- 20 Ocak 2008
- 15.098
- 31.693
- Konu Sahibi ispanakliborek
Bir yarış mı var burda ?
Ayrıca ona bakacak olaurdak kürtlere de çok zullüm yapıldı ama alevilerden başka neyi dile getirdin başortusunu mu kürtleri mi neyi?
Menuyu nasil alirdiniz? Oncelikle nelerden bahsedeyim yada siralama soyle iyi mi? 1-basortu 2-aleviler 3-yahudiler 4- kurtler.Gundem maddelerimiz nasil olsun?
Alla allah.Ne yarisi yahu? Neye deginip ne deginmeyecegime ya da hangisine daha hassas yakasacagima siz mi karar vereceksiniz? Burdaki sıkı basortu savunucularindan nefes kalmiyor masalah iki satir yazalim.Zaten acilan 5 konunun 8 i basortu .Her baslik don dolas ayni cumleler ayni laflar.Neyi yazayim.Bir kisirdongu olmus.hep copy paste yorumlar.
Dile getirmek istedigim konuya oncelik verdim benim icin bu daha hassas olduum bir magduriyettir dedim bu kadar.Burdan basortu konusunda ya da kurt konusuna deginmememden neler cikardiniz? İste bu sebepten gina geldi diyorum ya valla getirttiniz insana gina.
Ayni evi 4 sene paylastigim ogretmen arkadasimda basortuluydu hatta pardesu giyerdi.Yeri gelirdi okulda torene yetisemezdik basortusu var diye katilmasin diye okulun icine girmek isterdi ben mudahil olurdum kimse bisey diyemez baslarim 657 sine drdim.Mudurde agzini acamazdi biraz baskinim diye.Cogu zaman okulda hep bu konuda kol kanat gerdim.Sorusturma acildiginda bile birtek ben destek verdim digerleri pacayi kurtarayim derken bu basortusu konusunda.O kizcagiz bile burdakiler kadar basortu basortu diye bagirmazdi ya ki hersryi konusurduk beraber.İlla bunu mu anlatmam lazimdi nasil yaklastigimi ogrenmeniz icin?? Ya da destekliyorum sizi yorumum mu rahatlatacakti bir yaris haline getirmeigimi idrak edecektiniz??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi