- 22 Temmuz 2017
- 44.555
- 132.131
- 598
Ellerine sağlık ve afiyet bal şeker olsun kuzum.Yok abla ama tepsinin yarısı bitti pek severim haşhaşlı çöreğii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık ve afiyet bal şeker olsun kuzum.Yok abla ama tepsinin yarısı bitti pek severim haşhaşlı çöreğii
Sordun mu ?Bir sorayım instadan :))
Hayırlı olsun ,sağlıkla gelsin inşallahSıkı dur
Oğlum olacakmıııışşşş
Nevoş,en son ne zaman göz kontrolüne gittin?Sen deynepnaz dan genç görünüyorsun
Göz doktoruna hiç ihtiyacım olmadıSordun mu ?
İrmik helvası tarifini Ondan mı aldın ?Kendi topiğinde ve başka yemek sitesinde de koymuştu
Hayırlı olsun ,sağlıkla gelsin inşallah
Nevoş,en son ne zaman göz kontrolüne gittin?
Zamanı gelmiş,artık ihtiyacın varGöz doktoruna hiç ihtiyacım olmadı
Hemen randevu alayımZamanı gelmiş,artık ihtiyacın var
Sizin oralarda da İstanbul gibi zor alınıyor mu hastanelere,burası gibi kalabalık olmaz herhaldeHemen randevu alayım
Sordum oğlunun dersleri yoğunmuş giremiyormuş kaç zamandır bu akşam bir uğrarım demişti ama gelemedi sanırım :)Sordun mu ?
İrmik helvası tarifini Ondan mı aldın ?Kendi topiğinde ve başka yemek sitesinde de koymuştu
Hayırlı olsun ,sağlıkla gelsin inşallah
Nevoş,en son ne zaman göz kontrolüne gittin?
Devlet hastanelerine birkaç gün önceden netten randevu alıyoruzUltrason için falan 1 ay beklenebiliyor...Sizin oralarda da İstanbul gibi zor alınıyor mu hastanelere,burası gibi kalabalık olmaz herhalde
Keşke beraber olabilseydiEllerine sağlık ve afiyet bal şeker olsun kuzum.
Olmuş kadar oldu canım, sağolasınKeşke beraber olabilseydi
Ellerine sağlık canımBugün yaptığım ,sirkeyle sütü keserek yaptığım peynirim.Eşim sevdi tadını ama benim istediğim tat değil,daha çok lor peynirine benzemiş tadı .Ben köylerde yaparlar,siparişle getirttirirsin o tadı istemiştimDurmak yok,bu seferde maya alıp maya ile deneyeceğim ,belki o zaman yakalarım istediğim tadı
Korkmuyorum ki zatenSordum oğlunun dersleri yoğunmuş giremiyormuş kaç zamandır bu akşam bir uğrarım demişti ama gelemedi sanırım :)
Katılmıcakmış korkmayın
Tarifi yo ondan almadım bir sitede buldum
Ellerine sağlık canım, hiç lor gibi durmuyor.Bugün yaptığım ,sirkeyle sütü keserek yaptığım peynirim.Eşim sevdi tadını ama benim istediğim tat değil,daha çok lor peynirine benzemiş tadı .Ben köylerde yaparlar,siparişle getirttirirsin o tadı istemiştimDurmak yok,bu seferde maya alıp maya ile deneyeceğim ,belki o zaman yakalarım istediğim tadı
Kıvamı peynir gibi zaten ,tat olarak dedim .Ellerine sağlık canım, hiç lor gibi durmuyor.
Demek haşgeşli çörek yaptın ve yarısı kaldıYok abla ama tepsinin yarısı bitti pek severim haşhaşlı çöreğii
Hayırlı olsun çok sevindim başka çocuk var miydiAmiin ablacım
Ben de kız bekliyordum yediğim limonlardan
Allah isteyen herkese nasip etsin
Ayy rabbım sağlıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasp etsinnnSıkı dur
Oğlum olacakmıııışşşş
Ben senı gördümHerkes birbirini gördü mü burada
Gel kahvaltıya oğluşu kutlayalım hayırlısıyla :))Demek haşgeşli çörek yaptın ve yarısı kaldı