• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Sordun mu ?:KK53:
İrmik helvası tarifini Ondan mı aldın ?Kendi topiğinde ve başka yemek sitesinde de koymuştu :dondurma:

Hayırlı olsun ,sağlıkla gelsin inşallah :halay:

Nevoş,en son ne zaman göz kontrolüne gittin?:dondurma:
Göz doktoruna hiç ihtiyacım olmadı:KK45:

Sordun mu ?:KK53:
İrmik helvası tarifini Ondan mı aldın ?Kendi topiğinde ve başka yemek sitesinde de koymuştu :dondurma:

Hayırlı olsun ,sağlıkla gelsin inşallah :halay:

Nevoş,en son ne zaman göz kontrolüne gittin?:dondurma:
Sordum oğlunun dersleri yoğunmuş giremiyormuş kaç zamandır bu akşam bir uğrarım demişti ama gelemedi sanırım :)
Katılmıcakmış korkmayın :53:
Tarifi yo ondan almadım bir sitede buldum ;)

Sizin oralarda da İstanbul gibi zor alınıyor mu hastanelere,burası gibi kalabalık olmaz herhalde :olamaz:
Devlet hastanelerine birkaç gün önceden netten randevu alıyoruz;)Ultrason için falan 1 ay beklenebiliyor...
Özellerde öyle sayılır randevu şart yani;)
Ama orası gibi olamaz;)

Bugün yaptığım ,sirkeyle sütü keserek yaptığım peynirim.Eşim sevdi tadını ama benim istediğim tat değil,daha çok lor peynirine benzemiş tadı .Ben köylerde yaparlar,siparişle getirttirirsin o tadı istemiştim:110:Durmak yok,bu seferde maya alıp maya ile deneyeceğim ,belki o zaman yakalarım istediğim tadı :KK45:

Eklentiler

• IMG_20180316_220450.jpg
    IMG_20180316_220450.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 34
Bugün yaptığım ,sirkeyle sütü keserek yaptığım peynirim.Eşim sevdi tadını ama benim istediğim tat değil,daha çok lor peynirine benzemiş tadı .Ben köylerde yaparlar,siparişle getirttirirsin o tadı istemiştim:110:Durmak yok,bu seferde maya alıp maya ile deneyeceğim ,belki o zaman yakalarım istediğim tadı :KK45:
Ellerine sağlık canım:KK45::kk77:

Sordum oğlunun dersleri yoğunmuş giremiyormuş kaç zamandır bu akşam bir uğrarım demişti ama gelemedi sanırım :)
Katılmıcakmış korkmayın :KK53:
Tarifi yo ondan almadım bir sitede buldum :KK66:
Korkmuyorum ki zaten :KK53:
Benden korktunuz mu yoksa :skandal:

Ellerine sağlık canım, hiç lor gibi durmuyor.:KK53:

Back