- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
Bu sefer hiç iddiam yok ama katılmadan duramadım
O hiç belli olmazBu sefer hiç iddiam yok ama katılmadan duramadım
Porsiyonluk pasta yaptım canım. Öğlen gibi yükledim, Kazen abi müsait olunca açar zatenNe tatlısı yaptın?
Bu sefer 40 tarife ulaşmamız lazım, hemen yapmalısın benceO hiç belli olmaz
Benim de bir tarifim var.Ama kimse yapmazsa yapacağım.
Ellerine sağlık canım benim, yine madalyayı alırsanPorsiyonluk pasta yaptım canım. Öğlen gibi yükledim, Kazen abi müsait olunca açar zaten
Bu sefer 40 tarife ulaşmamız lazım, hemen yapmalısın benceaklındaki tarif ney ki acaba
Çok kolay ve bilindik bir tarifPorsiyonluk pasta yaptım canım. Öğlen gibi yükledim, Kazen abi müsait olunca açar zaten
Bu sefer 40 tarife ulaşmamız lazım, hemen yapmalısın benceaklındaki tarif ney ki acaba
Yine mi son 5 e bırakacaksın hazırlamayı?Çok kolay ve bilindik bir tarifAma iddiası yok
Ayy, peki tamam almam herhaldeEllerine sağlık canım benim, yine madalyayı alırsan
Öyle olabilirYine mi son 5 e bırakacaksın hazırlamayı?
Şimdiden ellerine sağlıkÇok kolay ve bilindik bir tarifAma iddiası yok
Tabi yapan olmazsaŞimdiden ellerine sağlık
Tembel gelin seni hadi kalkta tatlını yap hemen
Selam nasılsın epeydir yoktun sende hiç gözükmüyorsun.
Artık buralardayım.Oyyy oyyyy benim arkadaşım gelmiş.Hoşgelmiş sefalar getirmiş
Bir de tarif paylaşacakmışBekliyoruz canım
Alışırsın canımSıpayı büyüttüm geldim :) yıllardır yoktum sizleri gördüm ve hala burada olmanız beni çok mutlu etti :) artık buradayım. Telefonla zor oluyor ama alışacağım :)
Artık buralardayım.
Telefonla zor oluyor ama alışacağım
Alışırsın canımçok ara verdin
Bu kategoride şart canımNevreste mesela bu yarismaya katilmak istiyoruz ama oldugumuz yerde pinar urunleri yok. Yarismaya katilmak icin illa sart mi o urunler?
Sizler varsınız tabii ki alışırım :)
Bu kategoride şart canım
Sıpayı büyüttüm geldim :) yıllardır yoktum sizleri gördüm ve hala burada olmanız beni çok mutlu etti :) artık buradayım. Telefonla zor oluyor ama alışacağım :)
Artık buralardayım.
Telefonla zor oluyor ama alışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?