- 22 Temmuz 2017
- 45.044
- 133.317
- 598
Ellerine sağlık ve afiyet bal şeker olsun kuzum.Yok abla ama tepsinin yarısı bittipek severim haşhaşlı çöreğii
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık ve afiyet bal şeker olsun kuzum.Yok abla ama tepsinin yarısı bittipek severim haşhaşlı çöreğii
![]()
Sordun mu ?Bir sorayım instadan :))
Hayırlı olsun ,sağlıkla gelsin inşallahSıkı dur
Oğlum olacakmıııışşşş![]()
Nevoş,en son ne zaman göz kontrolüne gittin?
Göz doktoruna hiç ihtiyacım olmadıSordun mu ?
İrmik helvası tarifini Ondan mı aldın ?Kendi topiğinde ve başka yemek sitesinde de koymuştu
Hayırlı olsun ,sağlıkla gelsin inşallah
Nevoş,en son ne zaman göz kontrolüne gittin?![]()
Zamanı gelmiş,artık ihtiyacın varGöz doktoruna hiç ihtiyacım olmadı![]()
Hemen randevu alayımZamanı gelmiş,artık ihtiyacın var![]()
Sizin oralarda da İstanbul gibi zor alınıyor mu hastanelere,burası gibi kalabalık olmaz herhaldeHemen randevu alayım![]()
Sordum oğlunun dersleri yoğunmuş giremiyormuş kaç zamandır bu akşam bir uğrarım demişti ama gelemedi sanırım :)Sordun mu ?
İrmik helvası tarifini Ondan mı aldın ?Kendi topiğinde ve başka yemek sitesinde de koymuştu
Hayırlı olsun ,sağlıkla gelsin inşallah
Nevoş,en son ne zaman göz kontrolüne gittin?![]()
Devlet hastanelerine birkaç gün önceden netten randevu alıyoruzSizin oralarda da İstanbul gibi zor alınıyor mu hastanelere,burası gibi kalabalık olmaz herhalde![]()
Keşke beraber olabilseydiEllerine sağlık ve afiyet bal şeker olsun kuzum.![]()
Olmuş kadar oldu canım, sağolasınKeşke beraber olabilseydi![]()
Ellerine sağlık canımBugün yaptığım ,sirkeyle sütü keserek yaptığım peynirim.Eşim sevdi tadını ama benim istediğim tat değil,daha çok lor peynirine benzemiş tadı .Ben köylerde yaparlar,siparişle getirttirirsin o tadı istemiştimDurmak yok,bu seferde maya alıp maya ile deneyeceğim ,belki o zaman yakalarım istediğim tadı
![]()
Korkmuyorum ki zatenSordum oğlunun dersleri yoğunmuş giremiyormuş kaç zamandır bu akşam bir uğrarım demişti ama gelemedi sanırım :)
Katılmıcakmış korkmayın
Tarifi yo ondan almadım bir sitede buldum![]()
Ellerine sağlık canım, hiç lor gibi durmuyor.Bugün yaptığım ,sirkeyle sütü keserek yaptığım peynirim.Eşim sevdi tadını ama benim istediğim tat değil,daha çok lor peynirine benzemiş tadı .Ben köylerde yaparlar,siparişle getirttirirsin o tadı istemiştimDurmak yok,bu seferde maya alıp maya ile deneyeceğim ,belki o zaman yakalarım istediğim tadı
![]()
Kıvamı peynir gibi zaten ,tat olarak dedim .Ellerine sağlık canım, hiç lor gibi durmuyor.![]()
Demek haşgeşli çörek yaptın ve yarısı kaldıYok abla ama tepsinin yarısı bittipek severim haşhaşlı çöreğii
![]()
Hayırlı olsun çok sevindimAmiin ablacım
Ben de kız bekliyordum yediğim limonlardan
Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Ayy rabbım sağlıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasp etsinnnSıkı dur
Oğlum olacakmıııışşşş![]()
Ben senı gördümHerkes birbirini gördü mü burada![]()
Gel kahvaltıya oğluşu kutlayalım hayırlısıyla :))Demek haşgeşli çörek yaptın ve yarısı kaldı![]()