YakşamlarYakşamlar
Aynen, ben gelmeyince coşuyorlar,gelince yoklarYakşamlar
Nerde bu millet
Ben yatarım onlar gelir şimdi
Teşekkür ederim tatlım.Cumartesi bile yapabilirsin canım
Gün battı tavuk gibi yattı olma kuzum daha erken dur hele...kızlar mutfağı toparlasin, eş çocukları uyutsun .Yakşamlar
Nerde bu millet
Ben yatarım onlar gelir şimdi
Ben iyi akşamlar demem yakşamlar derım ağzım kurusunŞive falan mı var
Yavrum Allah daim etsin bence bir yerlerine çimdik at nolur nolmaz olanın var olmayanın var.Bugün yorgunum yemek yapmadım eşim yemek yemiş bi yerde.
tam bugün diyetlik gündür hahaha:)
Görümcem kızımla ilgilendi bırakmadı halasını bi türlü
Banyosunu yaptırdı salladı uyuttu gitti
Bende telafi için kahve yaptım çok yoruldu bundan eminim yarın anneme birakıcam rahat olurlar onlar içinde de :)
Şimdi oturuyorum :)
Hayat bana güzel demı
Ben iyi akşamlar demem yakşamlar derım ağzım kurusun
Uykuyu çok seviyorumGün battı tavuk gibi yattı olma kuzum daha erken dur hele...kızlar mutfağı toparlasin, eş çocukları uyutsun .Hep erken mi yatarsın
Bursa şivesi ,evetŞive falan mı var
İyi nin i' leri çıkmayınca yakşam oldu bence...noşiveŞive falan mı var
Amin ablacım :) halı örtüsü aldık hala yerdeki halı örtüsünü seyrediyorumYavrum Allah daim etsin bence bir yerlerine çimdik at nolur nolmaz olanın var olmayanın var.
Valla haa tam prenses günü yaşamışsınBugün yorgunum yemek yapmadım eşim yemek yemiş bi yerde.
tam bugün diyetlik gündür hahaha:)
Görümcem kızımla ilgilendi bırakmadı halasını bi türlü
Banyosunu yaptırdı salladı uyuttu gitti
Bende telafi için kahve yaptım çok yoruldu bundan eminim yarın anneme birakıcam rahat olurlar onlar içinde de :)
Şimdi oturuyorum :)
Hayat bana güzel demı
Sen napıyon burda my elhan? Yürüyüşemi çıktın? Mi ayrımıydı?Yavrum Allah daim etsin bence bir yerlerine çimdik at nolur nolmaz olanın var olmayanın var.
Kız olsun,çamurdan olsunUykuyu çok seviyorum
O kadar yoruldum ki
Yarın ağır misafirlerim var.kaç gündür temizlik temizlik
Yatağa zor attım kendimi.kızım merdivenleri ben silerim,oturma odasını da hallederim anne sen uzan dedi sağolsun ♥
Profiterolleri bekliyorum fırından çıksınlar hemen uyku mode on
Okul saati de erkene çekildi 05:30 kalkış
BonuuuşşşşşYahşamlar olmalı
Kraliçeyim hahaha taç eksikValla haa tam prenses günü yaşamışsın