- 13 Nisan 2018
- 3.128
- 10.546
Valla mecburi hixmetteyim eşim antlyada ben çocuklarla gayseriddKuzum seni çok iyi anlarım. İki yıl öncesinde Antalya'da yaşıyordum... İnşallah tez zamanda kavuşursun memleketine...
Bu işte bir terslik var...Valla mecburi hixmetteyim eşim antlyada ben çocuklarla gayseridd2 yıla inş
Ozaman birdaha kaldır kadehiİyidir canım şükür,senin gelişin şerefine içiyoruz:))
Ozaman birdaha kaldır kadehibaşkan yardımcısı olarak tarifimin başında durman gerekiyor ben yokken biliyorsun değil mi?
Çok içtik yeter ,ne içiyoruz bilmiyorum ama herşeyin fazlası zarar ,gel biraz da yiyelimHer zaman takipçisiyim, sen merak etme
Yiyince kilo alıyoruzÇok içtik yeter ,ne içiyoruz bilmiyorum ama herşeyin fazlası zarar ,gel biraz da yiyelim
Yok ya sağlık memuruyum. 3+1 mağduruyumBu işte bir terslik var...
Canım sen de öğretmen misin
İki yıl hem çok hem çok değil...çabuk geçer inşallah.
İçine limon ve tuz koyunca ayrı bir güzel oluyor ya....totoşu kaldirsam da yapsam kendime... yığıldim kaldım...Yiyince kilo alıyoruzsu ve soda içiyoruz
Kilo bizden sorulur, limonlu su içelim bariYiyince kilo alıyoruzsu ve soda içiyoruz
'ye ye nereye kadar değil mi ?İçine limon ve tuz koyunca ayrı bir güzel oluyor ya....totoşu kaldirsam da yapsam kendime... yığıldim kaldım...icelim güzelleşelim yemeyi boş verelim gerçekten...
Limonlu soda içelimKilo bizden sorulur, limonlu su içelim bari
Yok kız bu sefer oğlana yaptırdımLimonlu soda içelimBu arada yaptığın fotoşopu anlamadım sanma,koymuşsun 3 zeytin,al sana pattis salatası
Sihirli anne Betüş'ü çağırsaydınYok kız bu sefer oğlana yaptırdım
O zaman kendi fotoşokunu kendin yapabilirsinÇilek oldum ben
Yaparım tabiO zaman kendi fotoşokunu kendin yapabilirsin
Gideyim diye pusuda bekliyorlarYaparım tabikimse Yok gene burda
Diren #jenna gitmeGideyim diye pusuda bekliyorlar
Geldim benDiren #jenna gitme
Dün akşam da sap gibi kaldım burada tek başıma
Onlara bir şarki armağan ediyorum,gitmiycem, gitmiycem,zorlama beni beni gitmiycemDiren #jenna gitme
Dün akşam da sap gibi kaldım burada tek başıma