• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Kür'den şok sözler!

Esra Elönü, başörtülülere laf atan Pınar Kür'ü yerin dibine soktu.

"Pınar Kür'ü kim azdırdı?" başlıklı yazısında "Malzeme verirsin odunu yontar gibi oynarım seninle" ifadelerini kullanan Elönü, "Benim midem senin beyninden önemli ki bulandırmıyorsun bile" ifadesi ile de dikkat çekti.

İşte Feride'nin Günlüğü köşesindeki o yazı:

"Kusura bakmayın bir çuval kelime atığını cümle çöpünü kenara koymuştum belki bir gün lazım olur diye. O gün bugündür. Hiç öyle paragraf ısındırma tekniklerine girmeden direkt dalıcam.

Soğan kürü ve dinozor kisti

Pınar Kür denilen ergen kızların sivilce hazcısı, gevrek arabesk aşk kokulu kitapların emekli ilham nenesi öfkesini Haydar Dümen reçetesiyle sundu. La Havle Vela Kuvvete ..

Ya sen kimsin be !

Cumhuriyet tamponunda besleme sövücü hatun! İşiniz bittiğinde ses teline asfalt dökülmüş vokale düşmüş agresif karga gibi başörtülülere kin saçıyorsunuz. Kimsiniz? Nereden fışkırıyorsunuz.. O nasıl bir beyin ki çamurda patinaj çeke çeke, sıçrata sıçrata çalışıyor. O nasıl bilinçaltı ki şuursuz moloz yığının arasına atsan temeli tutmaz!

Senin diline dolanmış başörtüsü mundardır! Ansiklopedi arasına koyup gizli gizli kalem salyası akıttığın playboy dergilerinden edindiğin tecrübeyi tenhalarda kendinle paylaş! Oraya soyunan hatun hatlarıyla başörtüsünü denkleştiren seçmece ve yıkanmamış beyninin intikamını başörtüsünden almaya kalkacak kadar zavallı seni de yazar diye okuttular ya bu lekeyi de ancak Allah çıkarır!

Bir de utanmadan toplumu kutuplaştırdılar diye böğürüyorsunuz! Yahu senin oksitli kutup başın örtünün anlamını köreltmeye yeter mi? Yahu senin gevşemiş ideolojik vidalarının kart gıcırtısı yıllanmış özgürlük sesini bastırmaya yeter mi? Beyninizden parça alsalar patolojiye gidene kadar kin kanseri olur! Bu nasıl bir bağnazlık orkestrası ki size solist yetiştiremiyoruz.

Yıllarca kullandığınız cümleler hurdaya çıktı alıcısı yok siz de kuduruyorsunuz. Köşke davet etmişler hatunu Hayrunnisa Gül'ün başörtüsü yüzünden gitmemiş. Yahu madem bu kadar taktınız gericiliğe sizi biri geri geri park etsin bir köşeye! Gitmemişmiş.. Yahu vallahi kahkaha atarak yazıyorum. Hani bitkisel kürler tavsiye eden organik avazcısı doktorlar vardır ya sabah programlarında. Sen dinozor kistlerine iyi gelen bitkisel kürsün artık, bir köşede organik fayda ver başından ve zekandan büyük örtü işlerine burnunu sokma olur mu?

Gelelim azdırma meselesine.. Seni kim azdırdı ki bu denli nefretle saldırıyorsun anlamını ölsen de bilmeyeceğin başörtüsüne! Playboy dergisi meselesine gelince of of of! Azdırmamak için kapanıyorlar diyorsun! Bu nasıl bir cümle kuruş, bu nasıl montajla beyin eklenmiş bir hal dilidir. Hani dip boyası gelmiş hatunların kuaför kulislerinde kullandığı argo damarı senin beyninden besleniyor galiba.. Azdırmamak için değil senin gibi aklı tükürükle çalışan varlıklara karşı koruma duvarı başörtüsü!

İşte böyle Pınar, artık kalem değil baston tutacak hale gelmiş zekanla azdırıcı radara takılma! Yürü git yoluna.. 16 yaşlarına gelmiş genç kızlara aşk kapsülü olacak kitaplarınla köşene çekil. Ve ben burdan itiraf ediyorum sen ve senin gibi azgın nefret ve bağnazlık ustaları başörtüsü rüzgar yapsa devrilecek vasıfsız ağaçlarsınız. Sen sadece benim zihnimin piknik alanı olursun anladın mı? Malzeme verirsin odunu yontar gibi oynarım seninle. Cümle kurarsın çiklet manisi yapar çiğnerim seni. Benim midem senin beyninden önemli ki bulandırmıyorsun bile.. Hadi sen şimdi yeni playboy dergileri al ve loş ışıkta hazneni besle.."

http://genelgundem.com/haber/9226/esra-elonu-pinar-kure-direk-daldi/

[h=2]Yazar Pınar Kür, katıldığı televizyon programında başörtülü kadınlarla ilgili söylediği sözler sosyal medyada tartışma yarattı[/h]
CNN Türk’te Enver Aysever’in sunduğu Aykırı Sorular’a konuk olan yazar Pınar Kür, başörtülü kadınlarla Playboy’a soyunan kadınlar arasında fark görmediğini söyledi. Başörtüsüne "gericilik" diyen Kür, "Başını kapatan kadınla Playboy’a soyunan kadın arasında zihniyet olarak fark görmüyorum. İkisi de kendini nesne olarak sunuyor, özne olarak sunmuyor. Biri diyor ki, ‘ben gencim güzelim, şöyle bacaklarım var, böyle göğüslerim var, göstereceğim’ diyor. ‘Erkekleri böyle tavlayacağım’ diyor. Başını örten de, o da adamları azdırmamak için kapatıyor. İnançta böyle bir şey yok. Din bilimci değilim ama dindar bir ailede büyüdüm. Teyzem, ninem namaz kılan insanlardı" dedi.

İŞTE O SÖZLER

http://www.milliyet.tv/nevidyo/vide...atacak-basortusu-aciklamasi-UnAhW7eqrwEl.html

http://gundem.milliyet.com.tr/pinar-kur-den-tartisilacak-sozler-/gundem/detay/1864359/default.htm

Kardeş git parkta kum falan oyna sen.:51: Başını örten hakkında da mini etek giyen hakkında da yorum yapma.:23:

Bu dünyanîn erkeklerin dünyası olduğu doğru......Böyle insanlara prim vermek de çirkefleşmekte çok anlamsız......başka işiniz mi yok

Esra Elönü, başörtülülere laf atan Pınar Kür'ü yerin dibine soktu.

"Pınar Kür'ü kim azdırdı?" başlıklı yazısında "Malzeme verirsin odunu yontar gibi oynarım seninle" ifadelerini kullanan Elönü, "Benim midem senin beyninden önemli ki bulandırmıyorsun bile" ifadesi ile de dikkat çekti.

İşte Feride'nin Günlüğü köşesindeki o yazı:

"Kusura bakmayın bir çuval kelime atığını cümle çöpünü kenara koymuştum belki bir gün lazım olur diye. O gün bugündür. Hiç öyle paragraf ısındırma tekniklerine girmeden direkt dalıcam.

Soğan kürü ve dinozor kisti

Pınar Kür denilen ergen kızların sivilce hazcısı, gevrek arabesk aşk kokulu kitapların emekli ilham nenesi öfkesini Haydar Dümen reçetesiyle sundu. La Havle Vela Kuvvete ..

Ya sen kimsin be !

Cumhuriyet tamponunda besleme sövücü hatun! İşiniz bittiğinde ses teline asfalt dökülmüş vokale düşmüş agresif karga gibi başörtülülere kin saçıyorsunuz. Kimsiniz? Nereden fışkırıyorsunuz.. O nasıl bir beyin ki çamurda patinaj çeke çeke, sıçrata sıçrata çalışıyor. O nasıl bilinçaltı ki şuursuz moloz yığının arasına atsan temeli tutmaz!

Senin diline dolanmış başörtüsü mundardır! Ansiklopedi arasına koyup gizli gizli kalem salyası akıttığın playboy dergilerinden edindiğin tecrübeyi tenhalarda kendinle paylaş! Oraya soyunan hatun hatlarıyla başörtüsünü denkleştiren seçmece ve yıkanmamış beyninin intikamını başörtüsünden almaya kalkacak kadar zavallı seni de yazar diye okuttular ya bu lekeyi de ancak Allah çıkarır!

Bir de utanmadan toplumu kutuplaştırdılar diye böğürüyorsunuz! Yahu senin oksitli kutup başın örtünün anlamını köreltmeye yeter mi? Yahu senin gevşemiş ideolojik vidalarının kart gıcırtısı yıllanmış özgürlük sesini bastırmaya yeter mi? Beyninizden parça alsalar patolojiye gidene kadar kin kanseri olur! Bu nasıl bir bağnazlık orkestrası ki size solist yetiştiremiyoruz.

Yıllarca kullandığınız cümleler hurdaya çıktı alıcısı yok siz de kuduruyorsunuz. Köşke davet etmişler hatunu Hayrunnisa Gül'ün başörtüsü yüzünden gitmemiş. Yahu madem bu kadar taktınız gericiliğe sizi biri geri geri park etsin bir köşeye! Gitmemişmiş.. Yahu vallahi kahkaha atarak yazıyorum. Hani bitkisel kürler tavsiye eden organik avazcısı doktorlar vardır ya sabah programlarında. Sen dinozor kistlerine iyi gelen bitkisel kürsün artık, bir köşede organik fayda ver başından ve zekandan büyük örtü işlerine burnunu sokma olur mu?

Gelelim azdırma meselesine.. Seni kim azdırdı ki bu denli nefretle saldırıyorsun anlamını ölsen de bilmeyeceğin başörtüsüne! Playboy dergisi meselesine gelince of of of! Azdırmamak için kapanıyorlar diyorsun! Bu nasıl bir cümle kuruş, bu nasıl montajla beyin eklenmiş bir hal dilidir. Hani dip boyası gelmiş hatunların kuaför kulislerinde kullandığı argo damarı senin beyninden besleniyor galiba.. Azdırmamak için değil senin gibi aklı tükürükle çalışan varlıklara karşı koruma duvarı başörtüsü!

İşte böyle Pınar, artık kalem değil baston tutacak hale gelmiş zekanla azdırıcı radara takılma! Yürü git yoluna.. 16 yaşlarına gelmiş genç kızlara aşk kapsülü olacak kitaplarınla köşene çekil. Ve ben burdan itiraf ediyorum sen ve senin gibi azgın nefret ve bağnazlık ustaları başörtüsü rüzgar yapsa devrilecek vasıfsız ağaçlarsınız. Sen sadece benim zihnimin piknik alanı olursun anladın mı? Malzeme verirsin odunu yontar gibi oynarım seninle. Cümle kurarsın çiklet manisi yapar çiğnerim seni. Benim midem senin beyninden önemli ki bulandırmıyorsun bile.. Hadi sen şimdi yeni playboy dergileri al ve loş ışıkta hazneni besle.."

http://genelgundem.com/haber/9226/esra-elonu-pinar-kure-direk-daldi/

süper tek kelimeyle harika...

Bu konuda benim yorumumu merak eden vardir diye yaziyorum, ne de olsa en fanatik benim ya..:52: Pinar Kur'un ki de, diger "korunma amacli" diyenlerinki de amacini asan bir konusma diye dusunuyorum. Playboya soyunan kadinlardan baslayayim. O kadinlar bugune kadar erkek tavlamaktan ziyade unlu olmak icin soyunmuslardir. Filmlerde oynamak, mumkunse basrol almak ve para kazanmak icin.. Kimi amacina ulasmis, kimi ulasamamistir. Basortusune gelince, takan Allahin emri oldugunu savunur, ve erkeklerden korunmak icin diye sozunu tamamlar. Bu dusunce tarzina gore de acik kadinlarin bolca yasadigi Avrupa'da ve hatta Turkiye'de her acik kadinin her kosede tacize ugramasi gerekir, bu da mumkun degil. Tam tersine kapaliligi yaygin olarak kabullenmis ve uygulamaya sokmus ulkelerde kadin istedigi kadar kapansin, daha 9 yasinda cocukken bile evlenilebilinecek bir kadin olarak goruluyor. Bir mal gibi yasinin iki, hatta 5 kati buyuk erkeklere bir nikah karsiligi satiliyor. Muta nikahlari var. TAcizler onlarda da var. Ustelik tacize ugrayan kadinlar bu ulkelerin cogunda toplum disina itilmekle kalmiyor, taslaniyor, idam ediliyorlar. Basortusu korunma amacli ise kimden, neyden, nasil koruyor? Muamma.. Kadinlar bu sorulari kendilerine sormali diye dusunuyorum. Ben bu sorulari kendime sordugumda basortusunun beni hic birseyden korumadigi hukmune variyorum. Benim korunup korunmamam, icinde yasadigim toplumun kadina bakisi ve bana verilen haklar, kanunlar ile sinirlidir. Basortusu bugun dini bir sembol olmaktan ote vasfa sahip degildir. Cunki basi bagli bir kadin ne kadar hakka sahipse, acik olan bir kadin olarak ben de ayni haklara sahibim. Onu erkekler yolda ne kadar taciz ediyorsa, ayni toplumda yasayan ben de o kadar taciz ediliyorum. Ne eksik, ne fazla.. Kimseye ne tak deme ayricaligim var, ne de takma. Herkesin kendi hur akli ve vicdani var. Toplumu kutuplara bolup, ille de seriat yonetimi isteriz deyip, bir yandan da bu ugurda yolsuzlugu, hirsizligi desteklemedikten sonra bana ne? Ama is oraya gelirse de kimse kusura bakmasin, Saraylim'in agzi da torba degil ki buzesin..:27:

Orda karşıt bir görüş meramını anlatabilen bir yazı yok.......sadece ağız dolusu hakaret var neresi hoşuna gitti

ay sizene ya insanların beğendikleri beğenmediklerine de karışır oldunuz
sizene yani sizene beğenmiş allah allah

Basini ortmek nasil bir inanc ozgurluguyse basiortululer hakkinda istedigimizi dusunebiliriz bence. Buna ister kadinin nesne olarak ortaya atilmasi ister ikinci plana atilmasi ister ozgurluk degil ozgurlugun kisitidir diyebilmeliyiz. Ama bunu ben diyebilirim. Bir gazeteci tvlere cikip bu sekilde konusup toplumu tahrik etmemelidir. Hic yakismamis pinar kur..

Son düzenleme:
Basini ortmek nasil bir inanc ozgurluguyse basiortululer hakkinda istedigimizi dusunebiliriz bence. Buna ister kadinin nesne olarak ortaya atilmasi ister ikinci plana atilmasi ister ozgurluk degil ozgurlugun kisitidir diyebilmeliyiz. Ama bunu ben diyebilirim. Bir gazeteci tvlere cikip bu sekilde konusup toplumu tahrik etmemelidir. Hic yakismamis pinar kur..

Pınar kür yersiz konuşmuş....özellikle insanlar bu kadar hassasken.......lakin bir başörtüsü lafına kendinden geçmeyi çirkefkeşmeyi saçmalamayı anlamıyorum.........bir kesim kelimeye odaklanmış konuyu da tartışamıyoruz......birileri için kutsal ama birileri için sosyolojik çıkarîm yapma nesnesi....yaw he he diyip niye geçemiyorlar.......
Ağız dolusu hakaret var elimizde

herkes kendi günahıyla sevabıyla ilgilensin
kim nasıl giyinirse giyinsin, onun yerine Allaha hesabı başkası vermeyecek.
mezara tek gireceğiz.

başkasına burun sokmak yerine kendi vereceği hesabı düşünsün herkes.:ssz:

Pınar kür yersiz konuşmuş....özellikle insanlar bu kadar hassasken.......lakin bir başörtüsü lafına kendinden geçmeyi çirkefkeşmeyi saçmalamayı anlamıyorum.........bir kesim kelimeye odaklanmış konuyu da tartışamıyoruz......birileri için kutsal ama birileri için sosyolojik çıkarîm yapma nesnesi....yaw he he diyip niye geçemiyorlar.......
Ağız dolusu hakaret var elimizde

Okuyorum ve sasiriyorum bu kadar cirkeflesmeye ne gerek var. Kadin bir cikarim yapmis yapmamaliydi ama ona gore kutsal olmayan bir sey hakkinda konusmasi bu kadar rahatszlik vermemeli de..

birşeyler söylemek için söylemiş gibi sanki sırf :ssz:
onun öyle düşünüyor olması gerçeğin o olduğu anlamına gelmiyor.

Son düzenleme:
Okuyorum ve sasiriyorum bu kadar cirkeflesmeye ne gerek var. Kadin bir cikarim yapmis yapmamaliydi ama ona gore kutsal olmayan bir sey hakkinda konusmasi bu kadar rahatszlik vermemeli de..

Playboya erkekler için soyunan kadınlarla erkekler için kapanan kadınlardan bahsediyor sadece...........özünde evet doğru........lakin Hindistan da kutsal ineği kesip yemeye benzemiş olay

herkes kendi günahıyla sevabıyla ilgilensin
kim nasıl giyinirse giyinsin, onun yerine Allaha hesabı başkası vermeyecek.
mezara tek gireceğiz.

başkasına burun sokmak yerine kendi vereceği hesabı düşünsün herkes.:ssz:

iste rengina insanlar bunu bir anlasa o topraga girdigin an tek kalacaksin RABBIN ile basbasa sonra milletin giyimine degil kendi yasam tarzina yanacaksin..!
ama is isten gececek o yüzden derimki herkez kendi isine baksin, hic tanimadigin bir insan icin "ayy suna bak" demek düsünmek bile kul hakkina giriyorken millet örtüye takilip kalmis :)))

Back