Yöresel Tarif Pınar Labne Tarifler Yarışması(3.Hafta)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    493
  • Anket Kapalı .
Önce çok soğuk oldu,öyle böyle değil:)Bir rüzgar oldu uçacağız zannettik:KK70:Arkasına bir kar yağdı,durumda paylaşmıştım gördün:)
Nevrestecim hafta sonu Antalya'daydim. Ne kadar torpilli bir şehir. Gömlekle geziyorlardi sıcaktan arabanın camlarını açtık ...Başka bir boyutta yaşıyorsun sanki. Bursa da akşamları çok soğuk oluyor. Bugün hava açık öğleye kadar ısınır belki. Malatya Antep'ten daha mi soğuk acaba? Arkadaşlarınla gorusuyorsundur karşilastirdin mi hiç...

Nevrestecim hafta sonu Antalya'daydim. Ne kadar torpilli bir şehir. Gömlekle geziyorlardi sıcaktan arabanın camlarını açtık ...Başka bir boyutta yaşıyorsun sanki. Bursa da akşamları çok soğuk oluyor. Bugün hava açık öğleye kadar ısınır belki. Malatya Antep'ten daha mi soğuk acaba? Arkadaşlarınla gorusuyorsundur karşilastirdin mi hiç...
Aynen ablacım Antalya daha sıcak oluyor.Biz birkaç yıl önce Kasım'da gitmiştik denize giriyorlardı:)
Malatya bu yıl daha soğuk.Antep'te Perşembe ,Cuma kar yağdı.Burası ile aynı zamanda:)Ama orada çok fazla değildi.Erimiş çoğunluk:)Burası daha soğuk diye düşünüyorum.

X