Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi ,derin,huzurlu uykularEröllerimi doldurup yatarım
Fransızca okuyun
Profiteröölll
Tatlım edebiyat sevilmez miAman bizimki hep failün mefailün failetün derdi
Ben sayısalcıyım zaten hiç sevmem edebiyatı
Kafam basmıyoTatlım edebiyat sevilmez mi
Kız gözlerin de ela
Her zaman başıma bela
Sayısal şöyle dursun
Edebiyat her derde deva
Editörlük yapmaya kalksam mesai yaparım kulüpte... aldırmıyorum çoğu zaman ama gözlerim kanamiyor da değil... rahat olsun hatunlar anlaşabiliyoruz bir şekilde...Sen öyle san hepimizi düzeltiyo edebiyat çokta farhlu bi dal değil zaten
Evet migim 26 yıl olacakÖğretmen misiniz :)
Aman diyim sakın sıkma... yumuşatıyorBu eröllerin kremasını akşamdan sıksam olur mu kızlar
Daha iyi olmaz mı ki?Aman diyim sakın sıkma... yumuşatıyor
Çıtır çıtır olmuyor ev yapımı olanlar...bir defa denemiştim. Ertesi güne kalan lastik gibi olmuştu...Daha iyi olmaz mı ki?
Yıllar olmuş yapmayalı
O zaman hiç ellemeyeyim şimdi.onlar da uyusunÇıtır çıtır olmuyor ev yapımı olanlar...bir defa denemiştim. Ertesi güne kalan lastik gibi olmuştu...
Daha karpuz kesecektikO zaman hiç ellemeyeyim şimdi.onlar da uyusun
İyi geceler canım
Kayseri ayazıyla cebelleşen Bi antalya lı olarak mesajına bir iç çektimNevrestecim hafta sonu Antalya'daydim. Ne kadar torpilli bir şehir. Gömlekle geziyorlardi sıcaktan arabanın camlarını açtık ...Başka bir boyutta yaşıyorsun sanki. Bursa da akşamları çok soğuk oluyor. Bugün hava açık öğleye kadar ısınır belki. Malatya Antep'ten daha mi soğuk acaba? Arkadaşlarınla gorusuyorsundur karşilastirdin mi hiç...
Yakşamlarİy aksamlarr
Kuzum seni çok iyi anlarım. İki yıl öncesinde Antalya'da yaşıyordum... İnşallah tez zamanda kavuşursun memleketine...Kayseri ayazıyla cebelleşen Bi antalya lı olarak mesajına bir iç çektim
Ne haber canım,ne içiyoruz,kime içiyoruzYakşamlar
İyidir canım şükür,senin gelişin şerefine içiyoruz:))Ne haber canım,ne içiyoruz,kime içiyoruz