- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- 498
Caniiiim ablaaam
Yeni kategori miiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Caniiiim ablaaam
Bastım da foto çıktı üstünde çarpı işareti var
Tekrar deniyimGördüm çarpı var,resm boyutumu fazla geldi acaba.
Benim değişti birazz önce 300 yaotım boyutunu..
Görsel belki yasak sitelerden almıştırsın ,ya da resim boyutu büyüktür gibime geldiTekrar deniyim
Yasak site mi oluyo site on..d.o ydu belki de o yüzden olmamıştır neyse vazgeçtim koymuyorum foto moto onu beğenmiştimGörsel belki yasak sitelerden almıştırsın ,ya da resim boyutu büyüktür gibime geldi
O siteden haber alınca bile link tam kopyalanmıyordu,siteyle alakalı demek ki.Yasak site mi oluyo site on..d.o ydu belki de o yüzden olmamıştır neyse vazgeçtim koymuyorum foto moto onu beğenmiştim
Oylama başlamadı daha canım :)Arkadaşlar oyu nerden veriyoruz ? Bunca senedir şu sitedeyim bulamadım ya
Oylama başlamadı daha canım :)
24 martta başlayacak oylamaYaa teşekkür ederim, oy vermek çok zevkli de
Esra bize muhallebi yapsana
Anam ne vazgeçilmez karıyım burdada ben geçen geldim kimse yazmamış nevoya selam verecektim ben burda gaz sancıları çekerken siz demekki beni cekistirdiniz burda bari soylemeyin kiz
2 kaşık muhallebi için bütün forumda adımı çıkardılar yer miyim hiç bida kazene bile yazacaklardı
Here giciklik olsun diyeni etiketledin sankim
Arkadaşa destek olun diye yani
Bak veroyu floweri etiketledimmi hayır demekki siz farklisiniz
Sen zaten burdan cikmiyondur dediydi
Yeni kategori canım katılacak mısınCaniiiim ablaaam
Yeni kategori miiiiii
O hiç uslu durmuyor
Bdv ye yasak gelsin bizim kızlar için. Polemiğe girmeselerde kanat takıp uçuyorlarO hiç uslu durmuyor
Yarışmaya katılmama cezası verelim yada toplu trip atalımBdv ye yasak gelsin bizim kızlar için. Polemiğe girmeselerde kanat takıp uçuyorlar
Toplu trip iyi fikir, zaten kötü sonuç aldım yine, herkese trip atabilirim. Bu leylmira kuzu da olsaYarışmaya katılmama cezası verelim yada toplu trip atalım