• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Kür'den şok sözler!

canım ellerine ağzına saglık...
çok dogru söylüyorsun sevmeyen elbette var sonuçta başbakanımızda insan arkadaslar bunu unutmayın ve bunu ülkeye ne cok şey kattığınıda.
bu sözleri söyleyen kişiliksiz kadın ne müslümandır nede aklı başında biridir..
bu ülkede özgürlük yok öyle mi ?
peki 10 yıl öncesine kadar kadınlar başlarını kapatmaya çekinirlerdi okullarda yasaktı ?
başörtülüler okuyamaz geri beyinliler onlar otursunlar satılık koyun gibi koca beklesinler denildi hep!
başbakanımız bu ön yargıyı kırdı şimdi bir çok başarılı girimşici bayanımız kapalıdır ?
sen neyin özgürlüğünü eleştiriyosun otur bi düşün?
ve diyo ki ben başörtülü bi ev sahibesinin davetine evine gitmem diyo nasıl bi mantıktır nasıl bi gericiliktir bu ?
ben bu kadının müslüman olduguna inanmıyorum arkadaslar.
bunun gibiler çıkıp böyle sözler söylüyor cahil gençliğimizden bir kısım inanıp yok efendim eylemler yapıyorlar kendilerince.
yahu sen bi yazarsın Türkiye'nin yazarıysan gençliğimize yol göstericeksin kışkırtıp kutuplaştırmayacaksın.

İşaretli yer çıkmamış.:ssz:

Böyle bir şey asla denilmedi. Okullar için değil bir kamu kurumları için geçerliydi. Çünkü bizim milletimiz bazen nerede durması gerektiğini bilmiyor. Şu işaretlediğim yerden dolayı değildi o yasak; ama o şekilde yorumlayıp ya da öyle hissedildiyse o başka
ben kendim duyduğumu şahit olduğuklarımı söylüyorum duyumları yada alıntıları onun bunun bana dediğini degil, bi resmi dairede bir çok kişi böyle düşünüyo emin ol ben bir çok gerçekleri gördüm saymakla bitmez..

Başbakanın direk kendi ağzından o kadının çıkıpta canlı yayında konuştuğu gibi duydun mu sen öyle dediğini!!

Birincisi başbakan zaten tam tersi düşünüyor.
İkincisi zaten bu kadar radikal bir konuşmayı yapmaz. En nihayetinde bölünme çıkarmak istemez. En nihayetinde ucunda oy var. Her kesime açılmak ister.

komedi yaaa 80 yaşına gelmiş insanda artık bir yaşlılığın verdiği ağırlık ruhaniyet olur...
bu ükede özgürlük diyor..
sen gayet özgürsün işte pis fikirlerini milletin karşısına çıkıp söylemekte...
dün akşam izledim benzetmesine de şok oldum..

ben kendim duyduğumu şahit olduğuklarımı söylüyorum duyumları yada alıntıları onun bunun bana dediğini degil, bi resmi dairede bir çok kişi böyle düşünüyo emin ol ben bir çok gerçekleri gördüm saymakla bitmez..

Sen genelleme yaparak tüm ülke adına konuşuyorsun. Senin karşılaştığın insanlar her yerde var. Yanında, sağında, solunda…bu dinciler arasında da var, açıklara hakaret boyutuna gelen konuşmalar. Ben de buna çok şahit oldum. Çok net bir örnek. Annemin başı kapalı değil. Bir komşumuz anneme aslında senin evinde su bile içilmez dedi. Biz aynen böyle:53::53: Neden deyince namaz kılmıyorsun, başını kapatmıyorsun demişti ben o zaman baya bir küçüktüm. Buna ne dersin?

komedi yaaa 80 yaşına gelmiş insanda artık bir yaşlılığın verdiği ağırlık ruhaniyet olur...
bu ükede özgürlük diyor..
sen gayet özgürsün işte pis fikirlerini milletin karşısına çıkıp söylemekte...
dün akşam izledim benzetmesine de şok oldum..

Benzetmesi çok çirkin kesinlikle. Ama pis fikirler diyerek de bence onun kadar konuşmuş oluyorsunuz. Herkesin fikri kendine özeldir.

Görüyorum ki yıllar Pınar hanımı olgunlaştırmış. Hayatımda ilk nefret duygusunu tattığım kişidir. Eskiden daha çok çirkin söylemleri vardı. İyi tutmuş kendini tebrik ediyorum:ssz:.

Benzetmesi çok çirkin kesinlikle. Ama pis fikirler diyerek de bence onun kadar konuşmuş oluyorsunuz. Herkesin fikri kendine özeldir.

kendi düşüncemi paylaşıyorum bende herkes gibi..
o zaman o konuşsun biz dinleyelim..
nerede özgürlük...

kendi düşüncemi paylaşıyorum bende herkes gibi..
o zaman o konuşsun biz dinleyelim..
nerede özgürlük...

Tabi bu da bir bakış açısı. Özgürlük burada işte sonuna kadar kullanıyorsun ki. İtiraz niye ki şimdi? Sadece ben bana göre yanlış üslubu eleştirdim o kadar. Yoksa istediğin gibi konuş kime ne.
Demirel zamanında Ankara Kızılay Meydanında miting düzenlemiş. Deniz Baykal gitmiş yakasına yapışmış: Özgürlük istiyoruz demiş.
Demirel demiş ki: özgürlük olmasa sen benim yakama nasıl yapışacaksın diye..
Yani kim kimi engellemiş ki konuşma konusunda:ssz::ssz:

Sen genelleme yaparak tüm ülke adına konuşuyorsun. Senin karşılaştığın insanlar her yerde var. Yanında, sağında, solunda…bu dinciler arasında da var, açıklara hakaret boyutuna gelen konuşmalar. Ben de buna çok şahit oldum. Çok net bir örnek. Annemin başı kapalı değil. Bir komşumuz anneme aslında senin evinde su bile içilmez dedi. Biz aynen böyle:53::53: Neden deyince namaz kılmıyorsun, başını kapatmıyorsun demişti ben o zaman baya bir küçüktüm. Buna ne dersin?
bu ülkede her zaman açıklık kapalılık konusu olmuştur herkes kendine baksa inan hiç bir sorun kalmayacak umarım o günlerde gelecek Allah'ın izniyle.
benim çok yakın arkadaşlarım var açığıda kapalısıda. önemli olan düşüncedir kapalı olup olmamak değildir mesele, mesele kim olduğundur.
annem kapalı ve en yakın arkadaşı açık ama kafaları düşünceleri aynı çünkü biz hepimiz sonsuz kere şükür olsun ki müslüman kardeşiz haa o açıktır, açık olsun o onun kendi sevabı kendi günahı kendi hayatı kendi düşüncesi banane ?
o kapalıdır kendi hayatı kendi düşüncesi banane ?
önemli olan Türkiye'mize destek vermek birlik olmaktır.
ama bunu kimse anlamıyo tutturmuşlar açıklık kapalılık diye yahu herkes kendi hesabını verecek ahirette ?
annene onu diyen komşunuzda geriymiş açıkca fikrimi diyeyim öyle yetişrilmiştir yada kendi o kanıya varmıştır bilemem ama düşüncesini şiddetle kınıyorum..

Tabi bu da bir bakış açısı. Özgürlük burada işte sonuna kadar kullanıyorsun ki. İtiraz niye ki şimdi? Sadece ben bana göre yanlış üslubu eleştirdim o kadar. Yoksa istediğin gibi konuş kime ne.
Demirel zamanında Ankara Kızılay Meydanında miting düzenlemiş. Deniz Baykal gitmiş yakasına yapışmış: Özgürlük istiyoruz demiş.
Demirel demiş ki: özgürlük olmasa sen benim yakama nasıl yapışacaksın diye..
Yani kim kimi engellemiş ki konuşma konusunda:ssz::ssz:

valla canım dediklerini anladım ama biz çıkıp onun gibi açıklar şöyle kapalılar böyle demiyoruz..
hiç kimseye dini görüşlerinden ötürü bir tv kanalında milyonlarca kişinin önünde aşağılık yakıştırmalar yapmıyoruz...
kendi fikrimi söyledim evet sende benim fikrimi en az onun ki kadar pis buldun bunu anlayamadım..
herneyse...
çokta umurumda değil öteki tarafta o vericek hesabını o pis lafların...

bu ülkede her zaman açıklık kapalılık konusu olmuştur herkes kendine baksa inan hiç bir sorun kalmayacak umarım o günlerde gelecek Allah'ın izniyle.
benim çok yakın arkadaşlarım var açığıda kapalısıda. önemli olan düşüncedir kapalı olup olmamak değildir mesele, mesele kim olduğundur.
annem kapalı ve en yakın arkadaşı açık ama kafaları düşünceleri aynı çünkü biz hepimiz sonsuz kere şükür olsun ki müslüman kardeşiz haa o açıktır, açık olsun o onun kendi sevabı kendi günahı kendi hayatı kendi düşüncesi banane ?
o kapalıdır kendi hayatı kendi düşüncesi banane ?
önemli olan Türkiye'mize destek vermek birlik olmaktır.
ama bunu kimse anlamıyo tutturmuşlar açıklık kapalılık diye yahu herkes kendi hesabını verecek ahirette ?
annene onu diyen komşunuzda geriymiş açıkca fikrimi diyeyim öyle yetişrilmiştir yada kendi o kanıya varmıştır bilemem ama düşüncesini şiddetle kınıyorum..

O halde sen nasıl bir genelleme yapabilirsin ki? Gittiğin kurumlarda baş örtün için ötelendiğini söyleyebilirsin ki? Senin de dediğin gibi çevrende başını kapatmayan bir sürü insan varsa o halde sorun ne?? Senin bir önceki dediğinle şimdi dediğin çelişiyor bence. Öncesinde genelleme yapmışsın. Şimdi biraz kıvama sokmuşsun.
Ayrıca çevremde milyon tane kapalı var. Kimse de senin yaşadıklarını yaşamamıştır emin ol bundan. Neden hep bazılarına rast gelir ki bu kamu sorunları?

O halde sen nasıl bir genelleme yapabilirsin ki? Gittiğin kurumlarda baş örtün için ötelendiğini söyleyebilirsin ki? Senin de dediğin gibi çevrende başını kapatmayan bir sürü insan varsa o halde sorun ne?? Senin bir önceki dediğinle şimdi dediğin çelişiyor bence. Öncesinde genelleme yapmışsın. Şimdi biraz kıvama sokmuşsun.
Ayrıca çevremde milyon tane kapalı var. Kimse de senin yaşadıklarını yaşamamıştır emin ol bundan. Neden hep bazılarına rast gelir ki bu kamu sorunları?
evet genelleme yaptım coğu insan böyle bazılarınız sizin gibi tarafsız ve saygı gösteriyo
evet ben bir çok şeye şahit oldum gerek savundum gerek sustum insanlık bende kalsın diye ama genelde başörtülüler hep geri plana itildi nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama konyada bu çok yaygın bi mahalleye bakıyosun çarşaflılar dolaşıyor bi bakıyosun normal kapalılar bi bakıyosun açığın alası var konya garip bi şehir.. manisada trabzonda öyle degil mesela kimseye bişey diyemezsin herkesin kendinedir yaşadığı.

şunu demeden geçemeyeceğim herkes lafta saygı gösteriyo.
aralarından olan gerçekte saygı gösterenlerde kayboluyo bu gibi durumlarda zaten toz oluyolar o kişiliksizler.

evet genelleme yaptım coğu insan böyle bazılarınız sizin gibi tarafsız ve saygı gösteriyo
evet ben bir çok şeye şahit oldum gerek savundum gerek sustum insanlık bende kalsın diye ama genelde başörtülüler hep geri plana itildi nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama konyada bu çok yaygın bi mahalleye bakıyosun çarşaflılar dolaşıyor bi bakıyosun normal kapalılar bi bakıyosun açığın alası var konya garip bi şehir.. manisada trabzonda öyle degil mesela kimseye bişey diyemezsin herkesin kendinedir yaşadığı.

Yani sen konuyu farklı bir yere taşıyorsun aslında bence. Ona bakarsan İstanbul gibi metropol bir şehirde de Nişantaşı’na git manzaraya bak, sonra Fatih’e git bir de oraya bak. Nişantaşı’nda gördüğün şortluları orada göremezsin. Bu her yerde var. Bir de şu ayrımı yapıyor gibi hissettim yazından yanılıyor olabilirim. Açık kesimden bölen var bir de bizim gibi saygı duyan kesim var. Yani doğruluğuna inanmıyoruz ama saygı duyuyoruz anlamı çıkardım yazından. Yok böyle bir şey. Şunu asla unutma imanla paranın kimde olduğunu asla bilemezsin.

şunu demeden geçemeyeceğim herkes lafta saygı gösteriyo.
aralarından olan gerçekte saygı gösterenlerde kayboluyo bu gibi durumlarda zaten toz oluyolar o kişiliksizler.

Neden inatla bunun üstüne gidiyorsun ki ramazanda oruç tutmadığı için dövülen ya da eğlenceye gittiği için aşağılanan insanlar var. Hatta çok dar zihniyetlerde başı açık diye kötü kadın olduğunu düşünenler dahi var. Çok örnek verebilrim. Ben inanan biriyim sonuna kadar ama bazı konularda da objektif olmak lazım.

Yani sen konuyu farklı bir yere taşıyorsun aslında bence. Ona bakarsan İstanbul gibi metropol bir şehirde de Nişantaşı’na git manzaraya bak, sonra Fatih’e git bir de oraya bak. Nişantaşı’nda gördüğün şortluları orada göremezsin. Bu her yerde var. Bir de şu ayrımı yapıyor gibi hissettim yazından yanılıyor olabilirim. Açık kesimden bölen var bir de bizim gibi saygı duyan kesim var. Yani doğruluğuna inanmıyoruz ama saygı duyuyoruz anlamı çıkardım yazından. Yok böyle bir şey. Şunu asla unutma imanla paranın kimde olduğunu asla bilemezsin.
açık kesimden 2 kısım var evet birisi kendini yüksekten görenler kapalılıkta neymiş kapanınca noluyo diyenler biri ise saygı duyup inananlar.
inanmasalar zaten saygı duymazlar kimse kapalı olmak zorunda degil bu herlesin kendi tercihi yaratıcısıyla kendi arasında olan bişey kimseyede karışmak düşmez.
Neden inatla bunun üstüne gidiyorsun ki ramazanda oruç tutmadığı için dövülen ya da eğlenceye gittiği için aşağılanan insanlar var. Hatta çok dar zihniyetlerde başı açık diye kötü kadın olduğunu düşünenler dahi var. Çok örnek verebilrim. Ben inanan biriyim sonuna kadar ama bazı konularda da objektif olmak lazım.
bu konuda katılıyorum burada ki asıl mesele sorununu göremiyor olmamaları

emine şenlikoğlunun esra elönüyü fırçaladığı sahne gözümün önüne geldii:9::9:(dandik tesettürlümüyüm ben?)

Son düzenleme:
emine şenlikoğlunun esra elönüyü fırçaladığı sahne gözümün önüne geldii:9::9:(dandik tesettürlümüyüm ben?)

Aynen o kadar çok örnek var ki verilecek. Ama hep kapalılar mağdur. Biz de inanıyoruz ama bazı kapalı kesim de var ki gerçekten illa ayrılacağız diyorlar.

Aynen o kadar çok örnek var ki verilecek. Ama hep kapalılar mağdur. Biz de inanıyoruz ama bazı kapalı kesim de var ki gerçekten illa ayrılacağız diyorlar.

konu nereye geldi bilmiyorum ama esra elönünün yazısını okudum.o nasıl uslüptur öylee..el insaf yahu kendimizi savunacaz diye bu kadar ağır laflar edilmez..efendimiz bile başına pislikler saçıldığında ağzından kötü bir laf çıkmıyorsa biz neyi savunuyoruz neye inanıyoruz...bize hakaret edene bizdemi hakaret edelim...bizi küçük göreni bizdemi küçük görelimm....pınar kür zaten baştan aşağıya yanlış...onun gibi olursan ondan ne farkın kalır

Son düzenleme:
Back