- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğeri ne olacak biliyor musun:)Yok labnelilere deil.
Bu bi sonlansin hele dierine katilcam yani, ben buna bisi bulamadim ama masallah tarifler taşmış
Sofra kuralım diyoruz ne dersin:)Minik etiketleyince pinarli tarif bitti, yeni kategori onden belli oldu sandim
Giris hem muhtesem hemde zorlu olcak yaniSofra kuralım diyoruz ne dersin:)
CııkDiğeri ne olacak biliyor musun:)
Şakasına Dedim.ablaAynı yolun yolcusu biraz ağır mi oldu ne
Ne münasebet tatlım...
Bir karisiklik var gibi ama anlarız birazdan
10 kişi olursak olabilir:)Sayıyorduk:)5 te kaldı galiba sen 6. olur musun:)Giris hem muhtesem hemde zorlu olcak yani
Olurum10 kişi olursak olabilir:)Sayıyorduk:)5 te kaldı galiba sen 6. olur musun:)
Kahvaltı veya çay saati sofrası yapabiliriz:)Olurum
Yalniz klasik tarifler alirim hee, kavanozda tavukla sondan ikinci, Kuru fasulyeyle bastan ikinci olmustum sofrada
OlabilirKahvaltı veya çay saati sofrası yapabiliriz:)
Tamam o zaman:)Olabilir
Beni etiketleyinde nolur nolmazTamam o zaman:)
İnşaallah canım:)Beni etiketleyinde nolur nolmaz
Pınar a da katil be ya tarif çokPinarli tarifler bittimi yoksa
Onu bekliorum katilmak icin
7 ben10 kişi olursak olabilir:)Sayıyorduk:)5 te kaldı galiba sen 6. olur musun:)
Yapıyormuşuz hepiniz cayarmışsınızPınar a da katil be ya tarif çok
7 ben
Ben yaparım nevo yalnız çay dersin belki sabah yaparım kajvalti dersin akşam yaparım ama eşim yokken denk getiririm inşallahYapıyormuşuz hepiniz cayarmışsınız
Tarifleri de cekicezmi sofra daYapıyormuşuz hepiniz cayarmışsınız
Ne bilim heveslenemedim ona, kahvalti haric cok kullandigim bisi deil die heraldePınar a da katil be ya tarif çok
7 ben
Valla cekmesekTarifleri de cekicezmi sofra da
Hepsi benden çıkıyor bunların aslında daha güzel oluyor görünüşü ama ben misafirliğe geldim şehir dışına birada eldeki malzemelerle yapmaya çalıştım ondan böyle oldu. Evde olsam ne doktururdum şimdiBlue0Pink kız ne o öyle adını söyleyemediğimiz şeyler