Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Sordun mu ?
İrmik helvası tarifini Ondan mı aldın ?Kendi topiğinde ve başka yemek sitesinde de koymuştu

Hayırlı olsun ,sağlıkla gelsin inşallah

Nevoş,en son ne zaman göz kontrolüne gittin?
Göz doktoruna hiç ihtiyacım olmadı

Sordun mu ?
İrmik helvası tarifini Ondan mı aldın ?Kendi topiğinde ve başka yemek sitesinde de koymuştu

Hayırlı olsun ,sağlıkla gelsin inşallah

Nevoş,en son ne zaman göz kontrolüne gittin?
Sordum oğlunun dersleri yoğunmuş giremiyormuş kaç zamandır bu akşam bir uğrarım demişti ama gelemedi sanırım :)
Katılmıcakmış korkmayın
Tarifi yo ondan almadım bir sitede buldum

Sizin oralarda da İstanbul gibi zor alınıyor mu hastanelere,burası gibi kalabalık olmaz herhalde
Devlet hastanelerine birkaç gün önceden netten randevu alıyoruzUltrason için falan 1 ay beklenebiliyor...
Özellerde öyle sayılır randevu şart yani
Ama orası gibi olamaz

Bugün yaptığım ,sirkeyle sütü keserek yaptığım peynirim.Eşim sevdi tadını ama benim istediğim tat değil,daha çok lor peynirine benzemiş tadı .Ben köylerde yaparlar,siparişle getirttirirsin o tadı istemiştimDurmak yok,bu seferde maya alıp maya ile deneyeceğim ,belki o zaman yakalarım istediğim tadı

Eklentiler

• IMG_20180316_220450.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 34
Ellerine sağlık canım

Sordum oğlunun dersleri yoğunmuş giremiyormuş kaç zamandır bu akşam bir uğrarım demişti ama gelemedi sanırım :)
Katılmıcakmış korkmayın
Tarifi yo ondan almadım bir sitede buldum
Korkmuyorum ki zaten
Benden korktunuz mu yoksa

Ellerine sağlık canım, hiç lor gibi durmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…