• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Porsiyonluk pasta yaptım canım. Öğlen gibi yükledim, Kazen abi müsait olunca açar zaten :KK36:

Bu sefer 40 tarife ulaşmamız lazım, hemen yapmalısın bence :KK48: aklındaki tarif ney ki acaba :KK33:
Ellerine sağlık canım benim, yine madalyayı alırsan:sopa::sinirli::sopa::sinirli::sopa:

Porsiyonluk pasta yaptım canım. Öğlen gibi yükledim, Kazen abi müsait olunca açar zaten :KK36:

Bu sefer 40 tarife ulaşmamız lazım, hemen yapmalısın bence :KK48: aklındaki tarif ney ki acaba :KK33:
Çok kolay ve bilindik bir tarif;)Ama iddiası yok:KK45:

Tembel gelin seni hadi kalkta tatlını yap hemen :olamaz:

Selam nasılsın epeydir yoktun sende hiç gözükmüyorsun.

Sıpayı büyüttüm geldim :) yıllardır yoktum sizleri gördüm ve hala burada olmanız beni çok mutlu etti :) artık buradayım. Telefonla zor oluyor ama alışacağım :)

Oyyy oyyyy benim arkadaşım gelmiş.Hoşgelmiş sefalar getirmiş:KK60:
Bir de tarif paylaşacakmış:rolleyes:Bekliyoruz canım:KK74:
Artık buralardayım. :KK49:

Telefonla zor oluyor ama alışacağım :halay:

Sıpayı büyüttüm geldim :) yıllardır yoktum sizleri gördüm ve hala burada olmanız beni çok mutlu etti :) artık buradayım. Telefonla zor oluyor ama alışacağım :)

Alışırsın canım :KK19::KK15:çok ara verdin:KK45:

Hoş geldin ufaklık nasıl iyimi kızın vardı demi öyle hatırlıyorum..
Valla 10 sene oldu buradayım hala seviyorum burada olmayı.
Fırsat buldunmu gel yine ufaklığı öpüyorum.

Back