Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Yok yaa dün ablamlarla uygulama yukledık . 2 li gruplar halında en fazla adım kım atcak dıye .. Dün 16200 adım atmışım sabah bı uyandım basamıyorum
Zorum neydı acaba bu kadar zrlucak
Allah’ın çirozu, birde 16200 adım atmış. Benim yerime mi zayıflamaya niyetlisin, hayırdır.
Hem akşama kadar çalış, hemde 16200 adım yürü ve ayağın ağrımasın.

Yükledim

Çaktırmaaaaaa

Hahahahaaha çaktırsammı acaba

Yok yaa dün ablamlarla uygulama yukledık . 2 li gruplar halında en fazla adım kım atcak dıye .. Dün 16200 adım atmışım sabah bı uyandım basamıyorum
Zorum neydı acaba bu kadar zrlucak

Benim rekorumda 15 bine yakın zorlamışsın bide ilk defa bu kadar adım attıysan fazla gelmiştir

Ben tatlımı hazırladım yarışmaya katılmak istiyorum ama konu açmak için kategoriler kısmında pınar sütlü tatlılar kategorisini bulamıyorum

Hahahahaaha çaktırsammı acaba

Benim rekorumda 15 bine yakın zorlamışsın bide ilk defa bu kadar adım attıysan fazla gelmiştir
Evet bianda yuklendım dıye böyle oldum
Ama neyse alışır heralde bunyem 7 günlük yarış yaptık . Şuan benı geçiyolar . Bileğim azcık kendıne gelsın çoşcam

Evet bianda yuklendım dıye böyle oldum
Ama neyse alışır heralde bunyem 7 günlük yarış yaptık . Şuan benı geçiyolar . Bileğim azcık kendıne gelsın çoşcam

Bir anda yapınca ağrı olması çok normal günlük 6000 adımla başlarsan her gün biraz artırırsın mesafeyi..

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…