Yok canım ben değilim ama benden yaşlı görünüyorMaşaallah avatardaki sen misin? Hiç göstermiyorsun kaç çocuk var?
3 çocuk var canım kızlar ikiz 13 bitmek üzereOğlumda 7.5 yaşında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ben değilim ama benden yaşlı görünüyorMaşaallah avatardaki sen misin? Hiç göstermiyorsun kaç çocuk var?
Gençlik sırrını isterim bi araYok canım ben değilim ama benden yaşlı görünüyor
3 çocuk var canım kızlar ikiz 13 bitmek üzereOğlumda 7.5 yaşında
Yok canım gençlik kalmadıGençlik sırrını isterim bi ara
İkiz annesi olmak hem çok özel hem de zor olmalı
Allah bağışlasın
Çocuklar büyüyünce sorunlarda/dertleri de büyüyor diyorlar bakalım yaşayıp göreceğimYok canım gençlik kalmadı
Evet hem özel hem de zor canımBüyüdüler ama ufak tefek sorunları devam ediyor.
Teşekkür ederim hepimizin inşaallah
Kendimizi unutup onlar için yaşıyoruz...Çocuklar büyüyünce sorunlarda/dertleri de büyüyor diyorlar bakalım yaşayıp göreceğim
Kolay değil tabi evlat 50 yaşına da gelse çocuk görünürmüş anne babayaKendimizi unutup onlar için yaşıyoruz...
Teyze dur saçım acıyor
Sendemi o espriyle geldinMaşaallah avatardaki sen misin? Hiç göstermiyorsun kaç çocuk var?
Öyle oluyor galibaBenim annem hala bizimle çok ilgilenir,bizimle herşeyi yaşar.Kolay değil tabi evlat 50 yaşına da gelse çocuk görünürmüş anne babaya
Varlıklarına bin şükür Rabbim eksikliğini hiç kimseye göstermesinKendimizi unutup onlar için yaşıyoruz...
Ağzına biber süreceğim ne teyzesiTeyze dur saçım acıyor
Hayırlı geceler napıyosunuzz :))
Her yarışmada bi banlanmasam olmuyor
Amin canım inşaaallahVarlıklarına bin şükür Rabbim eksikliğini hiç kimseye göstermesin
Teyze miTeyze dur saçım acıyor
Hayırlı geceler napıyosunuzz :))
Her yarışmada bi banlanmasam olmuyor
Sen de 81 lisin değil miBak bize teyze diyorTeyze mi
Bişeyde dememiştimde Munenin kestiği parmak acımaz diyorum diye benim parmakları satırdan geçiriyor duymasınAğzına biber süreceğim ne teyzesi
Hayırlı geceler niye uslu olmuyorsun
Aynen canım yaşıtızYaşıtmışız Nevreste bacım
Sen de mi yapmıştın?Sendemi o espriyle geldin
Varlığı da imtihan yokluğu daÖyle oluyor galibaBenim annem hala bizimle çok ilgilenir,bizimle herşeyi yaşar.
Anaaa bilmiyonmu Nevroş benim teyze olurTeyze mi
Tabi canım kesin öyle olmuştur.Bişeyde dememiştimde Munenin kestiği parmak acımaz diyorum diye benim parmakları satırdan geçiriyor duymasın
Bibermi sürcen acıyıda severim hee hadi sür