle değil:)Bir rüzgar oldu uçacağız zannettikBizde de kar yok ama soğuğu var
Ayyy ne bileyim ben de bir şeyler varBiz niye böyleyiz
Haydi gel içelimmmBir kahveye yok demem bende
İyi hadi sana yol göründüNeyse Türk kahvesi var ama sigaram bitmiş en iyisi bakkala inmek