- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
Edebiyat örtmeni mi ile ilgilenmezSen napıyon burda my elhan? Yürüyüşemi çıktın? Mi ayrımıydı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Edebiyat örtmeni mi ile ilgilenmezSen napıyon burda my elhan? Yürüyüşemi çıktın? Mi ayrımıydı?
Uykuyu bende aşığım hiç uyanmak bile istememUykuyu çok seviyorum
O kadar yoruldum ki
Yarın ağır misafirlerim var.kaç gündür temizlik temizlik
Yatağa zor attım kendimi.kızım merdivenleri ben silerim,oturma odasını da hallederim anne sen uzan dedi sağolsun ♥
Profiterolleri bekliyorum fırından çıksınlar hemen uyku mode on
Okul saati de erkene çekildi 05:30 kalkış
Aynen yaaa bugün hep şükrettimKız olsun,çamurdan olsun Masallah
Benim rekor 15 saatUykuyu bende aşığım hiç uyanmak bile istemem
Edebiyat örtmeni mi ile ilgilenmez
Az bileBenim rekor 15 saat
Evet doğru ❤Allah güzel günlerini göstersin inşallah:)Aynen yaaa bugün hep şükrettim ♥
Annenin en iyi arkadaşı resmen ♥
Aman bizimki hep failün mefailün failetün derdiSen öyle san hepimizi düzeltiyo edebiyat çokta farhlu bi dal değil zaten
Senin Türkçe şahane ama,takdir ettim.Neyini düzeltiyor anlamadımSen öyle san hepimizi düzeltiyo edebiyat çokta farhlu bi dal değil zaten
15 saat mi?Benim rekor 15 saat
Aynı ben ben matematik sevıyorum ya rasyonelciyimAman bizimki hep failün mefailün failetün derdi
Ben sayısalcıyım zaten hiç sevmem edebiyatı
Acele etmeyeydin yetişirdi gün içindeBen 7 saat uyuyorum 20 saat uykuya ihtiyacım var sabahları sürüne sürüne kalkıyorum bu sabah yarışma için erken kalktım
Hele ramazanda vihuuuu15 saat mi?
Senin Türkçe şahane ama,takdir ettim.Neyini düzeltiyor anlamadım
Hoca ona taktıSenin Türkçe şahane ama,takdir ettim.Neyini düzeltiyor anlamadım
İşe gittiğim için erkem kalkıyorumAcele etmeyeydin yetişirdi gün içinde
Etkilenmemek mümkün mü?kepekli grissinilerimizi labneye batırıp yiyiyoruzfarhlu kelimesinden etkilendin dimi
Eee nörüyonuz burda taze ekmeği labneyemi batırıyonuz
Aaa doğru sen çalışıyosun dimiİşe gittiğim için erkem kalkıyorum
İşten gelince yorgunluk çöküyor yatcam zil çalıyor kızım gelıyor yemek de yok 2 saat
Bi sürü iş işte planlı yapıyorum 7saat uykuyu yeterli buluyorum maşallah 15 saat
Ramazan’da iyi kilolar vereceğimi bekliyorum hahahahaHele ramazanda vihuuuu