- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Yaaaaaa bizim burda kocaman satıyorlar 10 lira kiloyla falan değil bütün olarak isteyen yarim alıyor isteyen bütünBizim pazarda kocaman lhaliyle gördüm istediğin kadar kesip kiloyla satıyorlar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaaa bizim burda kocaman satıyorlar 10 lira kiloyla falan değil bütün olarak isteyen yarim alıyor isteyen bütünBizim pazarda kocaman lhaliyle gördüm istediğin kadar kesip kiloyla satıyorlar..
Oyyyy kaldırayım miKarınım acıktı niden yaptın buunu
Yaaaaaa bizim burda kocaman satıyorlar 10 lira kiloyla falan değil bütün olarak isteyen yarim alıyor isteyen bütün
sen kaldırsan da bu tatlıları kım kaldırcakOyyyy kaldırayım mi
Ama organik undan yapıyorsa hakkıdır normal ekmek yenmeyecek kadar lastik bunun yanında resmenKilosu 7.5 lira hatta yarım kilodan fazla alıyorum 6-7 dilim filan oluyor..
Dimi ama offf bu çok kötü oldu bizesen kaldırsan da bu tatlıları kım kaldırcak
Ama organik undan yapıyorsa hakkıdır normal ekmek yenmeyecek kadar lastik bunun yanında resmen
Amann senın kı kadar güzel olsun yeter :)H E kuzum, bugün tarifini paylaşacaktın. Sunumunu merak ediyorum.
Marketlerde bile var çilek, kaldı ki manav da mı olmayacak? Olmadı muzlu yaparsın.Amann senın kı kadar güzel olsun yeter :)
malzemelere tamam bi çilek eksık onuda bulamıyomuuşum gör başıma gelenı
Muz muMarketlerde bile var çilek, kaldı ki manav da mı olmayacak? Olmadı muzlu yaparsın.
Amann senın kı kadar güzel olsun yeter :)
malzemelere tamam bi çilek eksık onuda bulamıyomuuşum gör başıma gelenı
Muz mu
Allahım günah yazma
Bizim evın ordakı markette geçen vardı gördum . İşyerının ordaki markete baktım vardıda eciş büçüştü almadım .Marketlerde bulursun çileği..
Vardır canım, vardırBizim evın ordakı markette geçen vardı gördum . İşyerının ordaki markete baktım vardıda eciş büçüştü almadım .
Eve gidem de bi bakem markettekiler duruyo mu . Vardrı elbet
Evet ben alıştım buna artık normal ekmeği yiyemiyorum resmenOrganikmi bilmiyorumda tadıda çok güzel ekmeğin..
Eşimde br ekmek getirmiş manisa dan alışık değilim ya tadı çok farklı gelıyoEvet ben alıştım buna artık normal ekmeği yiyemiyorum resmen
Taş firin ekmeğidir o güzel yaparlar ya kız kızart dilimleyip öyle ye güzel olurEşimde br ekmek getirmiş manisa dan alışık değilim ya tadı çok farklı gelıyo
Kocamada ye ye bitmiyo
Muz mu
Allahım günah yazma
Bizim evın ordakı markette geçen vardı gördum . İşyerının ordaki markete baktım vardıda eciş büçüştü almadım .
Eve gidem de bi bakem markettekiler duruyo mu . Vardrı elbet
Evet ben alıştım buna artık normal ekmeği yiyemiyorum resmen
Eşimde br ekmek getirmiş manisa dan alışık değilim ya tadı çok farklı gelıyo
Kocamada ye ye bitmiyo
Aynen abla ben ekmek diye ne yiyormusum dedim resmen birde kendi yapınca insan fırının başında bekliyorum bu defa nasıl kabaracak diyeAhaaaaa neden yaaaaa
Kilosu 10 telee çileğin
Alıınca beyaz ekmek yiyemezsin tabi..
Manisanın ekmekleride güzel olur,böyle kocaman olur..