- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.967
- 1.423
- 60
İnşallah zamanını tamamlar.
Şaka maka, benimde testime 2 gün kaldı. Yedim 10 günü
İnşallah sağlıcakla gelsinde..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah zamanını tamamlar.
Şaka maka, benimde testime 2 gün kaldı. Yedim 10 günü
Sen mi yaptın köy ekmeğini çok güzel görünüyor.
Resim görünüyor dimi abla ekşi mayalı ekmek ben yaptimEkmek mii buuuuu..
Bu nee altından bir Alicengiz oyunu çıkmaz demi
Evet tatlım ben yaptim telefonum doluydu sildim içindekileri bide böyle atıyım dedim resimleri gosterecekmi diye gördüğünüze gore duzeltebildim demekkiSen mi yaptın köy ekmeğini çok güzel görünüyor.
Ya telefonum çok doluydu benim sildim ne varsa içinde iyice küçülttüm ki yükleyecek mı diyeBu nee altından bir Alicengiz oyunu çıkmaz demi
Ekmeği yaptında niye böyle çektin fotosunu
Ellerine sağlık, gayet güzel olmuş.Evet tatlım ben yaptim telefonum doluydu sildim içindekileri bide böyle atıyım dedim resimleri gosterecekmi diye gördüğünüze gore duzeltebildim demekki
Anamm çok güzell ekmekkkkYa telefonum çok doluydu benim sildim ne varsa içinde iyice küçülttüm ki yükleyecek mı diye
Sağol tatlimEllerine sağlık, gayet güzel olmuş.
Dünde yaptım bi taneAnamm çok güzell ekmekkkk
Nasıl yaptın tarif veğseneDünde yaptım bi tane
Tarif çok uzun da önce maya yapmak lazım bildiğimiz mafyayla olmuyor mayasını da kendin 10 günde yapıyorsun youtube da buragin ekmek teknesi var orda detaylı anlatıyor tatlım bi izle yapacaksan yine sorun olursa cevaplarimNasıl yaptın tarif veğsene
Resim görünüyor dimi abla ekşi mayalı ekmek ben yaptim
Müsait bir zamanda mutlaka bakıcam ellerine sağlık çok güzel olmuş :)Tarif çok uzun da önce maya yapmak lazım bildiğimiz mafyayla olmuyor mayasını da kendin 10 günde yapıyorsun youtube da buragin ekmek teknesi var orda detaylı anlatıyor tatlım bi izle yapacaksan yine sorun olursa cevaplarim
Sağol ablacım evet kızarmış hali süper bide yeni pişmiş hali iki hafta dursa bozulmuyor birde bu ekmek mayası doğal olduğu icinGözüküyorr muhteşem olmuş yaaa,ellerine sağlık pazardan alıyorum bende bu ekmeği hele kızartınca muhteşem oluyor tadı..
Sağol canimMüsait bir zamanda mutlaka bakıcam ellerine sağlık çok güzel olmuş :)
Sağol ablacım evet kızarmış hali süper bide yeni pişmiş hali iki hafta dursa bozulmuyor birde bu ekmek mayası doğal olduğu icin
Karınım acıktı niden yaptın buunuSağol canim