• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Kür'den şok sözler!

Kadin cikiyor muslumanlari playboy dergisine poz veren kadinlar diye anlatiyor.....
Millet buraya gelmis yok atalarimiz, yok nenelerimiz, yok seriat.....
Playboy dergisindenmi firladik biz allahh askina yaa???

....... ve bunda ne var ki, görüşünü belirtmiş diyorlar:30:

Buda bir gorustur elbette keza mini etekli kisiler icinde fahise denebiliyor yada herhangi biliyor kadin midir kiz midir denebiliyor bunlarda gorus belirtmek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence bir sürü destekçisi var :(

bu kadının konuşmasını gösterirlerken arada başka kadınların yaptığı bu tarz konuşmalara da değindiler

dehşetle iizledim

konferans salonu gibi bi yerde toplanmış konuşuyorlar

hepsi nefretlerini kusuyor adeta

biri diyo, o parlak başörtüleriyle yanımdan geçmelerinden nefret ediyorum

biri diyor ki, yanımdaki hizmetçiye diyorum sen niye akp ye oy verdin diyorum, diyor hizmetçisi de sebeplerini anlatıyormuş, kadın da hizmetçisinden bahsederek diyor ki yapılan yol senin neyine şu senin neyine bu senin neyine..... resmen küçümsüyor hayvana yapılmayacak bir muamele ile.

ve daha neler neler

Buda bir gorustur elbette keza mini etekli kisiler icinde fahise denebiliyor yada herhangi biliyor kadin midir kiz midir denebiliyor bunlarda gorus belirtmek

bu görüş bildirmek değil, benim annem kapalı ama şort giyen arkadaşları var zamanında ben de giydim giyene en ufak bir laf söylemedim.

kötü bir şey de düşünmedim haklarında isteyen istediğini giyer ben mini etek giyen birine en ufak bir ima dahi etme hakkını kendimde bulamam

bu görüş belirtme değil kırıcı olmaktır, aşağılamaktır maalesef bu böyle

ben giymem, sevmem yanlıış bulurum mesela... ama giyene de laf edemem onu çirkin şeylere benzetemem buna hakkım yoktur

bence bir sürü destekçisi var :(

bu kadının konuşmasını gösterirlerken arada başka kadınların yaptığı bu tarz konuşmalara da değindiler

dehşetle iizledim

konferans salonu gibi bi yerde toplanmış konuşuyorlar

hepsi nefretlerini kusuyor adeta

biri diyo, o parlak başörtüleriyle yanımdan geçmelerinden nefret ediyorum

biri diyor ki, yanımdaki hizmetçiye diyorum sen niye akp ye oy verdin diyorum, diyor hizmetçisi de sebeplerini anlatıyormuş, kadın da hizmetçisinden bahsederek diyor ki yapılan yol senin neyine şu senin neyine bu senin neyine..... resmen küçümsüyor hayvana yapılmayacak bir muamele ile.

ve daha neler neler

Evet gormustum butun goruntuleri. Ciddiye alinicak insanlar degil. Cirpiniyorlar cirpindikcada batiyorlar zaten:)
Kk uyelerinden bahsetmistim ben yorumumda.
kadinlar kulubunu tanidigim kadariyla ister akp ister chp, mhpli olsun bu kadar itici yorum yapani gormedim. Biz burda dini birakip olayi siyasete ceviriyoruz hemen:)

bu görüş bildirmek değil, benim annem kapalı ama şort giyen arkadaşları var zamanında ben de giydim giyene en ufak bir laf söylemedim.

kötü bir şey de düşünmedim haklarında isteyen istediğini giyer ben mini etek giyen birine en ufak bir ima dahi etme hakkını kendimde bulamam

bu görüş belirtme değil kırıcı olmaktır, aşağılamaktır maalesef bu böyle

ben giymem, sevmem yanlıış bulurum mesela... ama giyene de laf edemem onu çirkin şeylere benzetemem buna hakkım yoktur

Insanlar zaten seviyelerini ve duracaklari yeri bilseler muz cumhuriyetinde yasamazdik. Bu ulkede gorus belirtmek noyle birsey. Maalesef ki daha cok yeni benimde djnimi kotuleyen bir musluman arkadas vardi yorumunda ve yine boyle bir konu tartisiliyordu hani ozetle ben oldukca saygiliyim ama saygili olmak zorunda hissetmiyorum icimden gelen bu ve bence dogru olan bu. ama herkes sizin ve benim gibi dusunmuyor keza bu ulkenin basbakanida hakaretlerle gorus bildiriyor.

Babannenizin başörtüsü takma nedenini merak ettim, ne için takardı peki?
Ve size göre başörtü ne için takılır?
Pınar kürün videosunu izlemenizi öneririm izlemediyseniz, kadın sadece her iki kadınıda aynı görüyorum dememiş,
kapanmak gericiliktir demiş, demişte demiş.

Ben 40 küsür yaşındayım,babaannem ya da anneannem başörtü takmazdı zaten,her ikisi de tamamen açıktı.Başörtüsü takan 1898 doğumlu büyükannemdi .Başörtü takma sebebi büyük ihtimal alışkanlıktandı veya ailesinden öyle gördüğündendi.Namazını da kılardı,orucunu da tutardı.Müslümanlığı kendi mantığıyla harmanlamış bir cumhuriyet kadınıydı.Tabii bu dediğim pek çok kişiye aykırı gelebilir ama bazı şeylerin güncel şartlara uyarlanması şarttır.Tam bir Atatürk hayranıydı ,onun getirdiği iyilikleri dilinden düşürmezdi.
Videoyu izledim tabii ki,burada da paylaştım fikrimi.Pınar kür iki kadın da aynıdır,haysiyetsizdir vs anlamında hakaret etmemiş ki.Pek çok kişi playboy kadınıyla başörtülüyü beraber kullandı diye veryansın ediyor.Her iki kadının da vücutlarını sergileme ya da gizleme sebebi erkek sebebiyledir,erkeğe beğendirmek ya da erkeğin nefsinden korunmak içindir demek istemiş.Verdiği örnek çok yanlış anlaşılabilir olduğundan keşke farklı bir benzetme yapsaymış.Ama fikre katılıyorum ben de.Kadın inancı sebebiyle kapanıyor tabii ama amaç erkeğe göstermemek,günaha girmemk değil mi,neden var böyle bir zorunluluk o zaman dinde ki benim inancıma göre yok o ayrı bir konu.
Kapanmak gericiliktire gelince,bu bana göre öyle,Pınar Küre göre de öyle ama başörtülü biri elbette bunu kabul etmez veya öyle görmez.Günümüzde başörtüsü diye birşey yok,türban var ve türban tamamen siyasal simge olarak gelmiştir.Tabii ki türban takan herkes siyasal amaç gütmüyor ama türban öyle bir kanıksandı ki toplumda başını her örten türbanlı oldu.Yani bundan 30 yıl önce bu ülkede hiç kimse dinin örtünme gereğini yerine getirmiyor muydu da başörtüsü takılıyordu.Benim çocukluğumda sokaklarda hep başörtüsü vardı,türbanı tanımıyorduk ve başörtüsü takanların pek çoğunun saçı da görünürdü boynu da.
Türkiyede türban siyasiler tarafından İslam Cumhuriyetine temel atma olarak kullanılıyor.Atatürk ilkeleri tek tek çiğnenecek ve ılımlı İslam cumhuriyeti gelecek.

Yazdiklarimi "olaylari zamaninin disinda degerlendirmek"ten yanlis bulmussunuz ancak siz yazdiklarinizi desteklemek icin Antik Yunan'a, mitolojiye kadar gitmissiniz, bu ne yaman celiski? Halbuki ben sadece 90 sene geri gitmistim... Zamanin disinda degil, tam da icindeyim.

Aslinda Dileksu arkadasimiz cok guzel cevap vermis yazdiklariniza. Ben sadece ilavelerde bulunabilirim. AKP'nin bugun Turkiye icin istedigi cumhuriyet sekli "Islam Cumhuriyeti"dir. Bunu da soylemlerinde acikca ifade etmektedir zaten, herkesin malumu. Islam Cumhuriyeti ile yonetilen ulkeler de bellidir; Iran, Afganistan gibi.. Orada kilik kiyafet de bellidir. Bundan 30-40 sene onceki kiyafetleri de... Simdiki kanunlari da bellidir, 30-40 sene oncekiler de..Demek ki toplumlar geri gidebiliyormus. Demek ki kiyafetler, giyim tarzlari da bununla paralel olarak degisebiliyormus. Ben de sizin yanlisinizi yazayim. Biz Fransa, Yunanistan degiliz. Onlar musluman ulkeler degil, dolayisi ile halklarinin kafasinda olusmus, kaliplasmis dini kiyafetleri yok. Onlarda dini kiyafetleri din adamlari giyer, halk idare bicimine gore kiyafet degistirmez, ancak musluman ulkeler oyle degil, onlar degisir. Su anda Turkiye'de de olan bu. Halk degisiyor, turban, carsafa giriyor. Erkekler sakal uzatmak, cubbe ve sarikla ise gitmek istiyor. Cunki birileri onlara bunu empoze ediyor. Birileri kaleyi icten fethediyor. Kim olduklarini soylememe gerek var mi? Bu insanlarin niyetleri hakkinda supheye dusmemek gerekir. Velhasil, sizin yaptiginiz tam olarak bu. Gormuyorsunuz derken tam olarak da bunu kastediyorum. Is kiyafetle kalmiyor zaten. Kizlar erkekler ayri merdivenlerden ciksin, ayri okullarda okusun, ayni evde ders calismak icin toplanmasin, kadinlara evdeki isler yetmiyor mu, vesaire vesaire... Bunlar size hakikatten gidisat hakkinda hic bir fikir vermiyor mu? Sadece turban takmakla is bitecek, oyle mi? Daha iyi dusunun... :34:
Afganistan Taliban yönetiminin katı kuralları yüzünden bugün bu haldedir. Taliban anlayışı gelişimi reddeder, Müslümanlığı bin küsür yıl önceki hali ile yaşar, yeni ictihadları kabul etmez.Siz bizim yönetimizle taliban yönetimini hangi ortak nokta üzerinden benzettiniz anlamadım?
Yabancıların kafasında oluşmuş kıyafetleri yok diyosun: ))) Yahu müslüman olan biziz, onlarda böyle bişeyin olmaması kadar doğal bişey olabilir mi : ))))
"rahibeler örtünür ama onlarda da mecburi değildir. görevlerini ifa ederken giyerler" diyor bir hristiyan forum da .

Şimdi siz bana birilerinin beni yönlendirdiği için mi kafamı kapattığımı söylüyosunuz : )) emin olun öyle bişey olmadı . eminim yani : )))

bende kimseye , örtün bacım, demiyom , içniz rahat olsun : )))

Kız, erkek ayrı merdivenden çıkılan resmi bi okul görmedim ben. Öyle bişey olsa şimdiye kıyamet kopardı. Duyduğunuz bi kaç habere inanıp galeyana gelmeyin. Bence bu kadar da dert etmeyin. Daha önce de yazdım: Tıpkı talibanın kadınları eve kapatması, gelişimi reddetmesi gibi , sözde laiklerde bizleri zamanında eve kapatmak istedi. Ve şu an sizin korktuğunuz yöneticiler sayesinde kapalı kadınlar iş, okullarına, iş hayatına döndü. Hangisi daha çok Afganistan'ı andırıyor söyler misiniz lütfen ?

Tabi ben öylesine soruyorum, zira sizi ikna etmem mümkün değil, tek şunu söyleyebilirm: Korkma dünyalı biz dostuz

Afganistan Taliban yönetiminin katı kuralları yüzünden bugün bu haldedir. Taliban anlayışı gelişimi reddeder, Müslümanlığı bin küsür yıl önceki hali ile yaşar, yeni ictihadları kabul etmez.Siz bizim yönetimizle taliban yönetimini hangi ortak nokta üzerinden benzettiniz anlamadım?
Yabancıların kafasında oluşmuş kıyafetleri yok diyosun: ))) Yahu müslüman olan biziz, onlarda böyle bişeyin olmaması kadar doğal bişey olabilir mi : ))))
"rahibeler örtünür ama onlarda da mecburi değildir. görevlerini ifa ederken giyerler" diyor bir hristiyan forum da .

Şimdi siz bana birilerinin beni yönlendirdiği için mi kafamı kapattığımı söylüyosunuz : )) emin olun öyle bişey olmadı . eminim yani : )))

Kız, erkek ayrı merdivenden çıkılan resmi bi okul görmedim ben. Öyle bişey olsa şimdiye kıyamet kopardı. Duyduğunuz bi kaç habere inanıp galeyana gelmeyin. Bence bu kadar da dert etmeyin. Daha önce de yazdım: Tıpkı talibanın kadınları eve kapatması, gelişimi reddetmesi gibi , sözde laiklerde bizleri zamanında eve kapatmak istedi. Ve şu an sizin korktuğunuz yöneticiler sayesinde kapalı kadınlar iş, okullarına, iş hayatına döndü. Hangisi daha çok Afganistan'ı andırıyor söyler misiniz lütfen ?

Tabi ben öylesine soruyorum, zira sizi ikna etmem mümkün değil, tek şunu söyleyebilirm: Korkma dünyalı biz dostuz

Gecen hafta oglumun okulunda toplanti vardi. Mudur derslere ornek veriyor " TURKIYEDEKI MATEMATIK SISTEMI ILE FARKIMIZ" diye konuya giriyor.

Ekonimi dersinde "GELISEN MUSLUMAN ULKE" diye orneklendiriyor.

Sonra laf arasi uzayan dedikodu tarzinda hep bir Turkiye kiskancligi ve korkusu.

Butun ulkelere vize uzatmasi €188 iken Turkiye icin bu ucret €55 olarak degisti.

Erdoganin ulkeye gelmesiyel kraliyet ailesi ayaklandi.

Ve ne yazikki bundan daha 5 sene oncesine kadar Turkiyeyi kole olarak isci sinifi insanin varligiyla anilip hic bir ozelligini bilmeyen insanlar vardi.

Alt komsum arap bir ulkeden gelme esime diyorki BIR ERDOGANIMIZ OLSAYDI SIZ BIZI GORSEYDINIZ....

Birakin sadece Turkiyeyi, Turkiye disindaki vatandasina bile sahip cikmayi beceren bir insan.

Babannenizin başörtüsü takma nedenini merak ettim, ne için takardı peki?
Ve size göre başörtü ne için takılır?
Pınar kürün videosunu izlemenizi öneririm izlemediyseniz, kadın sadece her iki kadınıda aynı görüyorum dememiş,
kapanmak gericiliktir demiş, demişte demiş.

:46::46::46::54:

Durumu güzel tanımlamışsınız aslında,yazdıklarım bu ülkenin geri gitmesine üzülenler için dehşet verici gerçekler.Ama sizin kastettiğiniz dehşet farklı manada o ayrı!:72:

Yaşınıza saygımdan dolayı haddimi aşıp ağır kelimeler kullanmak istemem, belli ki görmüş geçirmiş insansınız, sadece şunu söyleyim anneanne yada babannenizin başörtüyü nasıl neden taktığını sorgulamıcam benim yada diğer arkadaşlarımın taktığı nedenden dolayı olmadığı kesin! siz o şekilde yetiştirilmişsiniz anlaşılan o zihniyette düşünüyosunuz! ve ne yazık ki chp mitingi sonrası otobüste başörtülü kızlara saldıran ahlaksızları alkışlayacak kadar ön yargıya sahip olduğunuz kesin! o kadar şanslıyız ki başbakanımız bizi gerici zihniyetten tekrar kurtardı ve ülkemizde huzur ve refah içinde yaşamamızı sağladı SONSUZ ŞÜKÜR....

hey ALLAHım şu cahilleri ıslah et artık yaa ,bunlar kadar bilgiz cahil olup da bi de din hakkında konuşuyorlarya ne desem bilemiyorum artık kelime bulamıyorum
teyzesi bilmemnesi dindarmış da mış da mış
din hakkında bildiği sadece mıştan ibaret olan biri nasıl din hakkında yorum yapma hakkını görebilirki
bu kadının cahilliği burdan belli
bir insan bilmediği konuda konuşuyorsa zır cahil demektir
biliyorsan konuşacaksın bilmiyorsan susacaksın
herkes bi din alimi olmuş ,kendince fetva vermeye kalkıyor
gerçekten kafaları basmıyor bunların
bu ülkede din hakkında sizler fetva vereceksiniz din alimleri necilik acaba ?
sen kimsin ,ne bilgin var din hakkında ,ne hakla fetva verirsin bre cahil .
sen git uzman olduğun konularda konuş ,bırak da bunu da uzmanlar konuşsun

Şimdi bu Pınar Kür, karşıt görüşlü bir ayarsız olsaydı, o başörtülü kadınlar tanımı yerine dekolteli kadınlar tanmını kullanıp playboy kadınları ile kıyaslaslayıp ayarsız ayarsız konuşsaydı, aaa kadın düşüncesini söylemiş diyenler aynı anlayışı gösterebilecekler miydi merak içindeyim?

Kadın ayarsız konuşmuş, tasvip etmeyebilir, sevmeyebilir, ama kalkıp sırf para kazanmak uğruna erkek dergisine soyunan biri ile inancına uygun yaşamak için örtünen birine bu yorumu yapamaz. Kendi de ifade etmiş hayatında bir kaç kez başörtüsü takmış onu da moda amacıyla, kalkıp empati yapsın demiyoruz ama saygısı olsun... Hadi onu da geçtim moda için takana saygısı var ya, öyle görsün saçımızı siyaha sarıya kızıla boyatma özgürlüğü gibi görsün, aksesuar olarak baksın ve sussun... İğrenç yakıştırmalar yapmasın...

Şimdi bu Pınar Kür, karşıt görüşlü bir ayarsız olsaydı, o başörtülü kadınlar tanımı yerine dekolteli kadınlar tanmını kullanıp playboy kadınları ile kıyaslaslayıp ayarsız ayarsız konuşsaydı, aaa kadın düşüncesini söylemiş diyenler aynı anlayışı gösterebilecekler miydi merak içindeyim?

Kadın ayarsız konuşmuş, tasvip etmeyebilir, sevmeyebilir, ama kalkıp sırf para kazanmak uğruna erkek dergisine soyunan biri ile inancına uygun yaşamak için örtünen birine bu yorumu yapamaz. Kendi de ifade etmiş hayatında bir kaç kez başörtüsü takmış onu da moda amacıyla, kalkıp empati yapsın demiyoruz ama saygısı olsun... Hadi onu da geçtim moda için takana saygısı var ya, öyle görsün saçımızı siyaha sarıya kızıla boyatma özgürlüğü gibi görsün, aksesuar olarak baksın ve sussun... İğrenç yakıştırmalar yapmasın...

Pinar Kur degil ama o kadini orda cikartip sacma sapan, acik kapali farketmez kadinlara hakaret ettiren kanallara karsitim:)

Aaa öyle demeyin kadın eleştiri yapmışş.
Buradaki pınar kürler böyle diyor ;)

BAhseettigin Taliban, bu mu oluyor? Bana arkadasini soyle, sana kim oldugunu soyleyeyim... Baska lafa gerek var mi DatluCadu? Anlayan anladi..

$taliban ve basbakan.jpg

Back