Tabi canım o sizin bileceğiniz şey:)Yapacağınız saati vermeyizBen yaparım nevo yalnız çay dersin belki sabah yaparım kajvalti dersin akşam yaparım ama eşim yokken denk getiririm inşallah
Karton kap kız her yerde var. Pastacı dükkanından aldım bugün.
En azından tek tarifi çekelimValla cekmesek
Tabi ki:)Ramazan sofraları gibi düşün:)Tarifleri de cekicezmi sofra da
Öyle olmaz illa tarif verilecek:)Valla cekmesek
Ben de akşam oğlumu uyutup kahvaltı sofrası kurarım artık sabah da hepberber yerizTabi canım o sizin bileceğiniz şey:)Yapacağınız saati vermeyiz
2 cesitse olur tabi resimTabi ki:)Ramazan sofraları gibi düşün:)
Mesela bir tatlı-bir tuzlu tarifi verirsiniz.Sonra sofraya ne koyarsanız:)
Olur sen bilirsin:)Ben de akşam oğlumu uyutup kahvaltı sofrası kurarım artık sabah da hepberber yeriz
Bakiyim eski yarışmalara ama benim Zor ya, oğlan masayı indirir aşağıTabi ki:)Ramazan sofraları gibi düşün:)
Mesela bir tatlı-bir tuzlu tarifi verirsiniz.Sonra sofraya ne koyarsanız:)
2 yeter bence canım:)Kahvaltıda bir bile olabilir:)2 cesitse olur tabi resim
Fazlasi zor oluyo
2yede raziyim. Ramazanda 4 tane ne kadar zorduEn azından tek tarifi çekelim
Babasının evde olduğu bir zamanda sofrayı kursan:)Bakiyim eski yarışmalara ama benim Zor ya, oğlan masayı indirir aşağı
Ohh iyi oyleyse2 yeter bence canım:)Kahvaltıda bir bile olabilir:)
Ramazanda hediye büyük olduğu için zorluyoruz:)2yede raziyim. Ramazanda 4 tane ne kadar zordu
Babası hep evdeBabasının evde olduğu bir zamanda sofrayı kursan:)
Neyin sayisi buuuPınar a da katil be ya tarif çok
7 ben
Babası hep evdemutfak canavarı benimki abla ya.sabah kahvaltı hazırlarken herşeyi tezgaha siraliyorum babası gelince o tutuyor ben masaya dizip çay koyuyorum, anasının oğlu yemek görmesin dalıyor
Sofra kuralım diyoruz:)Kimler katılır diye sayıyoruz:)Neyin sayisi buuu
Bakalım söz vermiyorum o yüzden katılmaya çalışırım ama
İyi o zaman önceden hazırlarsın:)Eşin biraz idare eder sofrayı kurarsın:)
Hayırlısı canım zaten illa demiyoruz:)Nabız ölçüyorum:)Bakalım söz vermiyorum o yüzden katılmaya çalışırım ama