- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Durum,nurum görmüyoruz biz,niye acebaÖnce çok soğuk oldu,öyle böyle değil:)Bir rüzgar oldu uçacağız zannettikArkasına bir kar yağdı,durumda paylaşmıştım gördün:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Durum,nurum görmüyoruz biz,niye acebaÖnce çok soğuk oldu,öyle böyle değil:)Bir rüzgar oldu uçacağız zannettikArkasına bir kar yağdı,durumda paylaşmıştım gördün:)
İnşaallah canımSen varsan hayrolur canım ❤♥
Gördüm ya baya baya vardı ne güzeldi amaÖnce çok soğuk oldu,öyle böyle değil:)Bir rüzgar oldu uçacağız zannettikArkasına bir kar yağdı,durumda paylaşmıştım gördün:)
Senin elinden her şey içerim ben ,oyyyHaydi gel içelimmm
Kukriş'imin telefonu var ordan görüyor:)Durum,nurum görmüyoruz biz,niye aceba
Oyy kurban olurum YaradanaSenin elinden her şey içerim ben ,oyyy
Aynen oğlum içinde çıldırdıGördüm ya baya baya vardı ne güzeldi ama
Onsuz olmazNeyse Türk kahvesi var ama sigaram bitmiş en iyisi bakkala inmek
Günaydın ablacım nasılsınOnsuz olmaz
Geçen sene burayada yağmıştı en azından biraz oynaya bilmiştik bu sene akşama kadar bile sürmedi yağışAynen oğlum içinde çıldırdı
Muhteşem ikililerOnsuz olmaz
Çok güzeldi canım çocuklara değişiklik olmuş:)Oğluma gösterdim onunda hoşuna gitti:)Ne güzel yapmışsınız:)Geçen sene burayada yağmıştı en azından biraz oynaya bilmiştik bu sene akşama kadar bile sürmedi yağış
Dün gittiğimiz yeri gördün mü çok komikti ya
Çok merak ediyorduk dedim kalkın gidelim benim resimlerde var onları koymadım bende çok eğ lendim gösteririm sonra sanaÇok güzeldi canım çocuklara değişiklik olmuş:)Oğluma gösterdim onunda hoşuna gitti:)Ne güzel yapmışsınız:)
Tamam yolla bakayım:)Çok merak ediyorduk dedim kalkın gidelim benim resimlerde var onları koymadım bende çok eğ lendim gösteririm sonra sana
Nevrestecim hafta sonu Antalya'daydim. Ne kadar torpilli bir şehir. Gömlekle geziyorlardi sıcaktan arabanın camlarını açtık ...Başka bir boyutta yaşıyorsun sanki. Bursa da akşamları çok soğuk oluyor. Bugün hava açık öğleye kadar ısınır belki. Malatya Antep'ten daha mi soğuk acaba? Arkadaşlarınla gorusuyorsundur karşilastirdin mi hiç...Önce çok soğuk oldu,öyle böyle değil:)Bir rüzgar oldu uçacağız zannettikArkasına bir kar yağdı,durumda paylaşmıştım gördün:)
Oyy kurban olurum Yaradana
KıskanmadımKukriş'imin telefonu var ordan görüyor:)
Aynen ablacım Antalya daha sıcak oluyor.Biz birkaç yıl önce Kasım'da gitmiştik denize giriyorlardı:)Nevrestecim hafta sonu Antalya'daydim. Ne kadar torpilli bir şehir. Gömlekle geziyorlardi sıcaktan arabanın camlarını açtık ...Başka bir boyutta yaşıyorsun sanki. Bursa da akşamları çok soğuk oluyor. Bugün hava açık öğleye kadar ısınır belki. Malatya Antep'ten daha mi soğuk acaba? Arkadaşlarınla gorusuyorsundur karşilastirdin mi hiç...
Günaydın canım...bomba yanımda bombaliğindan utanırGünaydın ablacım nasılsın